Valla sena ya da pozitif dedim o gördü sende görürsün inşallah pozitifini canım benim içimden öyle geçtiAyyy canım inşallah ilk denememden 1 oğlum var 3 yaşında 2.tutmadı bukez inşallah rabbim nasip eder bi kardes ogluma ve hepimize
Yaa esraa bana da de pozitif olsunValla sena ya da pozitif dedim o gördü sende görürsün inşallah pozitifini canım benim içimden öyle geçti
Canim insqllahh guzrl olacakk icini ferah tutt :)) halaa adet olamadin mii senn ya ne zaman baslicamYaa esraa bana da de pozitif olsun
Mermehy, ben de İstanbul Anadolu yakasındayım canım.Kizlar merhaba ben yeni uyeyim benimde 4 yildir cocugum olmuyo bende eger adetimi duzeltebilirsem tupbebek yaptircam yaptiran arkadaslar nerde yaptirdiniz acaba doktor tavsiyesi olan
Ben 15 gün izin aldımkızlar bir sorum daha olacak aşılamada ne kadar hastanede kaldınız yani o gün hemen işe gittiniz mi çalışan bayanlar:)))) kaç gün yattınız yoksa.)))
Ben de Ümraniye'deyim canım. Bulgurlu tarafında. Sen, nerede tedavi oluyordun?Ümraniye deyim çarşı
Ben kalamis tup bebek ama benim dr um dışardan çalıyor orayla emriyologu çok iyiymiş öyle duymuştum çok da iyilerBen de Ümraniye'deyim canım. Bulgurlu tarafında. Sen, nerede tedavi oluyordun?
Rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin inşaallah.Ben kalamis tup bebek ama benim dr um dışardan çalıyor orayla emriyologu çok iyiymiş öyle duymuştum çok da iyiler
Keşke benim dememle olsa kuzum hepinize pozitif derim valla hatta kendime deYaa esraa bana da de pozitif olsun
Canım bende Ümraniyedeyim :) Atakentten...Ümraniye deyim çarşı
Arkadaşlar, süreci benimkine yakın olan var mı aranızda merak ediyorum. Benim cumartesi ya da pazartesi yumurtalar toplanacak.
Aaaa çok yakınız. İş yerim Bulgurluda, evim İstiklalde. Sen nereye gidiyorsun canım?Canım bende Ümraniyedeyim :) Atakentten...
Kaç yumurtan toplandı canım? Bir de çaplarını biliyor musun? Nereye gidiyordun?Canimm benim bugün toplandi
Brüksel tüp bebek şişlide ...Aaaa çok yakınız. İş yerim Bulgurluda, evim İstiklalde. Sen nereye gidiyorsun canım?
Hadi hayırlısı...Brüksel tüp bebek şişlide ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?