2016 mayıs tüp bebek

Senin transfer ne zmndı cnm ben iki uc gune adet olucam ve igneler baslycak

Senin transfer ne zmndı cnm ben iki uc gune adet olucam ve igneler baslycak
Sanırım yarın adet olcam canım cuma muhtemelen ilk kontrol. Lucrin iğnem yasmin in son günü başladı yani perşembe günü. Bi de şu yaşlı kadınlar rahim kaldırıo yaa inşallah ondan yaptırcam tedavi öncesi.

Ay hadi insallah faydalı olur cnm hemen hemen aynı tarihlere denk gelcek bizimkiler :)

İyi akşamlar benim dün transfer oldu acayip göğüs hassasiyetim var progestandan dolayı herhalde bugünde bel Ağrımbaşladı psikolojik diyorum 3. Tedavim ama böyle görseniz cahil cahil hareketler yapıyorum kasıyorum kendimi kendime çok kızıyorum yani ben tecrübeliyim diyorum ama olmuyo çocuğum olana kadar kafayı yemesem iyi ...

Kızlar yarın toplama var ama benim kafamda deli sorular eşimde sperm hareketsizliği var %90... Dr dediki şansınız diğerlerine göre daha düşük dedi. Var mı sperm hareketsizliği olup bebişi olan

Merhaba kızlar bugün iç çamaşırıma siyah akinti gelmiş transferin bugün 18.günü yarın kese görmeye gideceğim doktora sordum crinone jelden dolayi olmuştur dedi böyle bir durum yaşayan var mi
Jeldendir.bana da oldu aynisi.2-3 gun devam etti. Jeli birakip ignelere basladim o yüzden

Aynıyız hepimiz canım benim merak etme sanki ilk kez tedavi oluomuş gibiyiz her tedavide. İnşallah bu son tedavin olur bebişlerin sımsıkı tutunur da gerek kalmaz bir daha umarım canım.

Kızlar yarın toplama var ama benim kafamda deli sorular eşimde sperm hareketsizliği var %90... Dr dediki şansınız diğerlerine göre daha düşük dedi. Var mı sperm hareketsizliği olup bebişi olan
Allah'tan ümit kesilmez canım. Bizde öyle bi problem yok yine de 4.tedavim başlayacak ortada bebiş falan yok 4 yıldır. Yani Rabbim verecekse hiçbişey engel değil dua et bol bol

Allah'tan ümit kesilmez canım. Bizde öyle bi problem yok yine de 4.tedavim başlayacak ortada bebiş falan yok 4 yıldır. Yani Rabbim verecekse hiçbişey engel değil dua et bol bol
Ya Esra saol hep cevap veriyorsun yazdıklarım Allah razı olsunlar ne bileyim umutsuzluğa düştüm kafayı yicem sanki

Kacinci deneme olursa olsun hakim olamiyorz kendimize :))) bel, kasik, meme agrilari cok normal dr'lar ilaclardan diyor.Hayirli olsun insallah tutar.

Kızlar iyi akşamlar herkes iyidir umarım

Transferden sonra bana bi iğne yaptılar kalçadan iki gündür yürüyemiyorum ne acılı iğneymiş

Bugün okula gittim yüksek lisans dersim vardı ona gittim hayat devam ediyor kısaca

Bennnnn :))))) ne acayipmis senin dr zaten en iyisin secip koyuyorlar neden strese sokuyor ki seni.Henuz bebisim yok ama hamileyim yeterli mi :)))

Cevap veren herkese teşekkürler rabbim gönlünüzdekini versin inşallah herkese banada nasip etsin Bizdede hareketlilik sayı morfoloji sorunu var geçen sene 1. Kalite embriyom oluştu tuttu ama kalbi durdu bu kez embriyolar 2. Kalite oluştu herşey nasip birde insan bünyesi her ay değişiyor

Ayyyy yetmez mi öpeyim gel seni valla sıkıntıya girdim ağla ağla ne hale geldim göbüşündekini sağlıkla versin sana

Canim benim zaten sorunumuz olmasa neden tup bebek yapalim eslerimizin spermleri hareketsiz oldugu icin yumurtaliklara ulasamiyor tup bebekcilerin isi bu zaten.Uzme kendini benim dr erkekte nasil bir problem olursa olsun cozuluyor kadin sorunlari daha onemli demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…