2016 mayıs tüp bebek

ay çok güzel ya kızlar çok sevindim sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin. bizede de nasip etsin. şu cuma günü hürmetine KÜN FE YEKÜN

Ayyysss canm senin degerin benimki gibi ilerliyor :) iki gun gerimden geliyosun cok iyi :)) J jelibon3434 doktorumdan haber bekliyorum canim ama bir sefer daha kan verecegim muhtemelen doktor bin i gecene kadar deger kana bakarz demisti

Kızlar aslında bana kalsa 3 ay boyunca kimseye soylemek istemiyorum.Sonucun pozitif oldugunu anneme soyledim neymiş efendim kalp atışı duyulunca soyleyelim illa diyor.Pişman oldum paylaştıgıma ben korkuyorum ve kesinleşince bilsinler istiyorum.

canım hsklsın onla alakalı değil başka sorun var evet bizde zaten söylememe kararı aldık. ama eşim etkileniyor onların her lafından bana sözle ima laf ne bileyim duymayım diyorum ama olmuyor en iyisi sizlerle dertleşmek boş ver.

kızlar çok cesaretlsiniz yaa. benim test günüm yarın hiç cesaretim yok test yatırmaya. bi de özellikle geceleri karnım ağrıyo benim. bu gece de çok ağrıdı, defalarca uyandım. Kalktım kendi kendime tutunmadı heralde dedim. test günü nerdeyse geldi çattı ve gerilmeye başladım ben

bana diyor oğlum seni boşayacak.

bende söylemeyecem

bana diyor oğlum seni boşayacak.
Allah Allah cadı kadınmış yaa.. Canım sen gönlünü ferah tut ve Allaha havale et. Rabbbim yardımcın olsun. Sabırlı ol ve durumunu Allaha bilidr, Ondan yardım dile..kimsenin yanına kalmaz elbet

kızlar testte çizgi görünce hemen hastaneye koştum kan verdim sonucu şimfi öğrendim ki negatif değerim 1.20

Korkma canım, hergün karın agrısı cekiyorum oyle cok hafif falanda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…