canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki. benim bi arkadasim var 8.5 aylik hamile 7 aydan beridir ay ne zaman gelicek ay dayanamiyorum ay ben cok tez canliyimdir 36. haftada gelsin. artik inan bisi demiyorum zaten az gozukuyoruz ortak mesajlarda yazdiklarindan goruyorum. hepimiz tez canliyiz ama bi sekilde ogreniyoruz. ben mesela igneden cok korkarim dedim demek ki sinavim buymus boyle korkumu yenecekmisim. belki boyle boyle insanlari da tanicaz evet yorucu bir surec ama bize kattigi seyler o kadar cok ki. ama bu surecte kendi huzurmuz bozulmasin, agzimizin tadi bozulmasin yeter. insallah hepimiz cok inanarak ve dua ederek soyluyorum kavusacagiz bebeklerimize insallah birkac yila cocuklari birbirine tanistirirz. ya biz sizin yapim asamanizi biliyoruz be diyeYaa inan ben bekar arkadaşlarıma bile sormuyorum ne zaman evlencen yok mu kimse diye demek ki kafasına uyan biri çıkmamış karşısına üzmeyeyim diye. Empati gerçekten çok önemli. Dünkü sohbetlerimiz ilk bebeğim de sütle rim taşıyordu. Sabah bulantım var , ben daha çok son aylarda kilo alırım. Ayy bilmem hangi markanın tirle si çıkmış. Bebek şekerini şurda yaptıralım. Evet güzel duygular anlıyorum paylaşmak istiyorsunuz ama yanımda abartmayın bari biliosunuz tedavi gördüğümü. Kötü niyetli insanlar asla değiller ama malesef ince düşünmek de herkesin harcı değil. Yoksa bende onların mutluluklarını paylaşıyorum hatta çok araştıran biri olduğum için bazı konularda fikir bile veriyorum ama işte ne biliim yaa bende bu sene çok hassas oldum aslında 4. Tedavi başlayacak yaa ortada sıfır sonuç o etkilio
Hep böyle pozitif ol geçen yıllarda bende bu derece eğleniyordum ama bu sene yaş mı ilerlio nedir menopozlu gibi oldumcanim benim seni o kadar iyi anliyorum ki. benim bi arkadasim var 8.5 aylik hamile 7 aydan beridir ay ne zaman gelicek ay dayanamiyorum ay ben cok tez canliyimdir 36. haftada gelsin. artik inan bisi demiyorum zaten az gozukuyoruz ortak mesajlarda yazdiklarindan goruyorum. hepimiz tez canliyiz ama bi sekilde ogreniyoruz. ben mesela igneden cok korkarim dedim demek ki sinavim buymus boyle korkumu yenecekmisim. belki boyle boyle insanlari da tanicaz evet yorucu bir surec ama bize kattigi seyler o kadar cok ki. ama bu surecte kendi huzurmuz bozulmasin, agzimizin tadi bozulmasin yeter. insallah hepimiz cok inanarak ve dua ederek soyluyorum kavusacagiz bebeklerimize insallah birkac yila cocuklari birbirine tanistirirz. ya biz sizin yapim asamanizi biliyoruz be diye
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah Kuran okurum senin için leke görmezsem. Bazen dr lar anne rahminde yani bebeğin doğal ortamında daha iyi gelişeceğini düşündükleri için erken transfer ediyorlar. Rabbim inşallah bebişlerinin sımsıkı sana tutunmasını nasip eder.Kızlaaar yarın transfer günüm dr öyle uygun gördü 3. Gün embriyosu bana dua edin ben sizlere ediyorum
Neden 5. Gün olmuyor dedim dr hepsi çok iyi zaten 5. Güne gider ama ben sende daha iyi korunacağını düşünüyorum dedi ben de dr a güvendim. Tabi önce Allah'a.
Allah razı olsun Esra ben Esra diyorum ama adını bilmiyorum :) ben de sena bu aradaHakkında hayırlısı olsun canım inşallah Kuran okurum senin için leke görmezsem. Bazen dr lar anne rahminde yani bebeğin doğal ortamında daha iyi gelişeceğini düşündükleri için erken transfer ediyorlar. Rabbim inşallah bebişlerinin sımsıkı sana tutunmasını nasip eder.
Tedavide en çok fetih ve meryem okunuyor canım bende onları okuyorum yasin okuyorum. Fetih mühim işlerin olumlu sonuçlanması için okunuyor zaten transferin yapılırken de ezbere biliyorsan ayetel kürsi oku canım İhlas oku . Bende inşallah okuyacam sana. Evet ismim Esra canım çok memnun oldum. Transfer saat kaçta olacak canım?Allah razı olsun Esra ben Esra diyorum ama adını bilmiyorum :) ben de sena bu aradadr da öyle dedi daha iyi sende durması dedi. Kalanları da donduracak beşinci gününde. Allahım sana da bana da tüm isteyenlere hayırlı Zamanda hayırlı evlatlar versin. Ben de okuyorum Kuran Yasin fetih Meryem surelerini en çok Yasin'i . Sence başka ne okuyayım.
ay iste bu mukemmel bir haber ankanase!!!!! yarindan itibaren teknik olarak hamilesin :) iyi bak yegenimize :) yegenimiz sen de sikica tutun annene sakin birakma :) kac tane embriyon var canim?Kızlaaar yarın transfer günüm dr öyle uygun gördü 3. Gün embriyosu bana dua edin ben sizlere ediyorum
Neden 5. Gün olmuyor dedim dr hepsi çok iyi zaten 5. Güne gider ama ben sende daha iyi korunacağını düşünüyorum dedi ben de dr a güvendim. Tabi önce Allah'a.
Canim allah hayirlii ugurlu etsinn insalahh. Dualarimiz seninlee insallah bebeislerin sana simsiki tutunur. Yarin benimde opum var transferi dusununce o kadar heyecanlaniyorumki bebislerimizin karnimiza kondugu ani gorecegiz. Cok heyecan vericii.. İnsallah ben o asamaya gelebilirim tabi allahin izniyle.Kızlaaar yarın transfer günüm dr öyle uygun gördü 3. Gün embriyosu bana dua edin ben sizlere ediyorum
Aslında 9mm civarı olması gerekiyormuş canım ama 7,5 ile 9 mm arasında da sağlıklı hamilelik ler elde edilebiliyor diyor dr lar. 7 nin altında tutunma olmuyormuş.17 mm üstünde de gebelik söz konusu olmuyormuş diye yazıyor sitelerde.Kizlar bir sey soracagim transferden once sizin endometrium kalinliginiz nenkadardi? en son kontrole gittigimde endometrium kalinlihim 8.5 du bir igne yapti doktorum vajinadan. Acaba dusuk mu bu olcu? Kac olmasi gerekiyor bu tedavinin sonucunu etkiler mi?
Evet canım ayetel kürsi hiç düşmüyor dilimden elhamdülillah. Saat 11 de orada olacağız inşallah 11 ila 11:30 gibi olur diye düşünüyorum canım. Yumurta da 11:15 de toplanmıştı ctesi saatler aynı oluyor belki deTedavide en çok fetih ve meryem okunuyor canım bende onları okuyorum yasin okuyorum. Fetih mühim işlerin olumlu sonuçlanması için okunuyor zaten transferin yapılırken de ezbere biliyorsan ayetel kürsi oku canım İhlas oku . Bende inşallah okuyacam sana. Evet ismim Esra canım çok memnun oldum. Transfer saat kaçta olacak canım?
Tamam canım inşallah o saatte alırım abdestimi okurum. Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhh.Evet canım ayetel kürsi hiç düşmüyor dilimden elhamdülillah. Saat 11 de orada olacağız inşallah 11 ila 11:30 gibi olur diye düşünüyorum canım. Yumurta da 11:15 de toplanmıştı ctesi saatler aynı oluyor belki de
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize HAYIRLISI ile versin amin. Demi teknik olarak hamile sayılırımay iste bu mukemmel bir haber ankanase!!!!! yarindan itibaren teknik olarak hamilesin :) iyi bak yegenimize :) yegenimiz sen de sikica tutun annene sakin birakma :) kac tane embriyon var canim?
Canım senin de tedavin hayırlı olsun inşallah yarın opu iyi geçer ve çok kaliteli yumoşların olur. İlk tedavin miydi canım senin ?Canim allah hayirlii ugurlu etsinn insalahh. Dualarimiz seninlee insallah bebeislerin sana simsiki tutunur. Yarin benimde opum var transferi dusununce o kadar heyecanlaniyorumki bebislerimizin karnimiza kondugu ani gorecegiz. Cok heyecan vericii.. İnsallah ben o asamaya gelebilirim tabi allahin izniyle.
Allah razı olsun arkadaşımTamam canım inşallah o saatte alırım abdestimi okurum. Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhh.
Cümlemizden canım bebişlerini al gel hadiAllah razı olsun arkadaşım
Benim opudan önce 7.3 tü dr sınırın üstü demişti daha da artar transfere kadar dedi. Şuan kaç bilmiyorum. Seninki gayet iyi inşallah güzelce tutunur.Kizlar bir sey soracagim transferden once sizin endometrium kalinliginiz nenkadardi? en son kontrole gittigimde endometrium kalinlihim 8.5 du bir igne yapti doktorum vajinadan. Acaba dusuk mu bu olcu? Kac olmasi gerekiyor bu tedavinin sonucunu etkiler mi?
Eveta canim ilk tedavim insallah ta son olur :)) alrabbim ol dedikten sonra ne olmwmiski insallah bizim icinde yasadiklarimizi unutturcak evlatlarimizin kokusunu icimize cekmek nasip olur..Allah razı olsun canım Rabbim hepimize HAYIRLISI ile versin amin. Demi teknik olarak hamile sayılırımallahım bu bile bizi Mutlu ediyor inşallah daha da iyi haberler gelir hepimiz için 9 embriyo var şuanda bakalım dondurmak için kaç tane kalır bilmiyorum. :)
Canım senin de tedavin hayırlı olsun inşallah yarın opu iyi geçer ve çok kaliteli yumoşların olur. İlk tedavin miydi canım senin ?
Ay cok sevindim canm bana sinirda dedi doktor vajinal bir igne yaptilar adi neydi hatirlamiyorum. İnsallah hayirlisii hakkimizdaaBenim opudan önce 7.3 tü dr sınırın üstü demişti daha da artar transfere kadar dedi. Şuan kaç bilmiyorum. Seninki gayet iyi inşallah güzelce tutunur.
Sizde problem ne canımİnan kimse bunca tedavi geçirip olumsuz sonuç almak istemez. Ama hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun diyoruz her zaman. Ben 4.yü denicem bu kez de dondurulmuş olacak ilk kez. 3 yıldır 3 kez yaptırdık ve kan değerimde her seferinde 0.00 görmekten yıkıldım. 0.01 bile görmedim o derece yani. Hepimizin yükü çok ağır. Keşke hepimiz ilk denemede hamile kalsak ama olmuo. Üzül üzülmekte haklısın ama sakın kendini yıpratma çünkü daha önünde bebişe giden zor ama sabır gerektiren bir yol var. Ve senin morale ihtiyacın var. Bikaç gün kafanı dağıtmalısın hem eşin de üzülüyordur sen ona destek olmalısın o da sana destek olmalı bu süreçte.
Sperm sayısı canım. Normal yolla bile olur dedi 3 sene önce yani çok düşük değilmiş sayı ama stres yapmayın dedi eşimin dr u henüz bi sonuç alamadık.Kız
Sizde problem ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?