- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
Ayy maşallah Rabbim evladına sağlık sıhhat versin inşallahhhhhhh birlikte uzun ömürleriniz olsun. Darısı bizim de başımıza inşallah. Bizi en iyi sen anlarsın bir anne olarak aynı yollardan geçtiğin için. Dün yine arkadaşlarla buluştuk 2si hamile inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar evlatlarını sohbetlerine mal mal baktım desem yeridir. Aralarında yaşça en büyük benim üstelik 32 oluyorum. Bu zor süreçte moral oldun gerçekten inşallah bizde evlatlarımıza kavuşuruz. Sende evladınla hep mutlu ol inşallahhhhhhhmrb arkadaşlar bende topiğinizi inceledim şimdi rabbim hepinizin yardımcısı olsun bende bu yoldan geçtim geçen sene bu zamanlar burdan hiç çıkmıyordum her şeyi okuyordum geçen sene 14 nisanda transferim oldu 2.denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür 5 aylık evet yaşarken çok zor her şey ama evlatlarınızı kucağınıza alınca bugünleri unutacaksınız hatta bazen hatrlaynca güleceksiniz içimden yazmak geldi sizlere moralleri yüksek tutun arkadaşlarr rabbim hayrlı evlatlar nsip etsin hepinize..
Benimde yarin opu m var hayirlisi insallah kaliteli yumislrim vardrr
Benimde yarin opu m var hayirlisi insallah kaliteli yumislrim vardrr
mrb arkadaşlar bende topiğinizi inceledim şimdi rabbim hepinizin yardımcısı olsun bende bu yoldan geçtim geçen sene bu zamanlar burdan hiç çıkmıyordum her şeyi okuyordum geçen sene 14 nisanda transferim oldu 2.denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür 5 aylık evet yaşarken çok zor her şey ama evlatlarınızı kucağınıza alınca bugünleri unutacaksınız hatta bazen hatrlaynca güleceksiniz içimden yazmak geldi sizlere moralleri yüksek tutun arkadaşlarr rabbim hayrlı evlatlar nsip etsin hepinize..
İnan kimse bunca tedavi geçirip olumsuz sonuç almak istemez. Ama hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun diyoruz her zaman. Ben 4.yü denicem bu kez de dondurulmuş olacak ilk kez. 3 yıldır 3 kez yaptırdık ve kan değerimde her seferinde 0.00 görmekten yıkıldım. 0.01 bile görmedim o derece yani. Hepimizin yükü çok ağır. Keşke hepimiz ilk denemede hamile kalsak ama olmuo. Üzül üzülmekte haklısın ama sakın kendini yıpratma çünkü daha önünde bebişe giden zor ama sabır gerektiren bir yol var. Ve senin morale ihtiyacın var. Bikaç gün kafanı dağıtmalısın hem eşin de üzülüyordur sen ona destek olmalısın o da sana destek olmalı bu süreçte.allah bağışlasın canım güle güle büyüt bebeişini.evet morale çok ihtiyacımız var.ben şuan kötüyüm hatta işteyim ve yıkılıyorum sanki.1.denemem kimyasal zor dayanıyorum allahım yardımcımız olsun dualarla bekliyoruz bize inş.darısı basımıza cok sağol
İnan kimse bunca tedavi geçirip olumsuz sonuç almak istemez. Ama hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun diyoruz her zaman. Ben 4.yü denicem bu kez de dondurulmuş olacak ilk kez. 3 yıldır 3 kez yaptırdık ve kan değerimde her seferinde 0.00 görmekten yıkıldım. 0.01 bile görmedim o derece yani. Hepimizin yükü çok ağır. Keşke hepimiz ilk denemede hamile kalsak ama olmuo. Üzül üzülmekte haklısın ama sakın kendini yıpratma çünkü daha önünde bebişe giden zor ama sabır gerektiren bir yol var. Ve senin morale ihtiyacın var. Bikaç gün kafanı dağıtmalısın hem eşin de üzülüyordur sen ona destek olmalısın o da sana destek olmalı bu süreçte.
Ağlasak da bişey değişmio ki canım . Keşke düzeltse herşeyi hepimiz ağlaSak. Aynen dediğin gibi dua zamanı. Rabbim gönlüne göre versin inşallahBiliyorum canim sagolsun tek destegim eşim sagolsun agladigimda bitek onun destegi yetiyor bana. Evet doluyum bu sefer aglamadim belki ondan ağlayıp rahatlayamadim.ama aglamayacagim çünkü dua ile bekleyeceğim bu ay.aglamak yok
canim masallah Allah anali babali buyutsun. Nasil moral oldun bizlere anlatamam :) sizin tup bebek yaptirmanizda ki gerekce neydi (sorun ya da problem demek istemiyorum cunku hepsinin cozumu var cok sukur)mrb arkadaşlar bende topiğinizi inceledim şimdi rabbim hepinizin yardımcısı olsun bende bu yoldan geçtim geçen sene bu zamanlar burdan hiç çıkmıyordum her şeyi okuyordum geçen sene 14 nisanda transferim oldu 2.denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür 5 aylık evet yaşarken çok zor her şey ama evlatlarınızı kucağınıza alınca bugünleri unutacaksınız hatta bazen hatrlaynca güleceksiniz içimden yazmak geldi sizlere moralleri yüksek tutun arkadaşlarr rabbim hayrlı evlatlar nsip etsin hepinize..
ay sorma :) biz gecen sene nisan ayinda baslamistik bizimle baslayanlar cocuklarini dogurdu :) tur bindiricekler nerdeyse :) insallah cocuk isteyen herkes eninde sonunda kavusur :) bugun annem bile dedi cok guldum "kizim senin bu kadar cok cocuk isteyecegini dusunmezdim" diye :) dedim demek ki olmayinca insan daha cok istiyor. ama her iste bir hayir vardir :)Ayy maşallah Rabbim evladına sağlık sıhhat versin inşallahhhhhhh birlikte uzun ömürleriniz olsun. Darısı bizim de başımıza inşallah. Bizi en iyi sen anlarsın bir anne olarak aynı yollardan geçtiğin için. Dün yine arkadaşlarla buluştuk 2si hamile inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar evlatlarını sohbetlerine mal mal baktım desem yeridir. Aralarında yaşça en büyük benim üstelik 32 oluyorum. Bu zor süreçte moral oldun gerçekten inşallah bizde evlatlarımıza kavuşuruz. Sende evladınla hep mutlu ol inşallahhhhhhh
canim umutlandirmak istemem ama o testler neler neler gosteriyor ya da gostermiyor. vallla yaptigin testin hassasligina gore degisir kan testi en dogru sonucu vericekti. kacinci gun embriyosu transfer edildi sana ve kan testini ne zaman yapicaklarBugün 8. Günüm perşembe kan testi yapacam dua edin arkadaşlar olumlu sonuç alayım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende hiç belirti yok erken ama dayanamadım idrar testi yaptım tabi negatif ama moral bozmak yok kan sonucunu bakacaz
Bugün 8. Günüm perşembe kan testi yapacam dua edin arkadaşlar olumlu sonuç alayım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende hiç belirti yok erken ama dayanamadım idrar testi yaptım tabi negatif ama moral bozmak yok kan sonucunu bakacaz
Valla 4 yıldır evliyim canım bende sonra evlenen herkes çoluk çocuğa karıştı çocukları büyüdü. Şimdi çevremdeki herkes de hamile. Bazen kimseyle görüşmek istemiyorum böyle hamile yada çocuklu olanlarla. Sohbetleri hep aynı ve malesef halden anlamıyorlar. Yok sabah bulantı oluyor yok korunmayı bıraktım bu ay hamile kalmak istedim hamile kaldım yok canım en çok şunu istio inan çok sıkılıyorum. Daha bir sürü şey. Herşeyin Allah'tan olduğuna inanırım hamile kalana çocuğu olanlara çok seviniyorum kendim olmuş gibi ama keşke insanlarda bizi anlasa yanımızda abartmasalar duygularını. Sadece bunu istiyorum yaa çok şey mi istiyorum.ay sorma :) biz gecen sene nisan ayinda baslamistik bizimle baslayanlar cocuklarini dogurdu :) tur bindiricekler nerdeyse :) insallah cocuk isteyen herkes eninde sonunda kavusur :) bugun annem bile dedi cok guldum "kizim senin bu kadar cok cocuk isteyecegini dusunmezdim" diye :) dedim demek ki olmayinca insan daha cok istiyor. ama her iste bir hayir vardir :)
Hayırlısı olsun şimdiden .. Benim de 1 Mayıs'ta transferim yapıldı.. Yarın test günüm ... Herkesin Allah'ım yüzüne Gülsün ...Bugün 8. Günüm perşembe kan testi yapacam dua edin arkadaşlar olumlu sonuç alayım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende hiç belirti yok erken ama dayanamadım idrar testi yaptım tabi negatif ama moral bozmak yok kan sonucunu bakacaz
cekenbilir canim. Ben birde kimseye paylasmadim acikcasi zaten uzaktayim. Burda bir kac kisi hamile kaldi onlarda zaten yakinim olmadigi icin soylemedim cunku bilemiyorsun bazen millet hamile kalinca seninle konusmuyor hatta gorusmeyi kesiyor falan filan. Dedim hic o durumlara girmeyeyim. Hatta en yakin arkadaslarimdan biri ikize hamile :) iste maalesef empati yapilamiyor. basa gelince anliyor insan. ama mesela uc assagi bes yukari bazi arkadaslarim bizden de once evlendi ama cocugu olmayinca ay diyorum belki onlarda ugrasiyodur. o yuzden inan kimseye zaten sormazdim ama simdi hic sormuyorum cocuk dusunuyo musunuz vs diye.Valla 4 yıldır evliyim canım bende sonra evlenen herkes çoluk çocuğa karıştı çocukları büyüdü. Şimdi çevremdeki herkes de hamile. Bazen kimseyle görüşmek istemiyorum böyle hamile yada çocuklu olanlarla. Sohbetleri hep aynı ve malesef halden anlamıyorlar. Yok sabah bulantı oluyor yok korunmayı bıraktım bu ay hamile kalmak istedim hamile kaldım yok canım en çok şunu istio inan çok sıkılıyorum. Daha bir sürü şey. Herşeyin Allah'tan olduğuna inanırım hamile kalana çocuğu olanlara çok seviniyorum kendim olmuş gibi ama keşke insanlarda bizi anlasa yanımızda abartmasalar duygularını. Sadece bunu istiyorum yaa çok şey mi istiyorum.
Benim transferde 2 mayisti. Rabbim yüzünü güldürür inşallahHayırlısı olsun şimdiden .. Benim de 1 Mayıs'ta transferim yapıldı.. Yarın test günüm ... Herkesin Allah'ım yüzüne Gülsün ...
Yaa inan ben bekar arkadaşlarıma bile sormuyorum ne zaman evlencen yok mu kimse diye demek ki kafasına uyan biri çıkmamış karşısına üzmeyeyim diye. Empati gerçekten çok önemli. Dünkü sohbetlerimiz ilk bebeğim de sütle rim taşıyordu. Sabah bulantım var , ben daha çok son aylarda kilo alırım. Ayy bilmem hangi markanın tirle si çıkmış. Bebek şekerini şurda yaptıralım. Evet güzel duygular anlıyorum paylaşmak istiyorsunuz ama yanımda abartmayın bari biliosunuz tedavi gördüğümü. Kötü niyetli insanlar asla değiller ama malesef ince düşünmek de herkesin harcı değil. Yoksa bende onların mutluluklarını paylaşıyorum hatta çok araştıran biri olduğum için bazı konularda fikir bile veriyorum ama işte ne biliim yaa bende bu sene çok hassas oldum aslında 4. Tedavi başlayacak yaa ortada sıfır sonuç o etkiliocekenbilir canim. Ben birde kimseye paylasmadim acikcasi zaten uzaktayim. Burda bir kac kisi hamile kaldi onlarda zaten yakinim olmadigi icin soylemedim cunku bilemiyorsun bazen millet hamile kalinca seninle konusmuyor hatta gorusmeyi kesiyor falan filan. Dedim hic o durumlara girmeyeyim. Hatta en yakin arkadaslarimdan biri ikize hamile :) iste maalesef empati yapilamiyor. basa gelince anliyor insan. ama mesela uc assagi bes yukari bazi arkadaslarim bizden de once evlendi ama cocugu olmayinca ay diyorum belki onlarda ugrasiyodur. o yuzden inan kimseye zaten sormazdim ama simdi hic sormuyorum cocuk dusunuyo musunuz vs diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?