bence de söylememek daha iyi, yok zor durumda kalırsan söylersin. yani fiziksel olarak yardıma ihtiyacın olursa falan, bir de gereksiz işlere girme sakın, öncelikle bebeğini koruJ jelibon3434 canm bende kimseye soylemedim anneme bile kimseye.. Bayramfa herkese supriz yapmak istiyorum eger kismetimizde varsa :)) korkuyorum birine soylemeye
J jelibon3434 canm bende kimseye soylemedim anneme bile kimseye.. Bayramfa herkese supriz yapmak istiyorum eger kismetimizde varsa :)) korkuyorum birine soylemeye
Allah Allah cadı kadınmış yaa.. Canım sen gönlünü ferah tut ve Allaha havale et. Rabbbim yardımcın olsun. Sabırlı ol ve durumunu Allaha bilidr, Ondan yardım dile..kimsenin yanına kalmaz elbet
Canım evet seninle aynı gidiyorum. Banada aynısını dedi doktor değer bin olana kadar bakcaz dediAyyysss canm senin degerin benimki gibi ilerliyor :) iki gun gerimden geliyosun cok iyi :)) J jelibon3434 doktorumdan haber bekliyorum canim ama bir sefer daha kan verecegim muhtemelen doktor bin i gecene kadar deger kana bakarz demisti
Çok geçmiş olsun ne kadar sürede geçti bi tedavi uyguladılar mı benim belim çok agrıyor ayakta duramıyorum çok zor bişey
geçmiş olsun canim. ben her tedavimde ohss oluyorum ve tedavi iptal ediliyo. geçen tup bebek deneme de yine oldum iptal ediver dediler ben istemedim. imza verdim öyle opu yapıldı ve transfer olmadı donduruldu. bende 5 gün hastanede yattım. senin nasıl transferim oldu anlamadim
Kizlar listemize bir hamis daha eklendiAyyysss :)
ve S sns1 test gunu 28 Mayis ta.
Listeye geri donup bakmak isterseniz listenin son hali 313. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana mesajla bildirebilir.
ay bugun esim sen igneyi yaparken benim emla kremle uyusturdugum yere degilde uyusturmadigimiz yere batirdi igneyi!!! oy anammmm :'(
Benim de bugün toplandı çok rahat geçti, senin de öyle olacak canım stres yapma :)Canım, Rabbim kolaylık versin. İnşaallah bol bol yumişlerle güzelce döllenivermiş embriyolarla dönersin. Yarın da benim OPU günüm. Çok heyecanlıyım.
evet canım bir transferim var önceden. bir de normal yoldan hamilelik ama düşükle sonuçlandısns hemen hemen aynı yaştaymışız daha önce hiç yaptırdınmı
Hülyacım değere ne dedi hulusi bey ikiz olma şansı varmıymış sordunmuAyyysss canm senin degerin benimki gibi ilerliyor :) iki gun gerimden geliyosun cok iyi :)) J jelibon3434 doktorumdan haber bekliyorum canim ama bir sefer daha kan verecegim muhtemelen doktor bin i gecene kadar deger kana bakarz demisti
evet canım bir transferim var önceden. bir de normal yoldan hamilelik ama düşükle sonuçlandı
6.gun test için biraz erken olabilir.Kizlar bugun altinci gunum burda pozifkeri gorunce esimle paylastim gitmis hemen test almis bizde oylesine yapalim diyo korkuyorum ama
Hic sormadim canm kese gozukmeden bilemezlerki onuHülyacım değere ne dedi hulusi bey ikiz olma şansı varmıymış sordunmu
Cok erken canm 6. Gun yaniltabilir seni bence yapmaKizlar bugun altinci gunum burda pozifkeri gorunce esimle paylastim gitmis hemen test almis bizde oylesine yapalim diyo korkuyorum ama
Ben sordum ama :) sizce değer nedir diye. Tahminim tek senin gebeliğin dediHic sormadim canm kese gozukmeden bilemezlerki onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?