sevindim canim. hadi hayırlısı. badliycakmisin yeni tedaviyeÖyle Can'ım saol.. Ben çabuk toparladım ya fazla sarsmadı beni tahmin ettiğim kadar.. Saolsun eşim sayesinde..
hayırlısı olsun canim. peki bunu yapmalarının sebebi ney?canim bana uygulanan tedavi uzun protokol diye geciyor onda once yumurtayi baskiliyorlar sonra costuruyorlar :) ben en son 28 nisan da adet oldum. 2 mayista dogum kontrol hapina 14 mayista da suprefact ignelerine basladim. dun kanamam oldu ama o adet kanamasi degil rahim duvarinin incelmesi icin hep doku atiyorum kanama gibi degil. yarin kan testi yapicaklar herhalde cumartesi de ignelere baslicam.
kızlar hayırlı cumalar. kısa zamanda evlat verir rabbim inş.
Mrb arkAdaşlar transferden sonra ohss olduğumu öğrendim karnım çok şiş belim agrıyor böyle bi sıkıntı yaşayan var mı aranızda neler yaptınız benim sonucum pozitif ama Ağrıdan sevincimi yaşayamıyorum
bu kaynanalar hepmi böyle ya benim tedaviye odaklanmam gerekiyor.
Ne güzel ya allahım hepimizin gobuslerini kucagini boş birakmasin inşallah sağlık ve sihhatleKizlar listemize bir hamis daha eklendi @Ayyysss :)
ve @sns1 test gunu 28 Mayis ta.
Listeye geri donup bakmak isterseniz listenin son hali 313. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana mesajla bildirebilir.
ay bugun esim sen igneyi yaparken benim emla kremle uyusturdugum yere degilde uyusturmadigimiz yere batirdi igneyi!!! oy anammmm :'(
Hadi güzel haberler le inşallahGünaydın kızlar.. Bende teste gidiyorum
kızlar ne yapacağımı bilmiyorum eşim onları dinliyor ve çok zor durumdayım tedaviyede başlayacam salı günü kontrol var rabbim yardım etsin inş.
Çok geçmiş olsun ne kadar sürede geçti bi tedavi uyguladılar mı benim belim çok agrıyor ayakta duramıyorum çok zor bişeyBen de yaşadım aynısını transferden sonra değil Opudan sonra ohss oluyorsun benimki yeni geçti sadece şişkinlik var hamile karnım var gazdan kurtuldum şüküüürr
geçmiş olsun canim. ben her tedavimde ohss oluyorum ve tedavi iptal ediliyo. geçen tup bebek deneme de yine oldum iptal ediver dediler ben istemedim. imza verdim öyle opu yapıldı ve transfer olmadı donduruldu. bende 5 gün hastanede yattım. senin nasıl transferim oldu anlamadimMrb arkAdaşlar transferden sonra ohss olduğumu öğrendim karnım çok şiş belim agrıyor böyle bi sıkıntı yaşayan var mı aranızda neler yaptınız benim sonucum pozitif ama Ağrıdan sevincimi yaşayamıyorum
hadi hayırlı olsun. gözün aydın. allah bizede nasıl etsinkızlar azönce test yaptım çizgi çıktı yaa
ama çarşamba günü kan tahlilim negatif çıktı canım yaahadi hayırlı olsun. gözün aydın. allah bizede nasıl etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?