2016 mayıs tüp bebek

Kizlaarrr!!! nasilsiniz umarim herkes iyidir.
listenin son hali 396. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.

Son düzenleme:
Anladım canim rapor alirim.o zaman o gün teşekkür ederim

1263.36 transferin 13.günü dualarım dualarınız kabul oldu çok mutluyum desteğiniz için teşekkür ederim Allah tamamına erdirir inşallah 7 veya 8 Haziran bursa yolu gözüktü ultrasonda kese ardından kalp atışlarıda duymak nasip eder Allah inşallah edacik82 nası uğurlu geldin bize listenle

İhtimal olarak birşey Dedi mi merak ettim yoksa beni rahatlatmak için mi diyor acaba? Biraz sulugözüm de :)))

Hm şimdi anladım bana %70 demişti son anda 3 embriyo yerleştirdi 2 konuşmuştuk

Neden sulugözsün biraz kalender olmak lazım bence bu tedavide yoksa mazeret ararsan ağlayacak şey çok :)

Ayyy maşallah yaaa Süpersiniz kızlar moral buluyoruz güzel haberlerle coştukça coşuyoruz

Gözun aydın cok guzel artmış, insallah kese ve kalp atısınıda gorursun :))

Kizlar bitkisel bi senlikte hurma polenini duydum. Kadin erkek hepsine iyi geliomus bi arastiralim.

Ben biliyorum onu ama hurma ye daha iyi ben internetten acve hurma aldım 1 kilo bir güzel çıktı ki valla hergün yiyorum zaten yerdim ama kudüs yerdim bu acve ye de bayıldım

Liste super canım ellerine sağlık ))

Canımmmm o ne güzel bi sonuç öyle rabbim tamamına erdirir insallah darısı başımıza dua et lütfen 3gun kaldı benim tahlil vermeme içimde bi korku var idrar da negatif çünkü

Çok sevindim hayırlı olsun ne güzel bir haber güzel haberler geldikçe daha çok yazarım okuyalım geliyo burda

Allah hepimize yaşatsın inşallahhhhhhh çok mutlu musmutlu olalım hepimiz nasıl bi duygu bu çok tuhaf içim kıpır kıpır
Olmaz mı kuzum yaaa benim bile içim kıpırdadı heyecandan sizlerle heyecanlanmak ne güzel oyyy Allahım bize de nasip et hepimize inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…