- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Kızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem eşimle beta hcg baktırcam yarın sabahı bekleyemicemnolur dua edin kan verdikten sonra 2 saate sonuç çıkar sanırım
ayyyyy biz ayni zaman da olucaz o zaman yaedacik82 cnm bgn gittim doktora 5.gün yani cmt basla dedi 5 gun sonrada muayeneye cagirdi
Evet canimayyyyy biz ayni zaman da olucaz o zaman ya
HahaaaNar suyumla kabak cekirdegimi yiyorum simdi üstünede ananasi yicem manyaga bagladim
İnşallahhhhhhh canım inşallahhhhhhh saat 10 da hastanede olcam bakalım nolcak hayırlısı diyoruzInsallah iyi seyler soyler sen de biran once bu heyecanimiza katilirsin.
Yazarsin sabah.İnşallahhhhhhh canım inşallahhhhhhh saat 10 da hastanede olcam bakalım nolcak hayırlısı diyoruz
İkindi gibi yazarım muhtemelen yolculuk falan ilk fırsatta yazarımYazarsin sabah.
Hadi inşallahhhhhhh inşallahhhhhhh canım güzel haberlerle dön nolur Rabbim sana da nasip etsin bizlere de o mutluluğuKızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem eşimle beta hcg baktırcam yarın sabahı bekleyemicemnolur dua edin kan verdikten sonra 2 saate sonuç çıkar sanırım
Güzel haberlerle gel inşallahKızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem eşimle beta hcg baktırcam yarın sabahı bekleyemicemnolur dua edin kan verdikten sonra 2 saate sonuç çıkar sanırım
Allahın izniyle bu defa olucak ve burdan bize mutlu haberleri vericeksin benceHer dakika aklıma tuttu mu tutmadımı diye geliyo ameliyathane gözümde canlanıyor korkuyorum rabbimmmmm nolur bu kez olmuş olsun nolur tekrar acılar çekmek istemiyorum diye dua ediyorum şimdiden 10 tane idrar testi aldırdım eşime sabirsizlikla yapcam günü bekliyorum
İnşallah canım benim insallahAllahın izniyle bu defa olucak ve burdan bize mutlu haberleri vericeksin bence
İlaç kullanırken adet olunmuyor diye biliyorum ben. Kesince başlıyor bir kaç gün sonrakızlar benim acayip kasık ve bel ağrım var acaba ilaçları kullanırken adet olunuyomu
Allah sağlık sıhhat versin. Herşeyi netten okumayın bence. Aynı hatayı ben de yaptım zira. İnternet çok uç durumları yazıp bizi telaş ediyor sadeceay canim benim cok sagol. ya dun biraz kanama artinca ben panik oldum sonra kocam sagolsun arastirdi biraz yani aslinda gayet normalmis. cunku ilaclar sadece yumurtl;amayi onluyor onun disinda ki hersey normal seyrinde gidiyormus. haliyle rahmin incelmesi gerek boylece parcalar atiliyor. hemsire bana seni kisa bir sure menapoza sokucaz diyince ben hic kanama olmicak sandim ondan panikledim aslinda. ama cok sukur hersey yolunda zaten yarin da kan testi vericem.
ay yalniz ne guldum kendi kendime. ben aylardir her buldugum seyi okuyorum o mu bu mu su mu diye, hatta kocama kiziyodum ya sen hic okumuyosun diye. adam tak diye iki dakika da buldu acikladi rahatlatti. ay ben bosa okumusum dedim kendi kendime :)
Her dakika aklıma tuttu mu tutmadımı diye geliyo ameliyathane gözümde canlanıyor korkuyorum rabbimmmmm nolur bu kez olmuş olsun nolur tekrar acılar çekmek istemiyorum diye dua ediyorum şimdiden 10 tane idrar testi aldırdım eşime sabirsizlikla yapcam günü bekliyorum
Zuzu silik ciktiysa tamamdir o is :)) gozun aydin.Kizlarrr idrar testi yaptim silik bi sekilde cktiii cok heycanliyimm
Dayanamadm yaptm walla silik ckti 8.gunumdu bugn bilemedm ya umutlanmalimymİdrari sabah ilk idrarla yapmak mantikli erken bir zaman oldugu icin o sekilde cikma ihtimali daha yuksek.. Ben 9. Gun sabah idrarda cikmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?