Aaa haklısın canım senin Kanada'da olacaktı ☺ aman olsun da bir iki farketmez tutsun inşallahcanim ben kanada da yaptiriyorum ya tedaviyi burda devlet karsiliyor o zaman da kurallar konusunda cok SIKILar. 38 yasin altina durum ne olursa olsun tek embriyo transferi yapiyorlar. Kendi paranla yaptirirsan o zaman cift olabilir ama cok sukur bu bizim devletin karsiladigi. BAkalim hayirlisi.
teşekkürler bilgilerin için canım.Bir de çıplak mı oluyoruz,yarın nasıl giyinmeliyim?Canım hayırlı olsun şimdiden ağrılı ama ağrıyor hissetmiyorsun çünkü narkoz la yapılıyor. Ultrasondakine yakın olur ama kaliteye göre belli olur maşallah yumurta sayın epey varmış canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Narkozun etkisi geçince biraz ağrı oluyor ama katlanılmayacak gibi değil yani adet sancısı gibi. Belki bi tık fazla kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir
Canım üstte Fanila kalıo ama ameliyat elbisesi giyiyosun ama işlem sonrası için rahat bişeyler al kıyafet ve ayakkabı spor olsa iyi olur. Dar şeyler işlemden sonra giyinmesi zor olabilir canım rahat ol o yüzden. İşleme giderken parfüm koku falan yok takı yok. Yemek içmek yasak demediler mi sana canım narkoz dan dolayı en az 8 saat önce su bile içmek yasaklanıo. Ped al yanına canım tedbir amaçlı.teşekkürler bilgilerin için canım.Bir de çıplak mı oluyoruz,yarın nasıl giyinmeliyim?
Gce 12 den sonra yemek,içmek yasak onları söylediler de ,işte insan merak ediyor.Neyle karşılaşacağını bilmeyince.Bi de doktor erkek olunca hepten utanıyorum:S zor iş bunlar :SCanım üstte Fanila kalıo ama ameliyat elbisesi giyiyosun ama işlem sonrası için rahat bişeyler al kıyafet ve ayakkabı spor olsa iyi olur. Dar şeyler işlemden sonra giyinmesi zor olabilir canım rahat ol o yüzden. İşleme giderken parfüm koku falan yok takı yok. Yemek içmek yasak demediler mi sana canım narkoz dan dolayı en az 8 saat önce su bile içmek yasaklanıo. Ped al yanına canım tedbir amaçlı.
Sağlık bu canım napalım mecburen katlanıyoruz herşeye. Ama o doktor hergün bir sürü hastaya aynı işlemi uyguluyor stres yapma kendine. Bende unuttular mı acaba dedim . Haklısın çok zor Rabbim hepimizin emeğimizin karşılığını versin inşallahhhhhhhGce 12 den sonra yemek,içmek yasak onları söylediler de ,işte insan merak ediyor.Neyle karşılaşacağını bilmeyince.Bi de doktor erkek olunca hepten utanıyorum:S zor iş bunlar :S
Amin.Allah razı olsun canım.Sağlık bu canım napalım mecburen katlanıyoruz herşeye. Ama o doktor hergün bir sürü hastaya aynı işlemi uyguluyor stres yapma kendine. Bende unuttular mı acaba dedim . Haklısın çok zor Rabbim hepimizin emeğimizin karşılığını versin inşallahhhhhhh
Amin canım cümlemizden inşallah çok güzel sonuçlar alırsın.Amin.Allah razı olsun canım.
Can'ım seninle aynı durumdayız benimde 7 yaşında bi kızım var ve normal yollardan oldu.2. Yi de onun için istiyorum.ne Zaman olcak deyip duruyor.. Ben de eurofertil de başlıcam tüp bebeğe... Rabbim hayırlısını versin....Cok sagol guzel dileklerin icin ananas la cekirdek hep yiyorum obirkilerinide yeni bildim baslarim onlarada ya ben aslinda bebek duygusunu yasadim cok sukur allah cok uzatmadan verdi 1. 8 yasinda oglum o normal oldu sukur ama hep bana benim ne zaman kardesim olucak ne zaman abi olucam diyo ya icim yaniyo derken bazen ornek gosteriyo kendinden kucukleri anne anne onlar benden kucuk ama kardesleri var benim ni ye yok bikere de anne galiba bitek ben okulda tek kardesin herkesin kardesi var abisi var diyo bisey diyemiyorum icim yaniyo o na kardes duygusunu abilik duygusunu tatsin cok istiyorum yani kendimden cok oglum icin istiyorum
Ben 1. Tup bebegimi altunzadeki erofertilde yaptirdim alev hanima dis gebelik oldu o tup bebek ten 6 ay sonra normal hamile kaldim oda 3 bucuk aylikti sagliksizdi sollandirmak zorunda kaldik 1 sene oldu sonra hamile kalamadim kalamis tuo bebege basladim aytug kolankayaya 2. Tup tutmadi donmus vardi yaptik 3. Yine tutmadi simdi 4. Donmus vardi yine bakalim hayirlisi ne olcak allah bilir yani biz tutmamasina cok sasirdik ikikere normal hamilelikbgecirdim yine de tuo bebek tutmadi bu arada inşallah allah istiyen herkese verir bizimkilerede kardesCan'ım seninle aynı durumdayız benimde 7 yaşında bi kızım var ve normal yollardan oldu.2. Yi de onun için istiyorum.ne Zaman olcak deyip duruyor.. Ben de eurofertil de başlıcam tüp bebeğe... Rabbim hayırlısını versin....
Ben Bursa eurofertilde başlıcam eşimi zor ikna ettim çünkü sorun eşimde bi kere testis biyopsisi oldu tese olmak istemiyor ve ilk denemeden sonra devam etmekte istemeyebilir hiç bilmiyorum ...bu arada kaç yaşındasın Can'ımBen 1. Tup bebegimi altunzadeki erofertilde yaptirdim alev hanima dis gebelik oldu o tup bebek ten 6 ay sonra normal hamile kaldim oda 3 bucuk aylikti sagliksizdi sollandirmak zorunda kaldik 1 sene oldu sonra hamile kalamadim kalamis tuo bebege basladim aytug kolankayaya 2. Tup tutmadi donmus vardi yaptik 3. Yine tutmadi simdi 4. Donmus vardi yine bakalim hayirlisi ne olcak allah bilir yani biz tutmamasina cok sasirdik ikikere normal hamilelikbgecirdim yine de tuo bebek tutmadi bu arada inşallah allah istiyen herkese verir bizimkilerede kardes
Ben Bursa eurofertilde başlıcam eşimi zor ikna ettim çünkü sorun eşimde bi kere testis biyopsisi oldu tese olmak istemiyor ve ilk denemeden sonra devam etmekte istemeyebilir hiç bilmiyorum ...bu arada kaç yaşındasın Can'ım[/QQUOTEagutosta 30 olcam benimde esimde sperm dusuklugu var gerci 17 milyon cokta dusuk degil boylede hamile kalabilirsin yani normalden ama kalmadim tup bebele bile kalmadim kismett
Hayırlı bi tedavi olur inşallah bu kez bebişlerine kavuşursun. Rabbim hepimize en güzel sonuçları versin kucağımızı doldursun inşallah. Besmeleyle başlayın inşallah iğnelerinize.Günaydın herkese... Bende bu ay tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bu 5. Deneme olacak ikisinde hamilelik oldu tutunamadi. Kısmet yılmadan devam ediyorum bu defa umarım tutunur... Bugün ilk iğneye başlıcam17-18 mayısta ilk ultrason da yumurtalara bakılacak sonrada toplanacak... bakalım umarım herkesin hayali gerçek olur....
İnşallah yapar canım minik sürprizlere ihtiyacımız varKizlae herkesin tedavisi hayırlı olsun .bende ikinciyi deneyecegim dondurulmuslarim ile.ilk kimyasal ve hala hastalanmadim.ilaclari biraktim ama iki gün oldu gelen giden yok.bebisim icerdemi acep süpriz yaparmi bana:-D
İlaçları kesinse hemen adet başlamıo canım belki ondandır ama keşke olsa öyle bir sürpriz. Tabiiki tıp adına denen doğru ama Rabbim için de imkansız diye birşey yoktur. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:-D
Oyle ama düşün ce deger bir daha artmaz diyorlar ilaclarida kestim ama bir daha kan testi yaptirmaya hic gucum cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?