2016 mayıs tüp bebek

merhaba hemen hemen hepinizin yazılarını okudum öncelikle Allah hepimize yardım etsin, ben aşılama için araştırma yapıyorum hangi hastane hangi dr, ve bu gün ÖZEL OTO JINAMED ile görüştüm Dr. Filip Taşhan daha önce giden varmı sanırım yer beşiktaşta... henüz bu konud ahiç bilgim yok 1 senedir evliyiz. 40 yaşındayım yaşım gereği hızlandırmak istedik.. umarım hepimiz için hayırlı olur. ama en önemlisi sanırm doğru yeri dr. bulmak gerisi Allaha kalmış.. bu hastaneye dr giden veya bilgisi olan varmı? sevgiler..

ya sorma o yumurtaları ultrasonda sayıyor ya acaba diyorum bunlardan hangisi tutacak ya da tutacak mı önce
sen bu stresle napcan yaa inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın da biter bu stres gerçi o zaman da başka stresle başlar

İstanbulda değiliz yaa keşke bizimde gelip oralarda tedavi olma imkanımız olsa izin falan sıkıntı inşallah en iyi hastaneyi bulursunuz size faydası dokunacak

Cevabın için teşekkürler insallah bunda olumlu sonuc alırsın

Tesekkur canım cevabın icin...haklısın etrafı dinlememek lazım

Haklısın canım tesekkurler bu arada cevabın icin..aslnda ikiz olması korkutuyor beni ha diyeceksinki birini buldun sanki ama işte benimki de hayal :)

sen bu stresle napcan yaa inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın da biter bu stres gerçi o zaman da başka stresle başlar
Ya şöyle bi kendimi dinliyorum çok stresli değil gibiyim yanı yemem içmem uykum yerinde ama bu konu da hep aklımda işte elimde değilki her gün iğne ilaç tahlil kontrol Nasıl unutayım

Tesekkur canım cevabın icin...haklısın etrafı dinlememek lazım
Bozma moralini daha çok gençsin bak benim arkadaşlarımdan ikinci çocuğu bile olanlar var hatta bi tanesi ben isterken doğurdu derdi ki ikinciyi beraber doğuralım ama ben hala bekliyorum o ikinci çocuğa da pat diye korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı nasip bu işler. Kimisi nasibini kovalar bizim gibi kimisini de nasibi kovalar işte. o yüzden sakın insanları takma çünkü ne onlar seni anlar ne sen onları. Ve tedavi sürecini de anlatma çünkü soruldukça daha da stres yapıyor insan.

Haklısın canım tesekkurler bu arada cevabın icin..aslnda ikiz olması korkutuyor beni ha diyeceksinki birini buldun sanki ama işte benimki de hayal :)
Canım zaten genelde tek embriyo transfer ediyorlar biz rica ediyoruz ikiz transfer edilsin diye sen tek istersin yani aslında ikiz yapmıyorlar bile

Ya şöyle bi kendimi dinliyorum çok stresli değil gibiyim yanı yemem içmem uykum yerinde ama bu konu da hep aklımda işte elimde değilki her gün iğne ilaç tahlil kontrol Nasıl unutayım
Haklısın canım tedavi bitene kadar stres bitmez bizde

Evet benim de var cevremde oyle insanlar benimkiler biraz art niyetli en yakin arkadasim 10 aylik cocugu var ikinciyi dusunuyoruz fln diye imalı konusmalar vs...aslnda ben etraftan gizlemezdim o kafada degildim ama aileler disinda kimseye anlatmama kararı aldım bakalm kısmetse

Canım zaten genelde tek embriyo transfer ediyorlar biz rica ediyoruz ikiz transfer edilsin diye sen tek istersin yani aslında ikiz yapmıyorlar bile
Istekle iki embriyo transfer ediyorlarsa iki isteriz gibi..o kadar masraf stres ilac derken daha garanti olsun diye gerci oyle olunca olasılıgi arttırirmi arttrmaz mi bilemem de

İ
Istekle iki embriyo transfer ediyorlarsa iki isteriz gibi..o kadar masraf stres ilac derken daha garanti olsun diye gerci oyle olunca olasılıgi arttırirmi arttrmaz mi bilemem de
İkiz transferinde eğer tutarsa düşük riski fazla çoğul gebelik olduğu için ama dikkat edersen bişey olmaz inşallah. Ben hem ikiz çok seviyorum hem de ikiz tutarsa inşallah tekrar belki çocuk düşünmem iki kardeş olurlar sonuçta tedavi çok yıpratıcı çünkü. Çevrenizde kimseye söylemek zorunda değilsiniz insanların şu hamile kalmayı kendi becerileriymiş gibi övünmelerini de anlamıyorum sonuçta onlara veren de Rabbim bizi sınayan da çok şükür. Nefret ediyorum öyle densizliklerden. Sanki çocuk doğurmak onların elinde de biz kabiliyetsiziz

Ağzınaa sağlıkk canımmm valla yazdıklarını okurken içimin yağları eridi :))

İnsanları da anlamıyorum ya çocuk ile nispet yapılır mı Nasıl oluyo bilmiyorum maalesef benim de var öyle arkadaşlarım yani mecburi arkadaş işte aynı ortamda çalışıyorsun vs. Ya gizlemek faydalı çünkü olumsuz olduğunda açıklama yapmak zorunda kalmazsın.

Vallahi ben nefret ile etmiyorum yazık onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…