2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba kizlar bugun saglik ocagina goturdum gözlem vardi bebegim bu ay sadece 600 gr almis moralim cok bozuldu 5800 olmus 3. Ayda sizin 3. Ay durumlarınız neydi arkadaslar

Evet emiyor. Normale dönsün diye bekliyorum artık
Evet canım yaklaşık 1 aydır emiyor.

Merhaba kizlar bugun saglik ocagina goturdum gözlem vardi bebegim bu ay sadece 600 gr almis moralim cok bozuldu 5800 olmus 3. Ayda sizin 3. Ay durumlarınız neydi arkadaslar

Canım niye uzuluyorsun?
Her ay 1kilodan fazla almasını bekleme tatlım. Artık azar azar alacaklar. 5800gr iyi bence. Ortalamada ne güzel. Ama sen ve eşin 175cmden uzun ve iri yapiliysaniz bişey diyemem tabi.

Bak benim oğlum 3yaşında 15kilo.
Doğduğunda 3550grdi.
Her ay bi kilo alsa şimdiye 39kilo olurdu.
Morbid obez olurdu yani..

Tsk canım dün bahsettim aslında da kaçmış gözünden demekki, bronşit olmuş ağır ilaç kullanamıyoruz çok küçük dedi dr nebulizator yazdı aldık haftada 4 gün 4 saatte bir hava veriyoruz burun spreyi parol ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyoruz, kendim sadece nane limon yapıyorum sıcak bişeyler içiyorum ses hiç kalmadı bende boğazdan tutulmusum. Sizede geçmiş olsun canım mutlaka dr a götür ben geç götürdüm diye pişmanım belki erken götürsem bronşite cevirmeyecekti geç kalma

Evet emiyor. Normale dönsün diye bekliyorum artık

Evet canım yaklaşık 1 aydır emiyor.
Canim elini emdiği sırada yavaşça kucağına al elini yavaşça çekerken memeni vermeyi dene yani agzi hic bos kalbir canım bakalım işe yarayacak mi
Canim bizimki hasta değil doktora soğuk buhar kullanalım mi diye sordum havalar çok sıcak ve kuru diye onun üstüne o da kullan nem % 40in altındaysa rahat nefes alamaz demişti çok geçmiş olsun yahu üzülme geçecektir annesi sende biran önce toparlan canım bol bol dinlen her ise kosucam diye de kendini heba etme

Canim bugün doktor bana ilk 2 ay hızlı kilo alır 3. ayda kilo alımı yavaşlar dedi bunda üzülerek ne var ki maşallah bebeğin sağlıklı sukret canım allahın gücüne gider bak

Kızlar playstore appstore da Büyüyen bebek uygulamasi var. Güzel bişey.
Ordaki videolarda bebegin2 elini emmesi nörolojik gelişimi açısından iyidir engellemeyin gibi bişey diyordu.
Parmak emmesin yeter.
Eger uzun sürüyorsa dikkatini dağıtmak gerekebilir

Kızlar ise başlayacaklar :)rapor alanınız veya almayın dusuneniniz var mı verilmeye başladı mı acaba

Canım alınır herhalde artık izinler de serbest
Evet canım izinler serbest de bizim kurumda herkesin izni kıymete bindi herkes izne çıkıyormuş benim de iznim haftaya bitiyor gel çalış diyecekler biliyorum kimse seni bebeği düşünmüyor çok moralim bozuk aslında daha 35 gün birikmiş iznim var verseler.bende en azından bayram tatiline kadar rapor alayım ki gel demesinler diye düşünüyorum sonrasında da iznimi alıp bebeğimi en azından altı aylık olana kadar bırakmamış olurum

6 aylık süt iznini de ondan sonra mı kullancaksn canm oluyo mu acaba öyle?

Canimilk iki ayda cok almadi ilm iki ay 800 bu ayda 600 almis hemsire kilo alimi tam ortada dedi ne bilim ya dediginiz gibi sağlıklı olsunlarda

Canim bugün doktor bana ilk 2 ay hızlı kilo alır 3. ayda kilo alımı yavaşlar dedi bunda üzülerek ne var ki maşallah bebeğin sağlıklı sukret canım allahın gücüne gider bak

Çok geçmiş olsun canım. Hemencecik iyileşin inş

superselma canim sen dortyoldamisin yılancı Macit.bizde.kullandik balı ve tuzu var.dort yıl bende çok çektim böceğini ve sıcağınıdortyolun bu yıl tayinciydik taşındık bir ay once

Evet canım buraliyiz. biz de geçen yıl taşındık istanbuldan.
Afyona gideceğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Afyonlu musun?
Afyon suhut ilçesine bi arkadaşın düğününe gitmiştim.
Kaymaklı lokumu hamur işleri bamya corbaları harikaydı.

superselma evet canım doğru hatırlıyorsun babamiz Şırnakta ve biz gidemedik.normalde suhutluyuz ama afyonda oturuyor ailem.efet gusel olur yolun dyserse buyur gel.bende Dörtyolun kunefesine bayılırım birde uçarlari dolaşmaya artık çalışanlar bile tanımıştı :)he birde Suriyelilerin doldurduğu dorttas..sanırım özlemişim ben Dörtyolu:) doğumu sende mi meşhur Ertan beyde yaptin,ben ond yaptim

Canimilk iki ayda cok almadi ilm iki ay 800 bu ayda 600 almis hemsire kilo alimi tam ortada dedi ne bilim ya dediginiz gibi sağlıklı olsunlarda

Iyi işte canım için rahat olsun. artık az az alacaklar

Bizim tüm aile ertan beye gitti cok memnunlar. Ben diğer ikisinde istanbuldaydım orda ozelde doğumlar yaptım
ilk kızımda bi kere muayene oldum ertan beye..
Bu sefer doguma devlete gittim Sezer'in oldum canım.
Palmiyeye ilk gittiğimde ertan beyde sıra yoktu kadriyeye gitmiştim.

Uçar avmyı bi kere gezdim bi kere de bişey almaya gittim biliyor musun? Çok beğendim ama. Yazları çarşıya gidemedim kV KP yanında kaldığım için. Şimdi de bebek var bi de hareketli oğlum var.
Denize de burda olduğumuz halde bi kere gittik 3 çocuk olunca zor.
Dörtyol anlatılmaz yaşanır :)

Günaydın kızlar.
Kızım üç gündür alt dudağını emmeye başladı. Önceden elini ağzına alıyordu, şimdi bir de bu başladı sizde de oluyor mu
Olur canım herseyi yapar. Uzun sürmezse sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…