2016 mayıs tüp bebek

@bsbirkin canim naptin ignelere basladin mi sen?
meraklibekleyis canim fertilite raporunu aldin mi? Transferin ne zaman yapilicak?
D dolunayk84 ay hadi bakalim listeye bir hamis daha gelicek insallah

Edacım ben yazmıştım ama arada kaynamış pazartesi transferim oldu üstünden 4 gün geçti bile listeye o şekilde yazar mısın kan test günüm 3 haziran :)

Insallah olur bu sefer.Hepmizin akli bebislerimizde :)) elimizde degil ki.

Aynen bende 3 aydır vitamin kullanıyorum balık yağı elevit bide q enzim diye onu bıraktık şimdi ama vitaminlerde önemlii
arkadaşlar size vitamin kullanmanızı dr mu söyledi? ne kullanıyorsunuz? bana hiç öneride bulunan olmadı şimdiye kadar ama ben D vitaminim eksik olduğu için bu transferimden önce aldım. çünkü D vitamini eksikliğinin düşükle ilgisi saptanmış

Elevit ve balik yagi kullaniyorum tedaviye basladigimdan beri dr onerdi.

Z zuzu0606 seni umutlandirmak istemem ama benimde 9. Gun sabah idrarda cikmisti aksamda kan testi yaptirmistim :)) insallah senide yaniltmaz test canm

Merhba bende yarin itibariyle ilk tup bebek olck ve ilk ignemi yapcam ne kdr surecek bu igneler acaba sali gunu kontrole caagrdi ne kdarda bir cagiracak ve transfer zamanida anestezi uygulaniyormu

Mrb.canim iğneler kişiden kişiye göre değişir.ama ortalama 10 12 gün sürüyor.benim 11 gün surmustü.ilk başladığım günle beraber 4 kez yumurta takibine çağırdı doktor.5.gidisimde zaten opu olmuştu.sadece opuda anestezi alınıyor.transferde anestezi vermiyorlar.hayirli olsun tedavin canım.

Bana doktorum önerdi canım her doktorun ayrı tedavi şekli sanırım

oncelikle tesekkur ederim listeye ekledigin icin. tedavinde hayırlı olsun canim. adetinin kaçıncı gunu? ve neden baskilayici iyne kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…