Hahaaaa superrr, inşallah duyucaz canımıcımJelibon ya hemen peşinden geliyorum ya fragman gibisin benim için hadi perşembe pıt pıtları duyarsın inşallah :))
İyi bari rahatlatacaksa seni yaptır yarın, kilonada dikkat et hamilelikte fazla kilolar basa bela.valla sabrim kalmadi skldim artik. 12. De de tekrarinibyaparim. İyice kilo aldim sistim
Malesef ilacsiz olmuyo hayirli sonuc olacaksa agriya siziya raziyim benim bi onceki belirtilerim var benzerleri ates basmasi falan ama sunu biliyorum bi insan paikolojik olarak kendini digurtabilir bile
Sana da oran verdi mi :)) biz 5 yıldır tanışıyoruz onunla.
amin canim aminValla biz az yumurtluyoruz diye üzülüyoruz sen çok yumurtluyorum diye üzülüosunherkesin imtihanı farklı sonuçta Rabbim hepimizin gönlümüze göre versin
Bana haber ver olurmu merak ediyorum hoca ne dicek diyeEvet canm merkezide aradim acan yok bi turlu ulasamadimyarın tekrar denıcem sansımı bakalım
tamam canım hemen denicem teşekkürlerAdaçayı bir su bardağı sıcak sıcak iç canım adeti sökücü etkisi var ama fazla içme tansiyonu çıkartıyor
Hamileler sakın içmesin ha tehlikeli uzak durun adaçayından
İhtimal olarak birşey Dedi mi merak ettim yoksa beni rahatlatmak için mi diyor acaba? Biraz sulugözüm de :)))oran neymis anlamadim :)) bizim de iki yil olacak sanirim oylesine gidip geliyoduk hadi yapalim artik deyince basladik :))
On tane çıkmıştır rahat :) progesteronun suçu Dedi DrKızlar sivilcelenme sorunu yaşayan varmı. Ben berbat durumdayım ya
cok iyi dedi degere canm bir hafta sonra ultrasona cagirdi :)) insallah bir aksilik cikmadan bebislerimide gorurum haftaya :))Bana haber ver olurmu merak ediyorum hoca ne dicek diye
Bennnnn... Hemde aciyan sivilcelerden dudaklarim patladi.. belim cok agriyoo bir deeKızlar sivilcelenme sorunu yaşayan varmı. Ben berbat durumdayım ya
Bence de bekle cnm. 3 gün var daha. Merakımızın kurbanı oluyoruz sadece... Bizden daha çok bilgiye sahip Dr lar sonuçta..
Olmaz diye birşey yok daha önce okudum kasıblar klübünde senin gibi sıfır olup da sonra değeri pozitif olan umudunu kaybetme bakalım Allah büyük canım inşallah bebiş seninledir
İnşallah yükselir.
Hayırlısı olsun.Hep beraber bekleriz artık :)))Transferim oldu 1.kalite 2 embriyo transfer edildi herşey güzel geçti test günüm 11 haziran Allahın izniyle
Canım gözünaydın tebrik ederim allah devamını da getirsin inşallah darısı başımızaKizlar 1 tane Blastokist transferim olmuştu
7. Gun kan testi sonucu 76.33
9. Gun kan testi sonucu 111.2
11. Gun kan testi sonucu 270.3 olmus biraz önce aldım sonucumu cok mutluyum.
Pazartesi dokrorum keseyi görmeye çağırdı....
Testi tekrarlamama gerek olmadığını soyledi.
Ayrica hic bir belirti yasamiyorum...
Göğüs agrisi, kasık ağrısı, akinti, ates basmasi, üşüme, kanam v.s. bilginiz olsun...
Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam dualarınızı bekliyorum...
teşekkür ederim cnm Her bünyeye göre değişir belki ama cnm ben hayatta gidemezdim çok fazla değil ama sancılar devam ediyor zor kalkıp yürüyorum bence gitmemen daha iyi olur kendini pek zorlama zaten doktor da ilk günü dinlenerek geçir dediHadi gecmis olsun cnm ins transferin de kolayca gecer sonrada mujdeli haberi alirsin.
Yumurta toplama işleminden sonra okula gidebilir miyim acaba ogretmenim de ben.ogleciyim sabah olsa islem mesela gidilebilir mi
Gözün aydın canım darısı hepimize inşallahhhhhhhKizlar 1 tane Blastokist transferim olmuştu
7. Gun kan testi sonucu 76.33
9. Gun kan testi sonucu 111.2
11. Gun kan testi sonucu 270.3 olmus biraz önce aldım sonucumu cok mutluyum.
Pazartesi dokrorum keseyi görmeye çağırdı....
Testi tekrarlamama gerek olmadığını soyledi.
Ayrica hic bir belirti yasamiyorum...
Göğüs agrisi, kasık ağrısı, akinti, ates basmasi, üşüme, kanam v.s. bilginiz olsun...
Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?