2016 mayıs tüp bebek

Her dakika aklıma tuttu mu tutmadımı diye geliyo ameliyathane gözümde canlanıyor korkuyorum rabbimmmmm nolur bu kez olmuş olsun nolur tekrar acılar çekmek istemiyorum diye dua ediyorum şimdiden 10 tane idrar testi aldırdım eşime sabirsizlikla yapcam günü bekliyorum

Kızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem eşimle beta hcg baktırcam yarın sabahı bekleyemicem nolur dua edin kan verdikten sonra 2 saate sonuç çıkar sanırım
Hadi inşallahhhhhhh inşallahhhhhhh canım güzel haberlerle dön nolur Rabbim sana da nasip etsin bizlere de o mutluluğu

Allahın izniyle bu defa olucak ve burdan bize mutlu haberleri vericeksin bence

kızlar benim acayip kasık ve bel ağrım var acaba ilaçları kullanırken adet olunuyomu

Allah sağlık sıhhat versin. Herşeyi netten okumayın bence. Aynı hatayı ben de yaptım zira. İnternet çok uç durumları yazıp bizi telaş ediyor sadece

Kızlar selam tüm gün işteyim bi geliyorum sayfalaaaar olmuş okumak uzun Zaman alıyor

Bu kadar takma valla benim aklıma gelmiyo bile bugün köpeğimle koşturduk çimlerde sonra hatırladım birden yavaş olmam gerektiğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…