hadi insallah canim. kacinci gun embriyolario 5. gun di mi?Transferim oldu 1.kalite 2 embriyo transfer edildi herşey güzel geçti test günüm 11 haziran Allahın izniyle
Canım gözünaydın tebrik ederim allah devamını da getirsin inşallah darısı başımıza QUOTE]
Tesekkur ederim, dualarım sizinle, pek sevinemiyorum açıkçası, bu benim 5. Tup bebek denemem di ve son dondurulmus embriyomdu.
1. Tup bebek denemem negatif taze 3. Gun embriyo 1 tane transfer edildi
2. Tup bebek denemem kimyasal gebelik 1 tane 5. Gun blastokist transferiydi
3. Tup bebek denememde pozitif ama 10. Haftada kalp atisi durdu ve kurtaj oldum 2 tane 3. Gun embriyo transferi 1 tane kese göründü
4. Tup bebek denemem kimyasal gebelik 2 tane 3. Gun embriyo transferiydi
5. Tup bebek denem 1 tane blastokis transferi pozitif simdilik
Benim sebepsiz kısırlık, buda olumsuz sonuclanir ise tekrardan yumurta toplama islemi yapilacak embriyoların genetigine bakilacak...
Baska yapilacak hic birşey kalmiyo...
Umarim gerek kalmaz bu duruma, elime almak nasip olur inşallah...
Anladım canim rapor alirim.o zaman o gün teşekkür ederimteşekkür ederim cnm Her bünyeye göre değişir belki ama cnm ben hayatta gidemezdim çok fazla değil ama sancılar devam ediyor zor kalkıp yürüyorum bence gitmemen daha iyi olur kendini pek zorlama zaten doktor da ilk günü dinlenerek geçir dedi
İhtimal olarak birşey Dedi mi merak ettim yoksa beni rahatlatmak için mi diyor acaba? Biraz sulugözüm de :)))
Ayyy maşallah yaaa Süpersiniz kızlar moral buluyoruz güzel haberlerle coştukça coşuyoruz1263.36 transferin 13.günü dualarım dualarınız kabul oldu çok mutluyum desteğiniz için teşekkür ederim Allah tamamına erdirir inşallah 7 veya 8 Haziran bursa yolu gözüktü ultrasonda kese ardından kalp atışlarıda duymak nasip eder Allah inşallahedacik82 nası uğurlu geldin bize listenle
İnsallah canım bu sefer olsun artık çok istiyorum :) inşallah hepimizin kucaklari bol kalmayacakHayırlısı olsun.Hep beraber bekleriz artık :)))
Kızlar sivilcelenme sorunu yaşayan varmı. Ben berbat durumdayım ya
Kizlar 1 tane Blastokist transferim olmuştu
7. Gun kan testi sonucu 76.33
9. Gun kan testi sonucu 111.2
11. Gun kan testi sonucu 270.3 olmus biraz önce aldım sonucumu cok mutluyum.
Pazartesi dokrorum keseyi görmeye çağırdı....
Testi tekrarlamama gerek olmadığını soyledi.
Ayrica hic bir belirti yasamiyorum...
Göğüs agrisi, kasık ağrısı, akinti, ates basmasi, üşüme, kanam v.s. bilginiz olsun...
Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam dualarınızı bekliyorum...
Kızlar cumartesi yani yedinci günümde test yapmıştım 40.55 cokmisti bugun dokuzuncu gunum 122.60 cıktı. Asıl test günüm 2 haziran kızlar sizce sevineyim mi
Sevinmek ne kelime yaa coşşş coşşşKızlar cumartesi yani yedinci günümde test yapmıştım 40.55 cokmisti bugun dokuzuncu gunum 122.60 cıktı. Asıl test günüm 2 haziran kızlar sizce sevineyim mi
3.gün canım, rezerv azlığı yüzünden fazla gelişmiyorlar riske atmak istemedikhadi insallah canim. kacinci gun embriyolario 5. gun di mi?
Kizlar bitkisel bi senlikte hurma polenini duydum. Kadin erkek hepsine iyi geliomus bi arastiralim.
tup bebek kardesligi
jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss
Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapildi, test 22 Mayis, Hamiiisss
Ayyysss: 32, başkent hastanesi, ikinci deneme, sebepsiz infertilite, 3. gun 2 adet embriyo transferi yapildi, kan testi 154, Hamiiisss
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss
ebos: 39, Izmır Dr. kahraman kolday, 4. deneme. 12 mayısta pozıtıf sonucu gördü, Hamiiisss
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs
Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis
pnraskin86: 30, bahçelievler medicalpark hastahanesi prof.ULUN ULUĞ, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
sns1: 34, ataşehir memorial, ikinci deneme, rezerv sorunu var, 5. gün tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis.
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs
gipsyy: sebepsiz infertilite, ilk deneme, 2 tane 1.kalite 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapildi, test 30 mayıs
elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran
edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran
seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran
meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi yapildi, test 3 Haziran
melismina: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran
magnolia29: 2. denim, ameliyatla iki tupu alindi, iki embriyo transferi yapildi test 8 haziran
azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi,1. kalite 2 embriyo transferi yapildi ,test 11 haziran.
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, 28 Mayis ignelere basliyor, 1 haziran ilk ultrason
ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.
Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, cumartesi ignelere baslicak.
bebek_dostuu: 39 , Şişli Memorialde tedavi, tüp tıkanikligi, 4.deneme. uzun protokol tedavi. 15 haziranda asıl tedavi başlayacak
sevde-044: 32, Malatya dogu fertil, sperm harekey azligi ve pko, 3. deneme, 31 Mayista rahim agzina bakilicak
benim bebixsxim: 31, Izmir medikal park, pko, 2. deneme, dogum kontrol hapi bitti, adeti bekliyor, ignelere baslicak
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, transfer 2 Haziran
duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, yumurta toplandi, transferi bekliyor
UlkuAcr: kayseri acıbadem, ilk deneme, sperm sayısı azlığı,8 gün önce iğnelere başladı, haftaya yumurta toplama işlemi yapılacak
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.
EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
Canımmmm o ne güzel bi sonuç öyle rabbim tamamına erdirir insallah darısı başımıza dua et lütfen 3gun kaldı benim tahlil vermeme içimde bi korku var idrar da negatif çünkü1263.36 transferin 13.günü dualarım dualarınız kabul oldu çok mutluyum desteğiniz için teşekkür ederim Allah tamamına erdirir inşallah 7 veya 8 Haziran bursa yolu gözüktü ultrasonda kese ardından kalp atışlarıda duymak nasip eder Allah inşallahedacik82 nası uğurlu geldin bize listenle
Allah hepimize yaşatsın inşallahhhhhhh çok mutlu musmutlu olalım hepimiz nasıl bi duygu bu çok tuhaf içim kıpır kıpırAyyy maşallah yaaa Süpersiniz kızlar moral buluyoruz güzel haberlerle coştukça coşuyoruz
1263.36 transferin 13.günü dualarım dualarınız kabul oldu çok mutluyum desteğiniz için teşekkür ederim Allah tamamına erdirir inşallah 7 veya 8 Haziran bursa yolu gözüktü ultrasonda kese ardından kalp atışlarıda duymak nasip eder Allah inşallahedacik82 nası uğurlu geldin bize listenle
Olmaz mı kuzum yaaa benim bile içim kıpırdadı heyecandan sizlerle heyecanlanmak ne güzel oyyy Allahım bize de nasip et hepimize inşallahhhhhhhAllah hepimize yaşatsın inşallahhhhhhh çok mutlu musmutlu olalım hepimiz nasıl bi duygu bu çok tuhaf içim kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?