Valla bizim dr hanım çok titiz yedirmio, içirmioHer bilgi de doğru olmuyor da işte insan okumadan yapamıyor :)
Ben bunu doktoruma sorsam Canın ne isterse onu yap ye der öyle rahat bi adam :))
Canim bunyeye gore o kadar degisiyor ki bu kilo durumu. Ben 3 hamilelik bir de 2 tup bebe tedavisi gecirdim. Normalde 55 kilo falanim. O da dikkat ederek yoksa yiyorum almiyorum degil yani. Her neyse bu ostrojen, progesteron ne yapiyorsa bana tup bebe tedavilerinde 4-5 kilo aliyorum. Hamileliklerimde de bismillah daha ilk 3 ayda 8 kilo. Psikolojim bazen bozuluyor. Veririm insaallah diye diye gunler geciyor. Haaa her seye deger, o ayri da. Keske bazi bunyeler gibi hic alnasam. Doktorum bana bazi anne adaylari bebek yerine oncelik olarak kendi bunyesini besler demisti. Ne menem bir bunyem varsa. Boyle iste canim. Sonra zayifliycaz artik. Anne olmak kolay degil@meraklibekleyisEsrRam ya inanir misiniz gecen gun nasil canim hurma cekti hahahaha :) sonra hep diyolar iste hamileyken yenmemeli falan diye ben de kendi kendime demistim ya sanki hamile kaldim da simdi yesem nolcak. Bir de hani cidden kilolarca yiceksin de o zaman. Kimin 2 hurmayla dogurdugu gorulmus :) ben de alip yemistim valla. bugun gene incir almaya gidicez. hemen hurmada alayim. bir de ben nar suyuna basladim gunde bir bardak iciyorum.
ay psikolojik olabilir gaz da olabilir ama resmen pantalonumun dugmesini kapatamiyorum oturuken bugun. Bugun 3. gun olucak ignmelerin ama ben gunde 3 tane vuruluyorum ondan olabilir mi acaba :)
Sağolasın canım inşallah ikimizde görürüz, ben de sana dua edicem hayırlısıyla transfer günün gelsin :)Masaallah canim. Bugun coook dua ettim. Insaallah pozitifi de gorursun. Benim de insaallah persembe.
Bol su içiyor musun canım bu ilaçlar vücutta su tutuyor ve yumurtalar da çok olduğu için o da su tutmamıza sebep oluyor bence çok sık idrara çıkmak bunun sonucu bende de olmuştu bol su iç canım şifa olur inşallahKizlar bir de bir sey sorayim. (Yine, yine ve yine) Ben OPU gununden beri sık idrara cikiyorum. (Ayyy afedersiniz) Acaba progestan ya da estofemin yan etkisi olabilir mi? Prospektuslerinde buna dair bir bilgi goremedim. Siz de boyle bir etki var mi?
İnşallah canım benim :) çok şükür zor dönemleri atlattık kese kalp atışı normal sağlıklı geçsin inşallah.Yok canm vermicem artik sen de son bir kez daha gerrsin muhtelen.. 1000 i gecene kadar vercen demisti bana. Ctesi insallah gidecegim insallaj gorururz miniklerimizii :))
Cok icmiyorum aslinda. Dikkat edeyim, ihmal etmeyeyim insaallah. Cok tesekkur ederim canim.Bol su içiyor musun canım bu ilaçlar vücutta su tutuyor ve yumurtalar da çok olduğu için o da su tutmamıza sebep oluyor bence çok sık idrara çıkmak bunun sonucu bende de olmuştu bol su iç canım şifa olur inşallah
İnsallahh canimm sende yarin kam vereceksin sanirim sonucunu yaz mutlaka merakla bekliyorumİnşallah canım benim :) çok şükür zor dönemleri atlattık kese kalp atışı normal sağlıklı geçsin inşallah.
Tamam haber veririm :)İnsallahh canimm sende yarin kam vereceksin sanirim sonucunu yaz mutlaka merakla bekliyorum
canım inşallah en kısa sürede bebişlerine kavurşunKizlar topigin son sayfalarini okudum herkese hayirli evlatlar diliyorum beklemedeki arkadaslara da tez zamanda gobisleri dolsun deyip olumsuz sonuc alan arkadaslara da allahtan umut kesilmez durmak yok diyorum. Kisaca hikayemj anlatayim 3 asilama 1 tup bbek denemesi 8 bucuk yillik evlilik ve sonuc hic hamile kalamadim bu sefer turkiyede deniyorum kismetse 5 tane embryom var 3. Gun olarak donduruldu ve genetik yolundalar insallah hepsi 5. Gun embryoluguna hak kazanir ve genetige gider suanda genetiktelermis ama herhangi bilgi gelmedi dua edin lutfen. Maslak acibadem bulent tirasin hastasiyim transferim hazirandaki adetim ile baslayacak ve temmuzda sanjrjm transfer gerceklesir rabbim hepinize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin beni de icinizden ayirmasin..
Kizlar topigin son sayfalarini okudum herkese hayirli evlatlar diliyorum beklemedeki arkadaslara da tez zamanda gobisleri dolsun deyip olumsuz sonuc alan arkadaslara da allahtan umut kesilmez durmak yok diyorum. Kisaca hikayemj anlatayim 3 asilama 1 tup bbek denemesi 8 bucuk yillik evlilik ve sonuc hic hamile kalamadim bu sefer turkiyede deniyorum kismetse 5 tane embryom var 3. Gun olarak donduruldu ve genetik yolundalar insallah hepsi 5. Gun embryoluguna hak kazanir ve genetige gider suanda genetiktelermis ama herhangi bilgi gelmedi dua edin lutfen. Maslak acibadem bulent tirasin hastasiyim transferim hazirandaki adetim ile baslayacak ve temmuzda sanjrjm transfer gerceklesir rabbim hepinize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin beni de icinizden ayirmasin..
listenin son hali 404. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
Canim ya ozelden yazar misin sonra burdan bulmak zor oluyor. Ozelden yaz sabaha guncellerim :)Canimmm benide yenilermisin 13 haziran test benimde
Insallah ramazanda güzel haberler aliriz.
oyyy maşallah ne guzelde artmış. hayırlı uğurlu olsun. sağlıcakla gelsin bebisimiz. allahım hepimize gistersin tez vakitteKızlar günaydın,
benimde test sonuçlarım
10.gün 326
12.gün 566
14.gün 1427
tek embriyo transferi 9 haziranda keseyi ve kalp atışlarını duycaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?