2016 mayıs tüp bebek

hayırlısı olsun canim. peki bunu yapmalarının sebebi ney?

ya birde eşimle sorunlar yaşadık eşim onları tutuyor ve çok zor drumdayım kızlar rabbim inş kısa zamanda nasip eder dua edin.

Ben de yaşadım aynısını transferden sonra değil Opudan sonra ohss oluyorsun benimki yeni geçti sadece şişkinlik var hamile karnım var gazdan kurtuldum şüküüürr

Ne güzel ya allahım hepimizin gobuslerini kucagini boş birakmasin inşallah sağlık ve sihhatle

kızlar ne yapacağımı bilmiyorum eşim onları dinliyor ve çok zor durumdayım tedaviyede başlayacam salı günü kontrol var rabbim yardım etsin inş.

kızlar ne yapacağımı bilmiyorum eşim onları dinliyor ve çok zor durumdayım tedaviyede başlayacam salı günü kontrol var rabbim yardım etsin inş.

Hiç takmıcaksın canım.Zor bir surece giriyorsun önemli olan sadece sen ve bebeginsin ona odaklan.Esinle de aranı soguk tutma he he de bildiğini oku boşver.Esler ne kadar yardımcı olmaya calıssada onlar yuzeysel yasıyorlar bu durumu kimse bizi anlayamaz.

Ben de yaşadım aynısını transferden sonra değil Opudan sonra ohss oluyorsun benimki yeni geçti sadece şişkinlik var hamile karnım var gazdan kurtuldum şüküüürr
Çok geçmiş olsun ne kadar sürede geçti bi tedavi uyguladılar mı benim belim çok agrıyor ayakta duramıyorum çok zor bişey

geçmiş olsun canim. ben her tedavimde ohss oluyorum ve tedavi iptal ediliyo. geçen tup bebek deneme de yine oldum iptal ediver dediler ben istemedim. imza verdim öyle opu yapıldı ve transfer olmadı donduruldu. bende 5 gün hastanede yattım. senin nasıl transferim oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…