2016 mayıs tüp bebek

Çok ilginç bende yumurta toplamadan önce bu rüyayı gördüm, dr.bana diyordu hamilesin ben de diyordum ee yumurtalarımı toplamadınız :) dr.da bende ısrar ediyorduk hamilesin_degilim diye :)))

Canım 762 çıktı benim. Senden çokca düşük değerim. Bence seninki ikiz.
Cok guzel senin degerde canim :) iki kati artmis.. Ya bizim ilk degerlerimiz ayniydi seninle ama benimki cok artti sonra 3 kati artti her defasinda.. Hayirlisi insaallah canim tek cift rabbim hangisini verirsee :)) heyecanli bekleyisimiz basladi artik.. Gorustun mu hocayla sen

Canım test yaptın mı inş güzel haberlerin vardır.
Dün kam testi yaptırdım tutmuş ama değerlerim düşük çıkti kimyasal gebelik dedi iki tane igne verdiler yarın tekrar yapılacak test değerlerim yükselecek bakcaklar kafam karşıtı üzüldüm biraz

Dün kam testi yaptırdım tutmuş ama değerlerim düşük çıkti kimyasal gebelik dedi iki tane igne verdiler yarın tekrar yapılacak test değerlerim yükselecek bakcaklar kafam karşıtı üzüldüm biraz
canım kaçıncı gün yaptın kaç çıktı değerin

Çok ilginç bende yumurta toplamadan önce bu rüyayı gördüm, dr.bana diyordu hamilesin ben de diyordum ee yumurtalarımı toplamadınız :) dr.da bende ısrar ediyorduk hamilesin_degilim diye :)))
ayy inanmıyorummm tesadüfe baak inşallah rüyamız hayra çıkar

Evet iki gün sonra tekrar kan dedi canım. Daha bana gün vermedi. Sen ne zaman gidiyosun ultrasona

walla doktor biraz zayıf ilerlioda skıntı yok dedi geç tutunmş olma ihtimalini söylüo da benm için rahat değil tabii
Bana prenknil igne bide baska bi iğne verdi dün onları yaptırdım perşembe pazarda yaptircam insallh iyi olur aynen benimde içim rahat degil

evet canm 10.gün istediler ilk testi ama 12.gün ve 14.gün önemli dio doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…