Bana da 2.adetinde başlıcaz dedi.selam kızlar bugün doktorum aradı tedaviye 2 ay ara verip tekrar deniycekmişiz oysaki ben bu ay tekrar denemek istiyodum ama hayırlısı böyleymiş demek ki
7 8 gun canm maksAy kızlar internette arıyorum bi doğru düzgün cevap bulamadım bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor yani vücuttan atılması kaç gün ? Bilen var mı
Neyse az kaldı zaten. Sana süpriz olsun :)Ben hic sormadim canim yaa cok merak ediyorum :) keske sorsaymisim hocaya en azindan bir algi olusurdu :))
Ctesi canm imsallah gidecegim allahin izniyle insallah gorurum bebislerii:))
Ctesi canm imsallah gidecegim allahin izniyle insallah gorurum bebislerii:))
Kızlar transf sonrası negatif sonuç aldıktan sonra ne zaman regl oldunuz çom ağrılarım var doktorum on güne olurusun dedi
Çok çok iyi canım benimde 31 toplanmıştı 23 döllenmişti 9 embriyom olmuştu 2 si kondu ama olmadı bidahaki sefere.hakkında hayırlısı olsun çok ii maaşallhbence çok iyi canım maşallah benim 2 tane toplandı 1 tanesi döllendi sadece
Senin ilk denemenmiydi acaba merak ettim genelde pes pese tercih ederler neden 2.adet?Bana da 2.adetinde başlıcaz dedi.
Saol canım ya olucam sanırım ağrılar fena kasık bel bacaklarımBunyeye gore degisiyor ben hemen 3 gun snra olmustum ama 1 hafta sonra olanlwrda var.
Çok çok iyi canım benimde 31 toplanmıştı 23 döllenmişti 9 embriyom olmuştu 2 si kondu ama olmadı bidahaki sefere.hakkında hayırlısı olsun çok ii maaşallh
etimed canm
Kızlar dün yumurta toplama işlemi olmuştu bugün embriyolog aradı 15 yumurta toplanmıştı 8 tanesi kaliteli çıkmış bunun da 6 tanesi döllenmiş normal mi bu durum nasıl sizce
Genelde olumlular yazar olumsuzlar yazmayabilir bence.listede transferden sonra tahlil tarihi gecen arkadaslar burayi takip ediyorlarsa guncel bilgilerini yazabilirler mi? yoksa olumlu sonucu alip bizi unuttular mi? :)
31 di ama Allaha şükür ohs yaşamadım .ya olduktan sonra 31. Miş 1 taneymiş farketmiyor nasipse oluyor bak benim negatif sonuçlandı canım artık kısmet 2. Ye umarım gerek kalmazda kendiliğinden olur problem yok çünkü artık hakkımızda hayırlısı31 mi ? Gereksiz fazla olmus yazik ya
Bu konularda pek fazla bilgim yok cnm sizden bunları duydukça mutlu oluyorum ne kadar iyi olursa olsun sonucu Allah nasıl nasibimizi yazmışsa öyle olur ama yine de umut hiç bitmiyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah çok sağol içimi ferahlattın :)daha ne olsun balli kaymak :))
Hayırlısı olsun canım daha 5 embriyon varmış daha ne olsun eminim birinden biri olucak belkide kendiliğinden olucak Rabbim gönlüne göre versin hepimizinArkadaşlar bu 2. Denemem olmadı tutmadıörnek olması açısından ( kötü örnek ) 9. Gün 18.1 11.gün 19.8. 13. Gün 27.3 dr la konuştum bugün ilaçları bırak dedi cuma günüde tekrar tahlil istedi muhtemel kontrol amaçlı tek tesellim dondurulmuş 5 embriyom var ramazan ayından sonra bakıcaz artık.... Herşey gönlünüzce olsun... edacik82 listeye eklemeyi unutma negatifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?