2016 mayıs tüp bebek

Hadi hayırlı olsun canım süper topic oldu burası herkes cuk diye oturdu valla Rabbim kanda da pozitifi görmeyi ve bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh
Insallah canm kanda da goreyim rahatlicm.Allah razi olsun insallah hepimiz bir an once bebislerimze kavusuruz insallahh

Transferden sonra 9.gün bugün birde 5. Gün embriyosu
Ama daha teste daha bikaç günün vardı sanırım demi bence test günü normal değere ulaşır şuan var gibi hani ikiye katlıyo ya normale döner test gününe kadar erken diye mi acaba bu değer

Saki
Yaaa sıkıntıdan midem bulanıyo başıma ağrı girdi dua edin noluuur
Sakin ol kuzum kimyasal gebelik yaşadığım dönemde internetteki bütün siteleri talan etmiştim kan testi 0.1 çıkıp 5 gün sonra artanı da okudum.yüksek değerle başlayıp düşeni de.o yüzden sakin ol ve hayırlısını dile canım.dualarım seninle ALlahın izniyle kucağına da alırsın inş.

Kızlar bende kayseri acıbadem de cumartesi günü tedaviye başladım ilk denemem hayatım boyunca iğnelerden korkan ben elime şırınga alıp kendime iğne yapıyorum bu cesaret de nerden geliyor anlamış değilim ama şimdilik herşey çok güzel gidiyor :) buradan okuduklarıma göre haftaya yumurta toplama işlemi yapılır diye tahmin ediyorum :) bu iğneler bende aşırı akıntı bel ağrısı karında şişlik yaptı sanki sizde de var mı böyle şeyler :)

Tedavin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. İnşallahhhhhhh ilk tedavide bebişlerini alırsın kucağına. Aynen söylediğin belirtileri hepimiz yaşadık evet bebiş için ne eziyetlere katlanıyoruz bu da böyle bi aşk işte

Hoş gördüm diyelim insallah cnm hepimiz için öyle olur umarım :) Ayyyy çok heyecan verici bir süreç ama ya bir an önce sonucu öğrenme aşamasına gelebilsek keşke :) ne yapalım bebişler için herşeye katlanırım yeter ki gelsinler annelerine :)

Bu surec hep bir bekleme yaa cmt olacakta igneye baslicam sonra crsyi beklicem kontrol icin sonra diger kontrolleri sonra yumurta toplama zamanini sonra transferi sonra testi sonraaa insss keseyi kalp atisini
Sonu bebisli olsunda ins hepsine raziyimm

Hayırlısı olsun Can'ım.. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.. Kaç tane transfer edildi sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…