- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
jelibon seninkide hayırlı olsun pozitifin inş bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alır büyütürsün.
selam kızlar nasılsınız, uzun zamandır girmiyorum, ben aşılama yaptıracağım Allahın izniyle ama çok korkıyorum olumsuz cevap almaktan ilk dfa deneyeceğiz. Eşimin tahlilleri yeni geldi sperm hayırlısı gayet iyi gibi ama size danışmak istedim:) tecrübeli arkadaşlar varsa:)))) bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ederim inşallah bizde en kısa zamanda aranıza katılırız:))))) kader arkadaşlarım
Hmm benimki 3. Gun canm o yuzdendr heralde :))5.gun ama Kliniklere göre de değişiyor sanırım
Asilama sonrasi 15 dk yatiriyolar canm o gun dinlenip ertesi gun normal hayatina donebiliyosunkızlar bir sorum daha olacak aşılamada ne kadar hastanede kaldınız yani o gün hemen işe gittiniz mi çalışan bayanlar:)))) kaç gün yattınız yoksa.)))
Aynen aynenn:)) simdi carsamba gunu b nim deger yukselcek mii benimde telasim bu:))Siz test gunu bekliyorsunuz biz kese gecer mı bu gunler kızlar.Hep zamanın çabuk gectiğinden yakınırdım şimdi durdu sanki :)))
Konyadayim canim yeni geldim eve 3 tane transfer edildi inşallah sonu güzel olurEvet canım aynen inşallah hepimizin sonu güzel olurRegl olmayınca hemen okuyayım dedim nolur nolmaz diye. Rabbim kabul etsin inşallah. Sen hangi şehirdesin ?
Aynen aynenn:)) simdi carsamba gunu b nim deger yukselcek mii benimde telasim bu:))
Ayyy hadi maşallah üçüz tutunsun sımsıkı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKonyadayim canim yeni geldim eve 3 tane transfer edildi inşallah sonu güzel olur
canım hayırlı olsun sonu iyi olur inş.Konyadayim canim yeni geldim eve 3 tane transfer edildi inşallah sonu güzel olur
Konyadayim canim yeni geldim eve 3 tane transfer edildi inşallah sonu güzel olur
Aminnnn canım inşallahAyyy hadi maşallah üçüz tutunsun sımsıkı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah canım tutunur bebislerimcanım hayırlı olsun sonu iyi olur inş.
Hayır bişey söylemedi 3ay önce negatif sonuçlandı bu ayda 3u à kalite koyalım dedi bizde kabul ettik rabbim inşallah pozitifi gormemizi nasip ederSelam sana neden 3 tane transfer edildi de bişi söyledi mi?
Bence pozitif olacak içimden öyle geçtiHayır bişey söylemedi 3ay önce negatif sonuçlandı bu ayda 3u à kalite koyalım dedi bizde kabul ettik rabbim inşallah pozitifi gormemizi nasip eder
canım ben geçen yaz aşılama yaptırdım 1 saat hastanede kaldım daha sonrada eve geldim sonrada normal hayatına devam edebilirsin demişti doktorum banakızlar bir sorum daha olacak aşılamada ne kadar hastanede kaldınız yani o gün hemen işe gittiniz mi çalışan bayanlar:)))) kaç gün yattınız yoksa.)))
Ayyy canım inşallah ilk denememden 1 oğlum var 3 yaşında 2.tutmadı bukez inşallah rabbim nasip eder bi kardes ogluma ve hepimizeBence pozitif olacak içimden öyle geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?