Canım 762 çıktı benim. Senden çokca düşük değerim. Bence seninki ikiz.Etkiler canm habi hcg hormonu varsa
Çok ilginç bende yumurta toplamadan önce bu rüyayı gördüm, dr.bana diyordu hamilesin ben de diyordum ee yumurtalarımı toplamadınız :) dr.da bende ısrar ediyorduk hamilesin_degilim diye :)))Gece komik bir ruya gördüm guya 5.gun kontrole gittiginde tebrikler hamilesin diyo dr bana bende yumurtalarimi toplamadin ama olmaz diyorum yok hamilesin kesin bak diyo ultrason ekranini gostererek beni esim zorla cikariyo hastaneden ben yirtiniyorum hala bas bas bagiriyorum yumurtalarimi toplamadinn diyee
Cok guzel senin degerde canim :) iki kati artmis.. Ya bizim ilk degerlerimiz ayniydi seninle ama benimki cok artti sonra 3 kati artti her defasinda.. Hayirlisi insaallah canim tek cift rabbim hangisini verirsee :)) heyecanli bekleyisimiz basladi artik.. Gorustun mu hocayla senCanım 762 çıktı benim. Senden çokca düşük değerim. Bence seninki ikiz.
Dün kam testi yaptırdım tutmuş ama değerlerim düşük çıkti kimyasal gebelik dedi iki tane igne verdiler yarın tekrar yapılacak test değerlerim yükselecek bakcaklar kafam karşıtı üzüldüm birazCanım test yaptın mı inş güzel haberlerin vardır.
canım kaçıncı gün yaptın kaç çıktı değerinDün kam testi yaptırdım tutmuş ama değerlerim düşük çıkti kimyasal gebelik dedi iki tane igne verdiler yarın tekrar yapılacak test değerlerim yükselecek bakcaklar kafam karşıtı üzüldüm biraz
ayy inanmıyorummm tesadüfe baak inşallah rüyamız hayra çıkarÇok ilginç bende yumurta toplamadan önce bu rüyayı gördüm, dr.bana diyordu hamilesin ben de diyordum ee yumurtalarımı toplamadınız :) dr.da bende ısrar ediyorduk hamilesin_degilim diye :)))
13 cu gündü dün aglamaktan hatırlamıyorum bile kaç çıktı değerlerimcanım kaçıncı gün yaptın kaç çıktı değerin
benm de düşük çıktı yarın tekrar teste gidicem bekliorum bende13 cu gündü dün aglamaktan hatırlamıyorum bile kaç çıktı değerlerim
İnsallh yükselir ikimizinde canım yaa bende gidicem yarın tekrar sana ne dedi doktorbenm de düşük çıktı yarın tekrar teste gidicem bekliorum bende
walla doktor biraz zayıf ilerlioda skıntı yok dedi geç tutunmş olma ihtimalini söylüo da benm için rahat değil tabiiİnsallh yükselir ikimizinde canım yaa bende gidicem yarın tekrar sana ne dedi doktor
Evet iki gün sonra tekrar kan dedi canım. Daha bana gün vermedi. Sen ne zaman gidiyosun ultrasonaCok guzel senin degerde canim :) iki kati artmis.. Ya bizim ilk degerlerimiz ayniydi seninle ama benimki cok artti sonra 3 kati artti her defasinda.. Hayirlisi insaallah canim tek cift rabbim hangisini verirsee :)) heyecanli bekleyisimiz basladi artik.. Gorustun mu hocayla sen
Pazar yaptrdim en son testo canm iste bir hafta dedi cumartesi ya da pazartesi gtmeyi dusunuyomEvet iki gün sonra tekrar kan dedi canım. Daha bana gün vermedi. Sen ne zaman gidiyosun ultrasona
Süper ya heycanlısın dimi :)Pazar yaptrdim en son testo canm iste bir hafta dedi cumartesi ya da pazartesi gtmeyi dusunuyom
Bana prenknil igne bide baska bi iğne verdi dün onları yaptırdım perşembe pazarda yaptircam insallh iyi olur aynen benimde içim rahat degilwalla doktor biraz zayıf ilerlioda skıntı yok dedi geç tutunmş olma ihtimalini söylüo da benm için rahat değil tabii
Canım senin değerlerin kaç cikmisdiBana prenknil igne bide baska bi iğne verdi dün onları yaptırdım perşembe pazarda yaptircam insallh iyi olur aynen benimde içim rahat degil
bana ayrıyetn bşy vermedi canm normal ilaçlarıma devam ediorum inşallah yükselir ikimzin de değeriBana prenknil igne bide baska bi iğne verdi dün onları yaptırdım perşembe pazarda yaptircam insallh iyi olur aynen benimde içim rahat degil
canm 10.gün 20 çıktı 12.gün 25Canım senin değerlerin kaç cikmisdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?