- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Masallah cok guzel sonuçların.Gun saymaya devam ama :)Kızlar günaydın,
benimde test sonuçlarım
10.gün 326
12.gün 566
14.gün 1427
tek embriyo transferi 9 haziranda keseyi ve kalp atışlarını duycaz inşallah
Masallah cok guzel sonuçların.Gun saymaya devam ama :)
Etkiler canm habi hcg hormonu varsaGünaydın kızlar ben transferin 4. Günü choriomon iğne vurulmuştum içeriğinde hcg hormonu var bu iğne idrar testini etkiliyomudur. Çünkü bende dün çok net ikinci çizgi çıkmıştı şuan yaptım çok silik çizgi çıktı.. 8. Günüm bugün
Geçen senede aynı tedaviyi görmüştüm yine aynı durumlar oldu gebeydim ama kaybettim test cuma günü inşallah güzel haberlerle bende tüp bebek kardeşliği listesine eklenirimEtkiler canm habi hcg hormonu varsa
Catlatma ignesinin etkisi 7 8 gun suruyor deniliyor hep ordan hesap et canm ama miktar ne kadardir bilmiyom bir de idrarda cikmasi icin yuksek bir deger olmasi lazim o kadarda etkilermi bilemiyom acikcasiGünaydın kızlar ben transferin 4. Günü choriomon iğne vurulmuştum içeriğinde hcg hormonu var bu iğne idrar testini etkiliyomudur. Çünkü bende dün çok net ikinci çizgi çıkmıştı şuan yaptım çok silik çizgi çıktı.. 8. Günüm bugün
Resmen tüp bebekle kafayı yedikGece komik bir ruya gördüm guya 5.gun kontrole gittiginde tebrikler hamilesin diyo dr bana bende yumurtalarimi toplamadin ama olmaz diyorum yok hamilesin kesin bak diyo ultrason ekranini gostererek beni esim zorla cikariyo hastaneden ben yirtiniyorum hala bas bas bagiriyorum yumurtalarimi toplamadinn diyee
Gerçekten yedik kafayı artık totem yapmaya başladım mesela asansörle aşaya inerken asansörde saçımı topluyorum yada ayakkabımı bağlıyorum diyorum ki toplayana kadar aşaya inersem sonuç olumlu ama asansör kapısı açılır hala toplayamamışsam olumsuz :) allahım ya gerçekten benim durum vahimResmen tüp bebekle kafayı yedikbaşka şey düşünemiyoruz rüyalarda bile kuzum inşallahhhhhhh hamilesin rüyalar ne kadar bilinçaltı da olsa işarettir bizlere.
Merak etme tatlım hepimiz sıyırmış durumdayızGerçekten yedik kafayı artık totem yapmaya başladım mesela asansörle aşaya inerken asansörde saçımı topluyorum yada ayakkabımı bağlıyorum diyorum ki toplayana kadar aşaya inersem sonuç olumlu ama asansör kapısı açılır hala toplayamamışsam olumsuz :) allahım ya gerçekten benim durum vahim
Merak etme tatlım hepimiz sıyırmış durumdayız24 saat bide topic bakınca yorumlar yorumlar hiç aklımızdan çıkmıo ben dün gece hamile gibiydim mesela yüz üstü yatamadım sanki karnımda bebişim varmış gibi bi sağa bi sola döndüm ki daha transferim 12 sinde olacak ruh sağlığımız tehlikede
Bebeğim sen yine hamişsin bize nolurKesinlikle katılıyorum :))) surekli kendimi dinliyorum ve surekli kalp atisi duyacakmiyim diye psikopata bagliyorum
Sonucunu heyecanla bekliyoruz cnm. Ama bil ki o testler 20 nin altını göstermez ve 5 in üstü hamileliktir zaten. Takılma o testlere.Gunaydin kizlar 10. Gun idrar testi yine negatif. Bugun kan verip bu celiskiden kurtulucam. Üzuldum acikcasi ama bunada sukur...
Yok cnm yarın sabah inşallah eşime yaptıralım dedim de hayır Dedi net bi şekilde :)Eda tekrar test yaptin mi?
ayyyy bu sefer sende goreceksin insallah pozitifi cok inaniyorum :)Bebeğim sen yine hamişsin bize nolur
Günaydın canım sende transferden sonra çatlatma iğnesi fln kullanmışmıydın?Gunaydin kizlar 10. Gun idrar testi yine negatif. Bugun kan verip bu celiskiden kurtulucam. Üzuldum acikcasi ama bunada sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?