Çok ama çoooookk teşekkür ederimÇok sevindim hayırlı olsun ne güzel bir haber güzel haberler geldikçe daha çok yazarım okuyalım geliyo burda
Ooo sevin tabi çok guzel artmış :)) tebrikler.
Massallahh canmm allah tamaminaa erdirsinnnÇok ama çoooookk teşekkür ederim
Amin canım benimOlmaz mı kuzum yaaa benim bile içim kıpırdadı heyecandan sizlerle heyecanlanmak ne güzel oyyy Allahım bize de nasip et hepimize inşallahhhhhhh
Bizim Cemil beyle tanıştığımız gün çok kötü bir gündü. Ben bir devlet hastanesine gidiyordum hocam vardı orada. Ama çok yumurta büyümüştü ve yatışımı yapıp takibe alacaklardı. Yumurtalar geri çekilsin diye. Ben kaçtım hastaneden be o gün Cemil'le tanıştık. Bize tüp bebek Dedi ve %99 bu ay gebe kalacaksın Dedi. Tedavimi yaptı 7. Günün akşamı aradım onu ağlayarak ben adet olacağım Ağrı'm var olmadı diye. Sağolsun gel hemen Dedi. Gittik ve alttan ışıkla bakıp hamilesin Dedi. şok oldum ve o akşam test yaptırdı değer 15 çıktı. Sonunda kızımı kucağıma aldım. Bundan iki sene önce De Rahmi'm büyüdü gittim. Ve rahim ağzımda kanser başlangıcı çıktı. Rahim ağzımı aldı. O zaman da çok ağladım bir daha çocuğum olmazsa diye. Ama o kadar anlayışlı davrandı ki sen istersen bir sürü çocuk doğurursun söz Rahmi'ne zarar vermeyeceğim Dedi. Patoloji sonucuma göre de 2 ay sonra gelseydin rahim kanseriydin Dedi. Yani anlayacağın ben bu Adamın yanında hep problemliydim. Bu tedavimde de ben tüp bebeği hep reddettiğim için ilk ay ilaç verdi. Olmadı her şey yolunda olmasına rağmen. Bak yine yıpranmandan korkuyorum eda hanım gel evet De ikinci çocuğun olacak Dedi. Tamam dedim. Şimdi bekliyorum işte. Bu güne kadar hep haklı çıktı tüm tahminlerinde. Bugün de 3,48 çıkan değerime bile pozitif yaklaştı. Kliniğine gidince eşim de o da susuyor zaten :) tabi ki pozitif olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımız çok ağırdı bir kez daha şansımı denedim. Rabbim herkese emanetini versin bana da uygun görüyorsa bir tane daha versin :)Hm şimdi anladım bana %70 demişti son anda 3 embriyo yerleştirdi 2 konuşmuştuk
Neden sulugözsün biraz kalender olmak lazım bence bu tedavide yoksa mazeret ararsan ağlayacak şey çok :)
Sevinmek ne kelime yaa coşşş coşşşhadi maşallah
Çok teşekkür ederim canımMassallahh canmm allah tamaminaa erdirsinnn
Çok teşekkür ederimMassallahh canmm allah tamaminaa erdirsinnn
Amin canım benim yaaa herkes hamiş olsun hepimiz musmutlu olalım istiyorum nolur Allahım nasip et hepimizeEsram darısı tez zamanda başına olur inşallah ya mutluluğu burda paylaşmak ne kadar guzel
Canııım hayırlı uğurlu olsun Çoook sevindim ne de güzel bir değer maşallah Allah tamamına erdirsin:)1263.36 transferin 13.günü dualarım dualarınız kabul oldu çok mutluyum desteğiniz için teşekkür ederim Allah tamamına erdirir inşallah 7 veya 8 Haziran bursa yolu gözüktü ultrasonda kese ardından kalp atışlarıda duymak nasip eder Allah inşallah @edacik82 nası uğurlu geldin bize listenle
Hurma hamile iken çok yemeyin doğuma yakın yiyin deniyor çünkü doğumu kolaylaştıran bir yiyecek bakınız Meryem suresi :)Ben biliyorum onu ama hurma ye daha iyi ben internetten acve hurma aldım 1 kilo bir güzel çıktı ki valla hergün yiyorum zaten yerdim ama kudüs yerdim bu acve ye de bayıldım
İnşallah canımAmin canım benim yaaa herkes hamiş olsun hepimiz musmutlu olalım istiyorum nolur Allahım nasip et hepimizebirgün bende böyle mutluluğumu paylaşıcam inşallah
Hamilelik boyunca günde tek sayılarda yenmesi lazım canım. Hz. Meryem hamileyken Rabbim ona beslensin diye hurma ağacı ikram ediyor. Doğumu kolaylaştırıyor. Yani benim bildiğim de hamileyken yemek gerektiği canımcım.Hurma hamile iken çok yemeyin doğuma yakın yiyin deniyor çünkü doğumu kolaylaştıran bir yiyecek bakınız Meryem suresi :)
Yaaaa çok sevindim :) kan vermeyecekmisin bir daha pekicok iyi dedi degere canm bir hafta sonra ultrasona cagirdi :)) insallah bir aksilik cikmadan bebislerimide gorurum haftaya :))
Jelibon test gunune kadar ne kadar artması gerekir[/QUOTE
İki gunde bir minimum yuzde 60 artmadı gerekir.
Hurma hamile iken çok yemeyin doğuma yakın yiyin deniyor çünkü doğumu kolaylaştıran bir yiyecek bakınız Meryem suresi :)
Hamilelik boyunca günde tek sayılarda yenmesi lazım canım. Hz. Meryem hamileyken Rabbim ona beslensin diye hurma ağacı ikram ediyor. Doğumu kolaylaştırıyor. Yani benim bildiğim de hamileyken yemek gerektiği canımcım.
Tatlım peygamberimiz hurmayı tek sayılarda yiyin demiş. Şuan yapılan araştırmalarda çift sayıda yenmemesi gerektiğini söylüyor yani bilim yine yıllar sonra keşfetmiştam tersi hurma hamileyken hergun yenmesi gereken yiyecekler arasindadir dogumun son aylarinda dogumu kolaylastirir ilk aylarinda bebegin ihtiyaclarini karsilar tek ya da cift hergun yiyin yedirin bakiniz aidin salih gercek tip kitabi
Bizim Cemil beyle tanıştığımız gün çok kötü bir gündü. Ben bir devlet hastanesine gidiyordum hocam vardı orada. Ama çok yumurta büyümüştü ve yatışımı yapıp takibe alacaklardı. Yumurtalar geri çekilsin diye. Ben kaçtım hastaneden be o gün Cemil'le tanıştık. Bize tüp bebek Dedi ve %99 bu ay gebe kalacaksın Dedi. Tedavimi yaptı 7. Günün akşamı aradım onu ağlayarak ben adet olacağım Ağrı'm var olmadı diye. Sağolsun gel hemen Dedi. Gittik ve alttan ışıkla bakıp hamilesin Dedi. şok oldum ve o akşam test yaptırdı değer 15 çıktı. Sonunda kızımı kucağıma aldım. Bundan iki sene önce De Rahmi'm büyüdü gittim. Ve rahim ağzımda kanser başlangıcı çıktı. Rahim ağzımı aldı. O zaman da çok ağladım bir daha çocuğum olmazsa diye. Ama o kadar anlayışlı davrandı ki sen istersen bir sürü çocuk doğurursun söz Rahmi'ne zarar vermeyeceğim Dedi. Patoloji sonucuma göre de 2 ay sonra gelseydin rahim kanseriydin Dedi. Yani anlayacağın ben bu Adamın yanında hep problemliydim. Bu tedavimde de ben tüp bebeği hep reddettiğim için ilk ay ilaç verdi. Olmadı her şey yolunda olmasına rağmen. Bak yine yıpranmandan korkuyorum eda hanım gel evet De ikinci çocuğun olacak Dedi. Tamam dedim. Şimdi bekliyorum işte. Bu güne kadar hep haklı çıktı tüm tahminlerinde. Bugün de 3,48 çıkan değerime bile pozitif yaklaştı. Kliniğine gidince eşim de o da susuyor zaten :) tabi ki pozitif olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımız çok ağırdı bir kez daha şansımı denedim. Rabbim herkese emanetini versin bana da uygun görüyorsa bir tane daha versin :)
Tatlım peygamberimiz hurmayı tek sayılarda yiyin demiş. Şuan yapılan araştırmalarda çift sayıda yenmemesi gerektiğini söylüyor yani bilim yine yıllar sonra keşfetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?