- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
Can'ım hoşgeldin Funda hanım mı doktorun..beni de alirmusinuz listeye arkadaşlar. yas 31 sorun.pko 2 deneme. ama 3 transfer olucak. dogum kontrol hapi bitti adetimi bekliyorum. iynelere baslicak. izmir medikal park ta tedavi oluyorum
hosbuldum canim. doktorum suleyman bey. sende mi medikaldesin?Can'ım hoşgeldin Funda hanım mı doktorun..
senin tedavimde hayırlı olsun. hangi asamadasin? sorun ney? kaçıncı denenen? biraz bahsedebilirmisin?Yok ben kentteyim..
Benim dün negatifle sonuçlandı ilk denemem Can'ım.. Başka bahara kaldı anlıycan..senin tedavimde hayırlı olsun. hangi asamadasin? sorun ney? kaçıncı denenen? biraz bahsedebilirmisin?
Merhaba birsey sorabilirmiyim. Arzu hanimami tedaviye gidiyorsunuz suan. Turgut beymi arzu hanimmi cok kararsizim.ilk denemenizmi arzu hanimdan memnunmusunuz.ikisinin tedavi tazi tamamen zitmis. Tedavi baslangicinda dogum kontrol hapi kullandinizmi yoksa direk ignelerlemi tedavi basladi.turgut bey icin cok fazla referans var internette. Arzu hanim ise tanidigim biri hastasi ve cok zor durumdayken onlari bebek sahibi yapti. Birturlu karar veremiyorum.Bu surec hep bir bekleme yaa cmt olacakta igneye baslicam sonra crsyi beklicem kontrol icin sonra diger kontrolleri sonra yumurta toplama zamanini sonra transferi sonra testi sonraaa insss keseyi kalp atisini
Sonu bebisli olsunda ins hepsine raziyimm
ayy kiyamam. seni cook iyi anlayabiliyorum. çünkü 2 transferim var negatifle sonuçlanan. ama herşeyin hayırlısı. vakti gelmemiş, yada zamanı değilmiş giyip. önümüze bakmak zorundayız. allaha dua edip ogunun geleceğini hayal etmek bile çok güzel bir duygu. ilk zamanlar çok zor geliyo kabullenmek ama tekrar başladığında eskiyi unutuyo insan yeni umutlar basliyo. ve ben eminimki allah cook istedigin birşeyi mutlaka veriyoBenim dün negatifle sonuçlandı ilk denemem Can'ım.. Başka bahara kaldı anlıycan..
Öyle Can'ım saol.. Ben çabuk toparladım ya fazla sarsmadı beni tahmin ettiğim kadar.. Saolsun eşim sayesinde..ayy kiyamam. seni cook iyi anlayabiliyorum. çünkü 2 transferim var negatifle sonuçlanan. ama herşeyin hayırlısı. vakti gelmemiş, yada zamanı değilmiş giyip. önümüze bakmak zorundayız. allaha dua edip ogunun geleceğini hayal etmek bile çok güzel bir duygu. ilk zamanlar çok zor geliyo kabullenmek ama tekrar başladığında eskiyi unutuyo insan yeni umutlar basliyo. ve ben eminimki allah cook istedigin birşeyi mutlaka veriyo
canim bana uygulanan tedavi uzun protokol diye geciyor onda once yumurtayi baskiliyorlar sonra costuruyorlar :) ben en son 28 nisan da adet oldum. 2 mayista dogum kontrol hapina 14 mayista da suprefact ignelerine basladim. dun kanamam oldu ama o adet kanamasi degil rahim duvarinin incelmesi icin hep doku atiyorum kanama gibi degil. yarin kan testi yapicaklar herhalde cumartesi de ignelere baslicam.oncelikle tesekkur ederim listeye ekledigin icin. tedavinde hayırlı olsun canim. adetinin kaçıncı gunu? ve neden baskilayici iyne kullanıyorsun?
:))))) kızdırdın mı yoksa adamıKizlar listemize bir hamis daha eklendiAyyysss :)
ve S sns1 test gunu 28 Mayis ta.
Listeye geri donup bakmak isterseniz listenin son hali 313. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana mesajla bildirebilir.
ay bugun esim sen igneyi yaparken benim emla kremle uyusturdugum yere degilde uyusturmadigimiz yere batirdi igneyi!!! oy anammmm :'(
ahahahah :))) ay yok ya! dikkat etmedi ben nereye kremi surdugumu gosterince basti igneyi! ama sonra ben bir konusma yaptim bir daha hayatta yapmaz ahahahha:))))) kızdırdın mı yoksa adamı
Canım, Rabbim kolaylık versin. İnşaallah bol bol yumişlerle güzelce döllenivermiş embriyolarla dönersin. Yarın da benim OPU günüm. Çok heyecanlıyım.Kızlar bende yarın opu ya gireceğim inşallah herşey yolunda gider :)
ahahahah :))) ay yok ya! dikkat etmedi ben nereye kremi surdugumu gosterince basti igneyi! ama sonra ben bir konusma yaptim bir daha hayatta yapmaz ahahahha
Kizlar gunaydinn idrar testini tekrar yaptim yine cikti artik umutluyum insallah devami gelir dua edin benim icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?