2016 mayıs tüp bebek

Tesekkur ederiz ederiz.Asılamayla ilgili hiçbir fikrim yok ama yaptıranlar yardımcı olacaktır.Hayırlısı olsun.

Siz test gunu bekliyorsunuz biz kese gecer mı bu gunler kızlar.Hep zamanın çabuk gectiğinden yakınırdım şimdi durdu sanki :)))

kızlar bir sorum daha olacak aşılamada ne kadar hastanede kaldınız yani o gün hemen işe gittiniz mi çalışan bayanlar:)))) kaç gün yattınız yoksa.)))

kızlar bir sorum daha olacak aşılamada ne kadar hastanede kaldınız yani o gün hemen işe gittiniz mi çalışan bayanlar:)))) kaç gün yattınız yoksa.)))
Asilama sonrasi 15 dk yatiriyolar canm o gun dinlenip ertesi gun normal hayatina donebiliyosun

çok teşekkürler hayırlısı sanırım sen yaptırdın ilk hastalandığın günden sonraki süreci kısaca anlatabilir misin vaktin varsa çok merak ediyorum:)))))

hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürür nasıl kim bilir nasıl bir heyecandır:)))) seymosss

canım ben geçen yaz aşılama yaptırdım 1 saat hastanede kaldım daha sonrada eve geldim sonrada normal hayatına devam edebilirsin demişti doktorum bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…