2016 mayıs tüp bebek

Dondurulmuş embriyoda adetin 2. Ya da 3. Gunu ilaçlara baslanıyor ve 18. Gunu gıbı de transfer yapılıyor.

Hadi hayırlısı olsun.. İnşallah herşey yolunda giderde 9 ay sonra doğumunu kutlarız..

İnşallah yükselir.

amin amin canım şu mübarek ay içinde güzel günlerde gönlümüzdeki için ettiğimiz duamız kabul olur.
Hepimizin gönlümüzden geçenler aynı canım eminim içinden geçenleri okudun şuan. Rabbim hepimize musmutlu günler göstersin tez zamanda bebişlerimizle

Adetin ilk gunu bir ikinci iki ucuncu gunu uc hapla basladim hala ucer tane iciyorum. 15 gun falan sonra 3. Gun embriyosu transfer edildi. Bi kac gun oncesinde de jele basladim alttan fitil cubugu gibi skyosun iceri. Birde bantim var. Yarin kan vermeyi dusunuyorum 10. Gunum. Elbet bisi cikar...

12.gun mu versen acaba ?

Benim dondurulmuşlarla yapılmıştı.adetin 2.günü iğneye başladık sonra hormon ilacına başladık.transfere kadar 5 hafta kullandım bunları ara bir kanama oluyo bu 5 haftanın içinde.sonra transfer oldu.uzun protokol olduğu için bu kadar sürdü.bazılarının 2 hafta içinde herşey olup bitiyo.

kızlar benim adette henüz gelmedi diğer aylar dua ederdim gelmesin die şimdide bi an önce gelsin die dua ediyorum valla

Sanırım benim için yazdın tsk ederim. sevinmişti ilaç falan yok die ama nerde. Zor iş bu LPG'li işi:)

Pazartsiyi yedik sayılır benim için kaldı 3 gun :))) heyecan dorukta.Bu arada memelerim şişti karın agrısı devam.Gel persembe gel

12.gun mu versen acaba ?
valla sabrim kalmadi skldim artik. 12. De de tekrarinibyaparim. İyice kilo aldim sistim

Malesef ilacsiz olmuyo hayirli sonuc olacaksa agriya siziya raziyim benim bi onceki belirtilerim var benzerleri ates basmasi falan ama sunu biliyorum bi insan paikolojik olarak kendini digurtabilir bile

kızlar benim adette henüz gelmedi diğer aylar dua ederdim gelmesin die şimdide bi an önce gelsin die dua ediyorum valla
Adaçayı bir su bardağı sıcak sıcak iç canım adeti sökücü etkisi var ama fazla içme tansiyonu çıkartıyor
Hamileler sakın içmesin ha tehlikeli uzak durun adaçayından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…