2016 mayıs tüp bebek

J jelibon3434 canm bende kimseye soylemedim anneme bile kimseye.. Bayramfa herkese supriz yapmak istiyorum eger kismetimizde varsa :)) korkuyorum birine soylemeye
bence de söylememek daha iyi, yok zor durumda kalırsan söylersin. yani fiziksel olarak yardıma ihtiyacın olursa falan, bir de gereksiz işlere girme sakın, öncelikle bebeğini koru

aynen allah büyük bende anneme bile söylemeeycem kızlar inş hepimiz pozitifi görürüz salı günü bakalım rahim e bakacaklar iyi çıkarda umarım.
Allah Allah cadı kadınmış yaa.. Canım sen gönlünü ferah tut ve Allaha havale et. Rabbbim yardımcın olsun. Sabırlı ol ve durumunu Allaha bilidr, Ondan yardım dile..kimsenin yanına kalmaz elbet

Çok geçmiş olsun ne kadar sürede geçti bi tedavi uyguladılar mı benim belim çok agrıyor ayakta duramıyorum çok zor bişey

benim ohssnin en hafif duzeyiydi kendi kendime karnima masaj yapa yapa gecti

seninki gibi degildir o hafiftir ondan yapmistir doktor benim de oldu transferim

edacik82 benim yumurtalar toplandi bugün, transferi bekliyorum

Canım, Rabbim kolaylık versin. İnşaallah bol bol yumişlerle güzelce döllenivermiş embriyolarla dönersin. Yarın da benim OPU günüm. Çok heyecanlıyım.
Benim de bugün toplandı çok rahat geçti, senin de öyle olacak canım stres yapma :)

Kizlar bugun altinci gunum burda pozifkeri gorunce esimle paylastim gitmis hemen test almis bizde oylesine yapalim diyo korkuyorum ama

Kizlar cetrilde mi ne oyle bir ignede yazmis doktor o ne olaki bugun aldim ilaclari gonalf yi tarif etti koldan esim yapacak bide ovitrelle catlatma iğnesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…