2016 mayıs tüp bebek

Kızlar transf sonrası negatif sonuç aldıktan sonra ne zaman regl oldunuz çom ağrılarım var doktorum on güne olurusun dedi

bence çok iyi canım maşallah benim 2 tane toplandı 1 tanesi döllendi sadece
Çok çok iyi canım benimde 31 toplanmıştı 23 döllenmişti 9 embriyom olmuştu 2 si kondu ama olmadı bidahaki sefere.hakkında hayırlısı olsun çok ii maaşallh

31 mi ? Gereksiz fazla olmus yazik ya
31 di ama Allaha şükür ohs yaşamadım .ya olduktan sonra 31. Miş 1 taneymiş farketmiyor nasipse oluyor bak benim negatif sonuçlandı canım artık kısmet 2. Ye umarım gerek kalmazda kendiliğinden olur problem yok çünkü artık hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar bu 2. Denemem olmadı tutmadı örnek olması açısından ( kötü örnek ) 9. Gün 18.1 11.gün 19.8. 13. Gün 27.3 dr la konuştum bugün ilaçları bırak dedi cuma günüde tekrar tahlil istedi muhtemel kontrol amaçlı tek tesellim dondurulmuş 5 embriyom var ramazan ayından sonra bakıcaz artık.... Herşey gönlünüzce olsun... edacik82 listeye eklemeyi unutma negatifi

Hayırlısı olsun canım daha 5 embriyon varmış daha ne olsun eminim birinden biri olucak belkide kendiliğinden olucak Rabbim gönlüne göre versin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…