Insallah canm kanda da goreyim rahatlicm.Allah razi olsun insallah hepimiz bir an once bebislerimze kavusuruz insallahhHadi hayırlı olsun canımsüper topic oldu burası herkes cuk diye oturdu valla Rabbim kanda da pozitifi görmeyi ve bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh
Kaçıncı gün bugün ve kaçıncı gün embriyosu canımKızlar değerim 18 .1 hamile miyim şimdi bana yardım edin(
Aynen bende onu soracaktımKaçıncı gün bugün ve kaçıncı gün embriyosu canım
Transferden sonra 9.gün bugün birde 5. Gün embriyosuKaçıncı gün bugün ve kaçıncı gün embriyosu canım
Ama daha teste daha bikaç günün vardı sanırım demi bence test günü normal değere ulaşır şuan var gibi hani ikiye katlıyo ya normale döner test gününe kadar erken diye mi acaba bu değerTransferden sonra 9.gün bugün birde 5. Gün embriyosu
Kızlar değerim 18 .1 hamile miyim şimdi bana yardım edin(
Canım boyle erken yaptrp 17li bisey çıkan bi arkadas vardı onun degeri arttı iki gunde bu topicdeydi yanlis hatrlamiosam bnce pozitif ama yanıltmiyimKızlar değerim 18 .1 hamile miyim şimdi bana yardım edin(
Dr una sordun mu canım dur hemen paniğe kapılma amaYaaa sıkıntıdan midem bulanıyo başıma ağrı girdi dua edin noluuur
şuanki değerin düşük de olsa pozitif. normal yapman gereken zamanda tekrarla benceYaaa sıkıntıdan midem bulanıyo başıma ağrı girdi dua edin noluuur
O bendim canım. 8. Gün 17 çıkmıştıCanım boyle erken yaptrp 17li bisey çıkan bi arkadas vardı onun degeri arttı iki gunde bu topicdeydi yanlis hatrlamiosam bnce pozitif ama yanıltmiyim
Sakin ol kuzum kimyasal gebelik yaşadığım dönemde internetteki bütün siteleri talan etmiştim kan testi 0.1 çıkıp 5 gün sonra artanı da okudum.yüksek değerle başlayıp düşeni de.o yüzden sakin ol ve hayırlısını dile canım.dualarım seninle ALlahın izniyle kucağına da alırsın inş.Yaaa sıkıntıdan midem bulanıyo başıma ağrı girdi dua edin noluuur
Canım benimde 8.gün 17 çıkmıştı. Pozitif değerin. İki gün sonra katlanırKızlar değerim 18 .1 hamile miyim şimdi bana yardım edin(
Tedavin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. İnşallahhhhhhh ilk tedavide bebişlerini alırsın kucağına. Aynen söylediğin belirtileri hepimiz yaşadıkKızlar bende kayseri acıbadem de cumartesi günü tedaviye başladım ilk denemem hayatım boyunca iğnelerden korkan ben elime şırınga alıp kendime iğne yapıyorum bu cesaret de nerden geliyor anlamış değilim ama şimdilik herşey çok güzel gidiyor :) buradan okuduklarıma göre haftaya yumurta toplama işlemi yapılır diye tahmin ediyorum :) bu iğneler bende aşırı akıntı bel ağrısı karında şişlik yaptı sanki sizde de var mı böyle şeyler :)
Hoş gördüm diyelim insallah cnm hepimiz için öyle olur umarım :) Ayyyy çok heyecan verici bir süreç ama ya bir an önce sonucu öğrenme aşamasına gelebilsek keşke :) ne yapalım bebişler için herşeye katlanırım yeter ki gelsinler annelerine :)Tedavin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin. İnşallahhhhhhh ilk tedavide bebişlerini alırsın kucağına. Aynen söylediğin belirtileri hepimiz yaşadıkevet bebiş için ne eziyetlere katlanıyoruz bu da böyle bi aşk işte
Hayırlısı olsun Can'ım.. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.. Kaç tane transfer edildi sana..J jelibon3434 çıkmışşşşşşş 211.51 uyuyakalmışım iyimi şimdi mala bağladım oyyy Allah yardımcımız olsun çok heycanlı nolur devamıda güzel olsun Dr a yazdım gebesin iki gün sonra tekrarlayalım yazdı ben çok tuhafım bu topiği sizleri çok seviyorum inşallah Allah İn izniyle dolacak kucaklar umarım sıkıntı çıkmaz ayyyy J jelibon3434 tutamıyorum kendimi hala titremem geçmedi hiç kimse bilmiyor kız kardesim hariç bi sizler varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?