- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Senin transfer ne zmndı cnm ben iki uc gune adet olucam ve igneler baslycakTedavi başlayınca içmiyorum canım test bitene kadar. Bu aralar sadece çok stresliyim sanki sigara rahatlatıo beni bu tedavide stresi çok fazla sigara da çok canım isterse 1 tane içiom bi gün boyunca. İğne yine yiyoz ama çok değil en azından sayı düşüo yumurta baskılama iğnesi var lucrin onu kullanıyorum mesela şuan.
Sanırım yarın adet olcam canım cuma muhtemelen ilk kontrol. Lucrin iğnem yasmin in son günü başladı yani perşembe günü. Bi de şu yaşlı kadınlar rahim kaldırıo yaa inşallah ondan yaptırcam tedavi öncesi.Senin transfer ne zmndı cnm ben iki uc gune adet olucam ve igneler baslycak
Ay hadi insallah faydalı olur cnm hemen hemen aynı tarihlere denk gelcek bizimkiler :)Sanırım yarın adet olcam canım cuma muhtemelen ilk kontrol. Lucrin iğnem yasmin in son günü başladı yani perşembe günü. Bi de şu yaşlı kadınlar rahim kaldırıo yaa inşallah ondan yaptırcam tedavi öncesi.
Aynen destek oluruz birbirimizeAy hadi insallah faydalı olur cnm hemen hemen aynı tarihlere denk gelcek bizimkiler :)
Jeldendir.bana da oldu aynisi.2-3 gun devam etti. Jeli birakip ignelere basladim o yüzdenMerhaba kızlar bugün iç çamaşırıma siyah akinti gelmiş transferin bugün 18.günü yarın kese görmeye gideceğim doktora sordum crinone jelden dolayi olmuştur dedi böyle bir durum yaşayan var mi
Aynıyız hepimiz canım benim merak etme sanki ilk kez tedavi oluomuş gibiyiz her tedavide. İnşallah bu son tedavin olur bebişlerin sımsıkı tutunur da gerek kalmaz bir daha umarım canım.İyi akşamlar benim dün transfer oldu acayip göğüs hassasiyetim var progestandan dolayı herhalde bugünde bel Ağrımbaşladı psikolojik diyorum 3. Tedavim ama böyle görseniz cahil cahil hareketler yapıyorum kasıyorum kendimi kendime çok kızıyorum yani ben tecrübeliyim diyorum ama olmuyo çocuğum olana kadar kafayı yemesem iyi ...
Allah'tan ümit kesilmez canım. Bizde öyle bi problem yok yine de 4.tedavim başlayacak ortada bebiş falan yok 4 yıldır. Yani Rabbim verecekse hiçbişey engel değil dua et bol bolKızlar yarın toplama var ama benim kafamda deli sorular eşimde sperm hareketsizliği var %90... Dr dediki şansınız diğerlerine göre daha düşük dedi. Var mı sperm hareketsizliği olup bebişi olan
Aynen canım yaaa güzel olur boyleeAynen destek oluruz birbirimizeçünkü transferden sonra günler geçmio oyyy oyyy
Ya Esra saol hep cevap veriyorsun yazdıklarım Allah razı olsunlar ne bileyim umutsuzluğa düştüm kafayı yicem sankiAllah'tan ümit kesilmez canım. Bizde öyle bi problem yok yine de 4.tedavim başlayacak ortada bebiş falan yok 4 yıldır. Yani Rabbim verecekse hiçbişey engel değil dua et bol bol
İyi akşamlar benim dün transfer oldu acayip göğüs hassasiyetim var progestandan dolayı herhalde bugünde bel Ağrımbaşladı psikolojik diyorum 3. Tedavim ama böyle görseniz cahil cahil hareketler yapıyorum kasıyorum kendimi kendime çok kızıyorum yani ben tecrübeliyim diyorum ama olmuyo çocuğum olana kadar kafayı yemesem iyi ...
Merhaba kızlar bugün iç çamaşırıma siyah akinti gelmiş transferin bugün 18.günü yarın kese görmeye gideceğim doktora sordum crinone jelden dolayi olmuştur dedi böyle bir durum yaşayan var mi
Kızlar yarın toplama var ama benim kafamda deli sorular eşimde sperm hareketsizliği var %90... Dr dediki şansınız diğerlerine göre daha düşük dedi. Var mı sperm hareketsizliği olup bebişi olan
Aynıyız hepimiz canım benim merak etme sanki ilk kez tedavi oluomuş gibiyiz her tedavide. İnşallah bu son tedavin olur bebişlerin sımsıkı tutunur da gerek kalmaz bir daha umarım canım.
çoookkk teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlündekini versin rabbim aratmasın uğraşlarımızı boşa çıkarmasın inşallah Amin
Ayyyy yetmez mi öpeyim gel seni valla sıkıntıya girdim ağla ağla ne hale geldim göbüşündekini sağlıkla versin sanaBennnnn :))))) ne acayipmis senin dr zaten en iyisin secip koyuyorlar neden strese sokuyor ki seni.Henuz bebisim yok ama hamileyim yeterli mi :)))
Ayyyy yetmez mi öpeyim gel seni valla sıkıntıya girdim ağla ağla ne hale geldim göbüşündekini sağlıkla versin sana
Canm dollenme icin tek bir sperme ihtiyac var uzulme nasil kismet insalah guzel olur senin icinAyyyy yetmez mi öpeyim gel seni valla sıkıntıya girdim ağla ağla ne hale geldim göbüşündekini sağlıkla versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?