- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.001
Canım sende hiç acımamışsın ama ya:))Karşına çıktığına bin pişman etmişsin:)tarantula,tarantula olduğuna pişman olmuş resmen:))Canım b.ku çıktı dedim ya. Giderdeb gidecej kadar parca parça oldu. Sert değil öyle akrep gibi
Evet emiyor. Normale dönsün diye bekliyorum artıkHaklısın canım çalışan anne olmanın kötü yani da bu zaten. Bende eylülde başlıcam içim kan ağlıyor düşündükçe neyse ki ogleden sonraları eve gelicem diye avutuyorum kendimi.
4. Aya kadar bu oluyor canım süt grevi de deniyormus ellerini ediyor mu senin bicirik?
Evet canım yaklaşık 1 aydır emiyor.Haklısın canım çalışan anne olmanın kötü yani da bu zaten. Bende eylülde başlıcam içim kan ağlıyor düşündükçe neyse ki ogleden sonraları eve gelicem diye avutuyorum kendimi.
4. Aya kadar bu oluyor canım süt grevi de deniyormus ellerini ediyor mu senin bicirik?
Merhaba kizlar bugun saglik ocagina goturdum gözlem vardi bebegim bu ay sadece 600 gr almis moralim cok bozuldu 5800 olmus 3. Ayda sizin 3. Ay durumlarınız neydi arkadaslar
Canim nerden çıktı bu hastalık hiç bahsetmedin bize
Burnu falan mı tıkandı öksürük var mıydı Ayy Kıyamam yavruma soğuk buhar makinesi kullanın canım ben aksamlari 2 saat falan açıyorum cigerlerini rahatlatır bize doktor evdeki nem oranı en az % 40 olacak dedi. Bir nem ölçer ile takip et Istersen bol bol emzir annesi.
Sana bir antibiyotik verebilir bence doktor geçen göğüslerim mastit oldu antibiyotik kullandım rahatladım valla bizim bebisinde kazası çok pis kötü bu dönemde
Canim elini emdiği sırada yavaşça kucağına al elini yavaşça çekerken memeni vermeyi dene yani agzi hic bos kalbir canım bakalım işe yarayacak miEvet emiyor. Normale dönsün diye bekliyorum artık
Evet canım yaklaşık 1 aydır emiyor.
Canim bizimki hasta değil doktora soğuk buhar kullanalım mi diye sordum havalar çok sıcak ve kuru diye onun üstüne o da kullan nem % 40in altındaysa rahat nefes alamaz demişti çok geçmiş olsun yahu üzülme geçecektir annesi sende biran önce toparlan canım bol bol dinlen her ise kosucam diye de kendini heba etmeTsk canım dün bahsettim aslında da kaçmış gözünden demekki, bronşit olmuş ağır ilaç kullanamıyoruz çok küçük dedi dr nebulizator yazdı aldık haftada 4 gün 4 saatte bir hava veriyoruz burun spreyi parol ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyoruz, kendim sadece nane limon yapıyorum sıcak bişeyler içiyorum ses hiç kalmadı bende boğazdan tutulmusum. Sizede geçmiş olsun canım mutlaka dr a götür ben geç götürdüm diye pişmanım belki erken götürsem bronşite cevirmeyecekti geç kalma
Merhaba kizlar bugun saglik ocagina goturdum gözlem vardi bebegim bu ay sadece 600 gr almis moralim cok bozuldu 5800 olmus 3. Ayda sizin 3. Ay durumlarınız neydi arkadaslar
Canım alınır herhalde artık izinler de serbestKızlar ise başlayacaklar :)rapor alanınız veya almayın dusuneniniz var mı verilmeye başladı mı acaba
Evet canım izinler serbest de bizim kurumda herkesin izni kıymete bindi herkes izne çıkıyormuş benim de iznim haftaya bitiyor gel çalış diyecekler biliyorum kimse seni bebeği düşünmüyor çok moralim bozuk aslında daha 35 gün birikmiş iznim var verseler.bende en azından bayram tatiline kadar rapor alayım ki gel demesinler diye düşünüyorum sonrasında da iznimi alıp bebeğimi en azından altı aylık olana kadar bırakmamış olurumCanım alınır herhalde artık izinler de serbest
6 aylık süt iznini de ondan sonra mı kullancaksn canm oluyo mu acaba öyle?Evet canım izinler serbest de bizim kurumda herkesin izni kıymete bindi herkes izne çıkıyormuş benim de iznim haftaya bitiyor gel çalış diyecekler biliyorum kimse seni bebeği düşünmüyor çok moralim bozuk aslında daha 35 gün birikmiş iznim var verseler.bende en azından bayram tatiline kadar rapor alayım ki gel demesinler diye düşünüyorum sonrasında da iznimi alıp bebeğimi en azından altı aylık olana kadar bırakmamış olurum
Canım niye uzuluyorsun?
Her ay 1kilodan fazla almasını bekleme tatlım. Artık azar azar alacaklar. 5800gr iyi bence. Ortalamada ne güzel. Ama sen ve eşin 175cmden uzun ve iri yapiliysaniz bişey diyemem tabi.
Bak benim oğlum 3yaşında 15kilo.
Doğduğunda 3550grdi.
Her ay bi kilo alsa şimdiye 39kilo olurdu.
Morbid obez olurdu yani..
Canim bugün doktor bana ilk 2 ay hızlı kilo alır 3. ayda kilo alımı yavaşlar dedi bunda üzülerek ne var ki maşallah bebeğin sağlıklı sukret canım allahın gücüne gider bak
Tsk canım dün bahsettim aslında da kaçmış gözünden demekki, bronşit olmuş ağır ilaç kullanamıyoruz çok küçük dedi dr nebulizator yazdı aldık haftada 4 gün 4 saatte bir hava veriyoruz burun spreyi parol ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyoruz, kendim sadece nane limon yapıyorum sıcak bişeyler içiyorum ses hiç kalmadı bende boğazdan tutulmusum. Sizede geçmiş olsun canım mutlaka dr a götür ben geç götürdüm diye pişmanım belki erken götürsem bronşite cevirmeyecekti geç kalma
Evet canım 6 ay olmuyor yanlız kaç ay/gün kalırsa onu kullanıyorsun. İki ay daha gitmezsem kalan 4 ay süt izni oluyor6 aylık süt iznini de ondan sonra mı kullancaksn canm oluyo mu acaba öyle?
superselma canim sen dortyoldamisin yılancı Macit.bizde.kullandik balı ve tuzu var.dort yıl bende çok çektim böceğini ve sıcağınıdortyolun bu yıl tayinciydik taşındık bir ay once
Canimilk iki ayda cok almadi ilm iki ay 800 bu ayda 600 almis hemsire kilo alimi tam ortada dedi ne bilim ya dediginiz gibi sağlıklı olsunlarda
superselma evet canım doğru hatırlıyorsun babamiz Şırnakta ve biz gidemedik.normalde suhutluyuz ama afyonda oturuyor ailem.efet gusel olur yolun dyserse buyur gel.bende Dörtyolun kunefesine bayılırım birde uçarlari dolaşmaya artık çalışanlar bile tanımıştı :)he birde Suriyelilerin doldurduğu dorttas..sanırım özlemişim ben Dörtyolu:) doğumu sende mi meşhur Ertan beyde yaptin,ben ond yaptim
Olur canım herseyi yapar. Uzun sürmezse sorun yokGünaydın kızlar.
Kızım üç gündür alt dudağını emmeye başladı. Önceden elini ağzına alıyordu, şimdi bir de bu başladısizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?