2016 mayıs tüp bebek

Selam kizlar evde yaptigim idrar testlerinde pozitif görüp gaza geldim ve gunumden bir gün önce kan verdim ama sonuç hüsran yani negatif ne yazik ki benim için uygun zaman daha gelmemiş çok üzgünüm ama hayirlisi demekten başka birşey gelmiyor tabi

Canım ne kadar erken bırakırsan o kadar ii , vücudun hücre yenilemesi 3 ay ...
Haklısın canım ama stresten midir nedir çok canım istio benim bu adetle başlacak ya içtim bugün ama içim rahat değil ama duramadım yaa

Tekrar kan ver canım kaçıncı gün embriyosu ve kaç gün oldu transferden beri

Canım benim, moralini bozma, hazır olduğun zaman zaten olucak Allahın izniyle

5.gün embriyosu bugün 9. Gunumdu Dr umla görüştük bu saatten sonra değer yükselse bile saglikli bir embriyo olmaz dedi
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahhhhhhh ama normalde testler 1 gün arayla bile iki kez yapılıo hiç mi çıkmadı değer düşük bile olsa benim hep 0.01 çıkıo

Anladım canım hayırlısı olsun inşallahhhhhhh ama normalde testler 1 gün arayla bile iki kez yapılıo hiç mi çıkmadı değer düşük bile olsa benim hep 0.01 çıkıo
0.100 cikti Dr çarşamba yap dedi zaten ama değer 1000 de 1 ihtimal yükselse bile diş gebelik yada sagliksiz olur düşer dedi

0.100 cikti Dr çarşamba yap dedi zaten ama değer 1000 de 1 ihtimal yükselse bile diş gebelik yada sagliksiz olur düşer dedi
Rabbim hayırlısını versin canım. Keşke senden de pozitif duysaydık ama vaktini en iyi Rabbim bilir kaçıncı denemeydi canım

Bitanecigim, inşaallah Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı yavrular nasip etsin. Tabii çok üzücü, neler yaşadığını anlayamam ama vardır bir zamanı. İnşaallah dua vakti gelince Rabbim en güzelini nasip eder.

11 tane toplandı canım 6 tanesı gelismis. Pek güzl bi sonuc degil ama bunada hamd olsun. Ben almanyada tedavi görüorum.
Bence sonucun gayet güzel canım. Benim de bugün 3 tane solda 3 tane sağda gelişmiş yumurtam göründü. Diğerleri minikmiş. Çarşamba bir daha gideceğim. Yarın seni bilgilendirecekler mi kaç tane döllenme olduğuna dair? Almanya'da sistem nasıl ilerliyor?

Amin canim inşallah

İnşallah 2. Denemeydi
Şuan yaşadıklarını en iyi anlayanlardanım canım tarifi yok biliyorum ne desek boş Rabbim yerini öyle güzel doldursun ki inşallahhhhhhh doğal yolla hamilelik nasip etsin tez zamanda bir daha bu süreçlerle uğraştırmasın seni

Canım ben 2-3 saatlik yola çıktım. On koltukta oturarak. Sıkıntı olmuyor. Si de o gece kalın. Sabaha dönün. Allahın izniyle problem olmaz

Canim insqllahh guzrl olacakk icini ferah tutt :)) halaa adet olamadin mii senn ya ne zaman baslicam
Uc dort günum var stresten gecikmezsee nar sularinı depoladım tüm hazırlıklar tamam :) yarın izin olayını konuscam...bi de cok korkuyorum olmycak diye yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…