2016 mayıs tüp bebek

Canımmmm o ne güzel bi sonuç öyle rabbim tamamına erdirir insallah darısı başımıza dua et lütfen 3gun kaldı benim tahlil vermeme içimde bi korku var idrar da negatif çünkü

Yok cnm yarın sabah inşallah eşime yaptıralım dedim de hayır Dedi net bi şekilde :)
Benimkide inanma onlara ben senin yuzunden anliyorim var sanki dio ki hic bole tahminlerde bulunmaz. Celiskiden kurtulayim eksiye hazirliyorum kendimi geri kalani supriz olur
Günaydın canım sende transferden sonra çatlatma iğnesi fln kullanmışmıydın?
hayir cnm kullanmadim hic. Gunlerdir israr yapiorum negatf cikanda cikiyo. Durup durup ates basiyo beni yoktur diyorum ama bunlari kizimda da yasamistim. En iyi sonuclandirmak. Hepimiz icin hayirlisi olsun. Edacim umudum sensin. Sende zorlu yollardan gecmissin evlat 1 de ayni beste

Tabi ki cnm kimse başkasının çektiğini bilmez. Benim bi evladım var Allah olmayana versin bize de versin ama :) neden biliyor musunuz kızlar? Çünkü kızım olmadan önce daha çocuk yok mu diyen o kendini bilmez grup 1. Olduktan sonra da aaaa arayı açmayın hala tek mi diye konuşmaya devam ediyor. He ben bunun için istemiyorum tabi ki bir çocuk daha. Kızım çok istiyor kardeş isim bile düşünmüş, çikolatasının yarısını yiyor. Doğunca yer kardeşim diye bitmiyor aslında bu yolculuk. Hep umutlu olmak lazım cazii. İki ay önce adetim gecikti ve idrar testi alıp yaptım hem de en iyisini ve çift çizgi çıktı. Hemen kan verdim ama negatifti. Ben inanmıyorum idrar testlerine yıkım oldu bana çünkü. O nedenle negatifse de kanda görürüm onu ve net olarak biter kafamda.

Senin gibi beklerken ve doktorlar imkansiz derken kizim geldi bize skica tutundu. Diyorum ya dr lar hala mucize der. Rabbim ol desin yeterki menopoza girdim diye aglarken hamile oldugumu ogrenmistim. Buda bizim sinavimiz. Olacaktir cok isteyen herkesin olacaktir. Hersey dualar uzerine . Ben ham mim dualari deniyo dilek icin okunup suya icilirmis ona cok inaniyorum. Onumuz ramazan bol bol dua edicez insallah. Esim israrla var dio hala delirtcek beni bu adam. :) hic bole tahminlerde bulunmaz allah bilir der malummu oldu diorum bi yandan. Sonucu oglen alirim yazicam.

İnşallah cnm bekliyorum Mutlu haberini İçine doğmuştur inşallah eşinin de ben sana demedim mi der sana :)

kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben de doktora gittim çok güzel bir yumurtan var bu ay normal ilişki deneyelim ovulasyon zamanı dedi rahim ağzına bakılmadı sizinde başınıza geldimi bu bu ay bekleyelim dedi muane edince

dedi belki normal olur çok şaşırdım diğer tedavilerde direk başlamıştı sizce biliyormu yada doktor ne yapmaya çalışıyor anlamadım

dedi belki normal olur çok şaşırdım diğer tedavilerde direk başlamıştı sizce biliyormu yada doktor ne yapmaya çalışıyor anlamadım
Canım sperm problemi yoksa ve dr yumurtanın normal yolla döllenebilecek durumda olduğunu düşünmüşse bunu denemek istemiştir tüp bebek denemeden önce. Dr çıkarını düşünseydi hiç böyle bişey söylemez madem yumurta çok iyi tüple de tutar derdi parasına bakardı. Demek ki bi ışık görmüş canım. İnşaallahhh tutar yaa

Ne güzel işte. İnşallah olur cnm. Ayrıca yumurtana bakarken rahim ağzına da bakmıştır endişe yapma boş yere :)

eda rahim kalınlığı çok normal dedi hatta iki doktor baktı dedi aa avulasyon zamanı dedi yumurta çok güzel dedi bakalım hayırlsı.
Ne güzel işte. İnşallah olur cnm. Ayrıca yumurtana bakarken rahim ağzına da bakmıştır endişe yapma boş yere :)

ay canım inş dua ediyorum dua edin hepimiz için .Evet bende öyle düşündüm esram inş öyle olur.
Olur kuzum içini ferah tut dr güvenmese buna kalkışmaz ama tabii %100 garanti tüp bebekte bile yok o da var çok da kesin gözüyle bakma ama umutlu ol

Kizlar transferden beri cok akintim var. Infekt kapmaktan korkorum. Ayni sorunu yasayan varmi?

Lutinus kullaniorum cnm
İşte o yüzden oluyo Can'ım bende progestan kullanıyorum fitil olarak aldıktan sonra yarım saat uzanıyorum ilaç eriyo ayağa kalkınca 1 saat içinde akıntı oluyo ilacın kalıntıları geliyo rahatsız edici bir durum

Eveeet ya cok rahatsiz edici. Inan varya ilk denememde nasilsi hatirlamiorum. Ilk sefer yasiorum sanki. Herhalde beyin olumsuz seyleri hemen silio. Cok korkuorum yine olumsuz olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…