Ay canim insallah yaa cok heycanlandm wallaZuzu silik ciktiysa tamamdir o is :)) gozun aydin.
@bsbirkin canim naptin ignelere basladin mi sen?
meraklibekleyis canim fertilite raporunu aldin mi? Transferin ne zaman yapilicak?
D dolunayk84 ay hadi bakalim listeye bir hamis daha gelicek insallah
Insallah olur bu sefer.Hepmizin akli bebislerimizde :)) elimizde degil ki.Her dakika aklıma tuttu mu tutmadımı diye geliyo ameliyathane gözümde canlanıyor korkuyorum rabbimmmmm nolur bu kez olmuş olsun nolur tekrar acılar çekmek istemiyorum diye dua ediyorum şimdiden 10 tane idrar testi aldırdım eşime sabirsizlikla yapcam günü bekliyorum
arkadaşlar size vitamin kullanmanızı dr mu söyledi? ne kullanıyorsunuz? bana hiç öneride bulunan olmadı şimdiye kadar ama ben D vitaminim eksik olduğu için bu transferimden önce aldım. çünkü D vitamini eksikliğinin düşükle ilgisi saptanmışAynen bende 3 aydır vitamin kullanıyorum balık yağı elevit bide q enzim diye onu bıraktık şimdi ama vitaminlerde önemlii
Cizgi cikmayinca yanlislik olabiliyo fakat cizgi varsa yanilma olmaz hayalet cizgi degil di mi? Atsana resmini bakalim.Ay canim insallah yaa cok heycanlandm walla
Elevit ve balik yagi kullaniyorum tedaviye basladigimdan beri dr onerdi.arkadaşlar size vitamin kullanmanızı dr mu söyledi? ne kullanıyorsunuz? bana hiç öneride bulunan olmadı şimdiye kadar ama ben D vitaminim eksik olduğu için bu transferimden önce aldım. çünkü D vitamini eksikliğinin düşükle ilgisi saptanmış
Yukleyemedm bi turlu insallah yaniltmaz beni sabah tekrar yapiym bariCizgi cikmayinca yanlislik olabiliyo fakat cizgi varsa yanilma olmaz hayalet cizgi degil di mi? Atsana resmini bakalim.
Kan ver kan onunla ugrasacagina :))))Yukleyemedm bi turlu insallah yaniltmaz beni sabah tekrar yapiym bari
Harika haberr...Kizlarrr idrar testi yaptim silik bi sekilde cktiii cok heycanliyimm
Walla anca ole rahatlicm heralde canm :)Kan ver kan onunla ugrasacagina :))))
Insallah oledir canm insallahhHarika haberr...
Bana doktorum önerdi canım her doktorun ayrı tedavi şekli sanırımarkadaşlar size vitamin kullanmanızı dr mu söyledi? ne kullanıyorsunuz? bana hiç öneride bulunan olmadı şimdiye kadar ama ben D vitaminim eksik olduğu için bu transferimden önce aldım. çünkü D vitamini eksikliğinin düşükle ilgisi saptanmış
oncelikle tesekkur ederim listeye ekledigin icin. tedavinde hayırlı olsun canim. adetinin kaçıncı gunu? ve neden baskilayici iyne kullanıyorsun?kizlar listeye B benim bebisim ve @sevde-044 de eklendi. Durumunda gelisme olanlar ya da listeye eklenmek isteyenler bana ozelden mesaj atabilir.
Yarin kan vericem ve insallah ignelere baslicam. Suanda 1 tane yumurta baskilayici igne yapiyorum (suprefact), ama sonrasiunda luveris, gonal-f ve suprefact ignelerini yapacagim. OPU haziranin 2. haftasi falan olucak insallah :)
Hadi hayırlı olsun canımKizlarrr idrar testi yaptim silik bi sekilde cktiii cok heycanliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?