sen boşver onları canım kendine ve bebeğine odaklan onlar konuşur konuşur susar canımkızlar ne yapacağımı bilmiyorum eşim onları dinliyor ve çok zor durumdayım tedaviyede başlayacam salı günü kontrol var rabbim yardım etsin inş.
transferin kaçıncı gunuama çarşamba günü kan tahlilim negatif çıktı canım yaa
bugün 11. günü canım 3. gün embriyosutransferin kaçıncı gunu
Arttı mı acaba degerin? Bi kan daha ver bari hadi insallah.kızlar azönce test yaptım çizgi çıktı yaa
Hulya artık tamam :)) kese ne zaman?Kizlar degerim 417 olmus :)) buyuyor insallah evlatlarim :) cok sukurr
Canim cok sevindim senin adinaKizlar degerim 417 olmus :)) buyuyor insallah evlatlarim :) cok sukurr
Pozitifler oldukça moralledd yerine geliyor ne guzel.Pozitifleri gorunce bugun altinci gunum olmasina ragmen benim bile test yapasim geliyo ne guzel bir aile oldu burasi
maşallah canım değerin çok güzel darısı hepimize inşallahKizlar degerim 417 olmus :)) buyuyor insallah evlatlarim :) cok sukurr
Rabbim bana da nasip eder insallahPozitifler oldukça moralledd yerine geliyor ne guzel.
en düşük değer demişti hemşire telefonda canım 2. gün içinde yükselirmi kiArttı mı acaba degerin? Bi kan daha ver bari hadi insallah.
en iyisi öyle yapmak canımTekrat kan testi yap canim
kan tahlilini çok erken yaptirmissin ozaman. doktorum verdiği güne kadar sabret ve tekrarla kan tahlilini. herşey güzel olacak ınan.bugün 11. günü canım 3. gün embriyosu
benim deşuanki değerin düşük de olsa pozitif. normal yapman gereken zamanda tekrarla bence
canım benim bu dönemde hassas oluyoruz biraz, kim ne derse batıyor. benim kendi annemin dedikleri bile batıyodu geçen transferimde. bana bakmaları bile sinirimi bozuyordu. sonra eşimle konuştum, strese girdiğimi ve bu dönemde sadece onun bilmesini istedim. durumumu açıkladım. sen de açıkla istersen, çünkü algılarımız değişiyor tüm dünyayı kendimize karşıymışız gibi hissediyoruz ve bunu cidden yaşıyoruz. Anlatırsan anlıyorlar. bu transferde kimseye söylemedim ben ve gerçekten daha rahatım. bir hafta, 10 gün de kayınvalidenlerle görüşmeyiverhaklsın ama aslında aramızda bişey yok kaynanamlar etkiliyor.
ayy ne güzel hadi hayırlısı. sağ salim kucağına almayı nasip etsin mevlam.Kizlar degerim 417 olmus :)) buyuyor insallah evlatlarim :) cok sukurr
canımm çok sevindimmm maşallahh :) rabbim bizede nasip etsin inşallahKizlar degerim 417 olmus :)) buyuyor insallah evlatlarim :) cok sukurr
İnsallah.Rabbim bana da nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?