Canim biraz ara vermen hem sagligin hemdde psikolojin icin iyi olur bence.. Hem rahim yumurtalilar fln kendine gelir biraz dahaselam kızlar bugün doktorum aradı tedaviye 2 ay ara verip tekrar deniycekmişiz oysaki ben bu ay tekrar denemek istiyodum ama hayırlısı böyleymiş demek ki
Insallah gerçek olur canım:)ayy inanmıyorummm tesadüfe baak inşallah rüyamız hayra çıkar
Demek ki vücudun dinlensin istiyor canım daha iğne yerlerin iyileşmemiştir , belki böylesi daha hayırlıdır. Rabbim normal yolla nasip eder inşallah tedavin başlamadanselam kızlar bugün doktorum aradı tedaviye 2 ay ara verip tekrar deniycekmişiz oysaki ben bu ay tekrar denemek istiyodum ama hayırlısı böyleymiş demek ki
Edacik82 kuzum bi aksilik olmazsa 12 sinde inşallahhhhhhhlistenin son hali 412. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
ay yarin ilk ultrason cok heyecanliyim :) yarin esim Amerikaya gidicek 4 gun yok. Hemsirelerle konustum sag olsunlar onlar igneyi yapicaklar. Normalde ben tum igneleri 5:30 da yapiyodum ama simdi gonal-f ve luveris 2:30 da yapilicak. Ama suprefacti hep ayni saatte yapin dediler onu da bir arkadastan rica ettim yakinda bize ona gidip yaptiricam.
sizler nasilsiniz kizlar? Haberler var mi?
EsrRam canim senin transfer zamanin belli oldu mu?
B bsbirkin canim igneler nasil gidiyor seninle ultrason var yarin di mi?
aynen canım her işte vardır bi hayır dimi amaCanim biraz ara vermen hem sagligin hemdde psikolojin icin iyi olur bence.. Hem rahim yumurtalilar fln kendine gelir biraz daha
benimde aklıma geldi belki bi mucize olurda normal yolla hamile kalırım inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsunDemek ki vücudun dinlensin istiyor canım daha iğne yerlerin iyileşmemiştir , belki böylesi daha hayırlıdır. Rabbim normal yolla nasip eder inşallah tedavin başlamadan
bence çok iyi canım maşallah benim 2 tane toplandı 1 tanesi döllendi sadeceKızlar dün yumurta toplama işlemi olmuştu bugün embriyolog aradı 15 yumurta toplanmıştı 8 tanesi kaliteli çıkmış bunun da 6 tanesi döllenmiş normal mi bu durum nasıl sizce
Amin canım inşallahhhhhhh tedaviye gerek kalmaz bir dahabenimde aklıma geldi belki bi mucize olurda normal yolla hamile kalırım inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Sağol kuşum süpersin uğurlu listende yer almak ayrıcalık
her birimiz bu listenin uguruyuz canim insallah hepimiz guzel haberlerimizi paylasicaz :)Sağol kuşum süpersin uğurlu listende yer almak ayrıcalık
Ayyyy inşallah cnm benim yaaa çok heyecan yaptım birde transferim yapılsa hayırlısıyla kuzucukları beklemeye koyulsam :)
Çoookkk aminnnnher birimiz bu listenin uguruyuz canim insallah hepimiz guzel haberlerimizi paylasicaz :)
İnşallah o tek meleğin de annesine tutunur cnm bol bol dua et içini ferah tut neye niyet edersen akibetin de o olurmuş:)bence çok iyi canım maşallah benim 2 tane toplandı 1 tanesi döllendi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?