İlk denemen mi cnmhaha cok alemsin yalniz bizde cok guveniyoruz ben normalde doktorlari cok sorgularim arastirmadan asla bisi yapmam cemil beye sorgusuz sualsiz ne dediyse tamam dedik
Dondurulmuş embriyoda adetin 2. Ya da 3. Gunu ilaçlara baslanıyor ve 18. Gunu gıbı de transfer yapılıyor.Kızlars ben bu hafta izinliyim yumurta toplama sonrası fena durumdayım hala şiş karnım aklıma bir şey takıldı benim embriyolar donduruldu ya ben adet günü yöne gidecek ya dr ben yine ilaç falan kullanmam mı bide transfer ne Zaman oluyor.
Hadi hayırlısı olsun.. İnşallah herşey yolunda giderde 9 ay sonra doğumunu kutlarız..canim gittim bugün doktora bende dogum kontrol hapi kullandığım için bu şekilde adet olmam normalmis. herşey yolunda sende hazirsan başlayalım dedi, kal geldi bana hicbisey diyemedim. normalde cook konuşur soru sorarım eşim bile şaşırdı ne oluyo sana diyo heyecan yaptim. neyse hayırlısıyla bu akşam üstü ilk iynemi yapicam.
İnşallah yükselir.Kızlar ben 21 inde bir adet embriyo transferi oldum bugün 9. Gun hastanede çalışıyorum dayanamadım test yaptırdım beta hcg 0 çıktı çok üzüldüm ağlama krizleri falan doktoru aradım erken dedi 12. Gün yapman lazım dedi ama 0 çıktı daha yükselir mi ki diye sordum hiç belli olmaz de di sizce yükselir mi umutlanayim mi tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sizCE erken mi davranmisim
Hepimizin gönlümüzden geçenler aynı canım eminim içinden geçenleri okudun şuan. Rabbim hepimize musmutlu günler göstersin tez zamanda bebişlerimizle
12.gun mu versen acaba ?Adetin ilk gunu bir ikinci iki ucuncu gunu uc hapla basladim hala ucer tane iciyorum. 15 gun falan sonra 3. Gun embriyosu transfer edildi. Bi kac gun oncesinde de jele basladim alttan fitil cubugu gibi skyosun iceri. Birde bantim var. Yarin kan vermeyi dusunuyorum 10. Gunum. Elbet bisi cikar...
Benim dondurulmuşlarla yapılmıştı.adetin 2.günü iğneye başladık sonra hormon ilacına başladık.transfere kadar 5 hafta kullandım bunları ara bir kanama oluyo bu 5 haftanın içinde.sonra transfer oldu.uzun protokol olduğu için bu kadar sürdü.bazılarının 2 hafta içinde herşey olup bitiyo.Kızlars ben bu hafta izinliyim yumurta toplama sonrası fena durumdayım hala şiş karnım aklıma bir şey takıldı benim embriyolar donduruldu ya ben adet günü yöne gidecek ya dr ben yine ilaç falan kullanmam mı bide transfer ne Zaman oluyor.
Sana da oran verdi mi :)) biz 5 yıldır tanışıyoruz onunla.evet ilk oluyor insallah son olur
Sanırım benim için yazdın tsk ederim. sevinmişti ilaç falan yok die ama nerde. Zor iş bu LPG'li işi:)Adetin ilk gunu bir ikinci iki ucuncu gunu uc hapla basladim hala ucer tane iciyorum. 15 gun falan sonra 3. Gun embriyosu transfer edildi. Bi kac gun oncesinde de jele basladim alttan fitil cubugu gibi skyosun iceri. Birde bantim var. Yarin kan vermeyi dusunuyorum 10. Gunum. Elbet bisi cikar...
kızlar benim adette henüz gelmedi diğer aylar dua ederdim gelmesin die şimdide bi an önce gelsin die dua ediyorum valla
Pazartsiyi yedik sayılır benim için kaldı 3 gun :))) heyecan dorukta.Bu arada memelerim şişti karın agrısı devam.Gel persembe gel
valla sabrim kalmadi skldim artik. 12. De de tekrarinibyaparim. İyice kilo aldim sistim12.gun mu versen acaba ?
Evet canm merkezide aradim acan yok bi turlu ulasamadimMalesef çok yoğun hep. Bende aynı şeyi yaşıyorum.
benim transfer olumsuz canım bian önce adet olup tekrar yedaviye başlamak istiyorumYumurtalar toplanalı kaç gün oldu cnm
Pazartsiyi yedik sayılır benim için kaldı 3 gun :))) heyecan dorukta.Bu arada memelerim şişti karın agrısı devam.Gel persembe gel
Adaçayı bir su bardağı sıcak sıcak iç canım adeti sökücü etkisi var ama fazla içme tansiyonu çıkartıyorkızlar benim adette henüz gelmedi diğer aylar dua ederdim gelmesin die şimdide bi an önce gelsin die dua ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?