- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Kuzum ben bugün teste gittim ve pozitif çok şükürAmin canım inşallahhhhhhh darısı bizlere. Ben dün gündüz gezmekten gece dua etmekten yazmaya,bakmaya fırsat bulamadım. Hepimize ettim dualarımı. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah. Artık senin pozitif i bekliyorum hadi mutlu et bizi sende
Yemin ederim gözlerim doldu ağlamak üzereyim ne güzel bi topic olduk yaa herkesler pozitif öyle umutlandım ki bu tedavimden kızlar sizin adınıza çok mutluyum kendim görmüş gibiyim pozitifleri. Canım senam güzelce dinlen kendini yorma olur mu artık annişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallahhhhhhhCanlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Valla ağlıcam sevinçten canım ben hep inandım zaten pozitif göreceğine. ŞahanesinKuzum ben bugün teste gittim ve pozitif çok şükürAllahım sana da nasip etsin canım arkadaşım bize çok ettin ben de sana ve tüm isteyenlere ediyorum Rabbim dualarını kabul etsin
Ay canım beniiiim ben inanıyorum sen de bu kez hamiş olacaksın çok dua ettik birbirimize Allahım kabul etsin elimizi boş çevirmesin güzel yürekli bi insansın buradan bile belli Allah gönlüne göre verecek eminimYemin ederim gözlerim doldu ağlamak üzereyim ne güzel bi topic olduk yaa herkesler pozitif öyle umutlandım ki bu tedavimden kızlar sizin adınıza çok mutluyum kendim görmüş gibiyim pozitifleri. Canım senam güzelce dinlen kendini yorma olur mu artık annişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallahhhhhhh
Yaaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen buyuksunnnnnnnn :))) bi de onceki forumdan biliyorum ya seni bnm de su an gözlerim dolduuuuuu bitanem ya hadi hayırlı olsunnn :)))))Kizlarrrr kan testi yaptirdimm pozitiff sonucc :))) cok mutluyummm dualariniz sayesinde bebisim tutundu insallahhh allah hepinizden razi olsun burda bana yoldas oldunuz. Mutluluktan agliyorum
Canım yarın adet olmazsam sana da meryem süresi ve fetih süresi okurum kaç gibi transfere gircen canımKızlar yarın gidiyorum transfere 7yumurtam beni bekliyo ilerlemeleri güzelmiş heycan bastı şimdiden @edacik82 bende yokum listede bana da yer ver canimm
Ay kuzuuuum maşallah maşallah çok şükür ya çok sevindim :))) dayanamadın kan verdin çok iyi olmuş canım hadi tamamına ersin inşallah kaç çıktı bhcg :)Kizlarrrr kan testi yaptirdimm pozitiff sonucc :))) cok mutluyummm dualariniz sayesinde bebisim tutundu insallahhh allah hepinizden razi olsun burda bana yoldas oldunuz. Mutluluktan agliyorum
Cansın çok sevdim ben seni batıda belli mi olur belki de karşılaşırız canım bebişlerimiz kucağımızda inşallahhhhhhhAy canım beniiiim ben inanıyorum sen de bu kez hamiş olacaksın çok dua ettik birbirimize Allahım kabul etsin elimizi boş çevirmesin güzel yürekli bi insansın buradan bile belli Allah gönlüne göre verecek eminim
Ay canım beniiiim ben inanıyorum sen de bu kez hamiş olacaksın çok dua ettik birbirimize Allahım kabul etsin elimizi boş çevirmesin güzel yürekli bi insansın buradan bile belli Allah gönlüne göre verecek eminim
Allah pozitif haberi veren arkadaşlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, tahlil günü bekleyen arkadaşlarıma ve bana pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah
sabah idrarda cikinca dayanamadim evet degerli bakilmadi canim var mi yok mu diye baktirdim sabahtan tekrar verip degerine baktrcamAy kuzuuuum maşallah maşallah çok şükür ya çok sevindim :))) dayanamadın kan verdin çok iyi olmuş canım hadi tamamına ersin inşallah kaç çıktı bhcg :)
Kizlarrrr kan testi yaptirdimm pozitiff sonucc :))) cok mutluyummm dualariniz sayesinde bebisim tutundu insallahhh allah hepinizden razi olsun burda bana yoldas oldunuz. Mutluluktan agliyorum
1.tercihimiz bursa 2.si Balıkesir canım belli mi olur hayat burda nasıl tanıştıysak birgün bir yerlerde karşılaşırız da tüp bebek kardeşliği canım daim olsunAmiiin amiiiin canım Esracım vallahi ben de seni çok sevdim ve bu başlığımızı maşallah herkes çok iyi niyetli burada birbirimize can yoldaşı olduk
batıya tayin nereye olacak belli mi canım ben Balıkesirdeyim beklerim
Evet sen hep inandin canm hep destek verdin ilk sen aldin pozitifii.. Masaallahh topigimizee guzel haberler cogalsin insallah insalallhGozun aydınnnnn :)) cok sevindim.Gerci ben biliyordum :)))
Bende Balıkesir deyim ayyy hadiAmiiin amiiiin canım Esracım vallahi ben de seni çok sevdim ve bu başlığımızı maşallah herkes çok iyi niyetli burada birbirimize can yoldaşı olduk
Bende Balıkesir deyim ayyy burda herkes o kadar iyiki saat başı girip bakıyorum varmı güzel haberler diye Çok ama çok seviniyorum darısı bizlere öpüyorum kocamanAmiiin amiiiin canım Esracım vallahi ben de seni çok sevdim ve bu başlığımızı maşallah herkes çok iyi niyetli burada birbirimize can yoldaşı olduk
Ay Esra hadi inşallah bebişlerini kap gel buralara ya Bursa da olsa Balıkesir de olsa hakkınızda hayırlısı olsun canım vallahi çok tanışmak isterim böyle göbüşümüzde bebişler hayali bile güzel1.tercihimiz bursa 2.si Balıkesir canım belli mi olur hayat burda nasıl tanıştıysak birgün bir yerlerde karşılaşırız da tüp bebek kardeşliği canım daim olsun
Ya hemşerim bak görüyo musunBende Balıkesir deyim ayyy hadi
Bende Balıkesir deyim ayyy burda herkes o kadar iyiki saat başı girip bakıyorum varmı güzel haberler diye Çok ama çok seviniyorum darısı bizlere öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?