- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Ooo guzel artmış masallah :))Kızlar 151 çıkmış :)
Hassas testlerden mi yaptın ?en düşük değer demişti hemşire telefonda canım 2. gün içinde yükselirmi ki
ohh ne güzell yaa mübarek gün güzel haberler alıoruzz maşallah çok sevindm canm :)Kızlar 151 çıkmış :)
yok canım normal testlerden yaptımHassas testlerden mi yaptın ?
Ayyysss canm senin degerin benimki gibi ilerliyor :) iki gun gerimden geliyosun cok iyi :)) J jelibon3434 doktorumdan haber bekliyorum canim ama bir sefer daha kan verecegim muhtemelen doktor bin i gecene kadar deger kana bakarz demisti
yok canım normal testlerden yaptım
benim de
canım benim bu dönemde hassas oluyoruz biraz, kim ne derse batıyor. benim kendi annemin dedikleri bile batıyodu geçen transferimde. bana bakmaları bile sinirimi bozuyordu. sonra eşimle konuştum, strese girdiğimi ve bu dönemde sadece onun bilmesini istedim. durumumu açıkladım. sen de açıkla istersen, çünkü algılarımız değişiyor tüm dünyayı kendimize karşıymışız gibi hissediyoruz ve bunu cidden yaşıyoruz. Anlatırsan anlıyorlar. bu transferde kimseye söylemedim ben ve gerçekten daha rahatım. bir hafta, 10 gün de kayınvalidenlerle görüşmeyiver
canım hsklsın onla alakalı değil başka sorun var evet bizde zaten söylememe kararı aldık. ama eşim etkileniyor onların her lafından bana sözle ima laf ne bileyim duymayım diyorum ama olmuyor en iyisi sizlerle dertleşmek boş ver.
Kızlar aslında bana kalsa 3 ay boyunca kimseye soylemek istemiyorum.Sonucun pozitif oldugunu anneme soyledim neymiş efendim kalp atışı duyulunca soyleyelim illa diyor.Pişman oldum paylaştıgıma ben korkuyorum ve kesinleşince bilsinler istiyorum.
Allah Allah cadı kadınmış yaa.. Canım sen gönlünü ferah tut ve Allaha havale et. Rabbbim yardımcın olsun. Sabırlı ol ve durumunu Allaha bilidr, Ondan yardım dile..kimsenin yanına kalmaz elbetbana diyor oğlum seni boşayacak.
Korkma canım, hergün karın agrısı cekiyorum oyle cok hafif falanda değil.kızlar çok cesaretlsiniz yaa. benim test günüm yarın hiç cesaretim yok test yatırmaya. bi de özellikle geceleri karnım ağrıyo benim. bu gece de çok ağrıdı, defalarca uyandım. Kalktım kendi kendime tutunmadı heralde dedim. test günü nerdeyse geldi çattı ve gerilmeye başladım ben
Alla allaaaaa demekki evdeki testletin bozuk.Saglık olsun hiç sıkma canınıkızlar testte çizgi görünce hemen hastaneye koştum kan verdim sonucu şimfi öğrendim ki negatif değerim 1.20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?