Evetttt hemdee cokkk :))) tek mi cift mii iyiler miii cok merak ediyom:))Süper ya heycanlısın dimi :)
Her doktor farklı yapıyo demekki allah yardımcımız Olsun insallh güzel haber alırız canimevet canm 10.gün istediler ilk testi ama 12.gün ve 14.gün önemli dio doktor
Hangi sehirdesin canım senHer doktor farklı yapıyo demekki allah yardımcımız Olsun insallh güzel haber alırız canim
Hayırlısı olsun canım demek ki henüz vakti değilmiş demesi kolay olsa da ben her negatifte neler yaşadığımı gayet iyi biliyorum. Rabbim normal yolla nasip etsin inşallahhhhhhh tez zamanda.Selam arkadaslar test sonucumu aldim 2.56 malesef negatif dedi dr um ilaclari birakmami soledi. Nasip degilmis. Bu is inada bindi potif tup baby gorene kadar deniycem :)
Vallahi tebrik ederim Maşallah sana cnm. Dondurulmuş embriyon var mıydı?Selam arkadaslar test sonucumu aldim 2.56 malesef negatif dedi dr um ilaclari birakmami soledi. Nasip degilmis. Bu is inada bindi potif tup baby gorene kadar deniycem :)
Sonuç negatif ama sen pozitifsin kafa sağlığıda çok önemli sen onu becermişsin rabbim gönlüne göre versin inşallahSelam arkadaslar test sonucumu aldim 2.56 malesef negatif dedi dr um ilaclari birakmami soledi. Nasip degilmis. Bu is inada bindi potif tup baby gorene kadar deniycem :)
ankaradayım canmHangi sehirdesin canım sen
Selam arkadaslar test sonucumu aldim 2.56 malesef negatif dedi dr um ilaclari birakmami soledi. Nasip degilmis. Bu is inada bindi potif tup baby gorene kadar deniycem :)
inşallah canm walla düşün düşünn kötü oluorum hayırlı haber alırız yarın inşallah ikimzdeHer doktor farklı yapıyo demekki allah yardımcımız Olsun insallh güzel haber alırız canim
Selam arkadaslar test sonucumu aldim 2.56 malesef negatif dedi dr um ilaclari birakmami soledi. Nasip degilmis. Bu is inada bindi potif tup baby gorene kadar deniycem :)
ankaradayım canm
Hayırlısı oslun canım bende ilk deneme negatifle sonuçlandı.ama en azından 7 tane daha embriyom var dondurulmuş buda bişey sende umudunu yitirme inşallah kendiliğinden olurda mutlu oluruz sende devam et olucak inşallahSelam arkadaslar test sonucumu aldim 2.56 malesef negatif dedi dr um ilaclari birakmami soledi. Nasip degilmis. Bu is inada bindi potif tup baby gorene kadar deniycem :)
etimed canmtedavin nerede oluyor?
Bana tek dedi doktor :) aynı merak bendede var canım :)Evetttt hemdee cokkk :))) tek mi cift mii iyiler miii cok merak ediyom:))
hayırlısı olsun canım hakkında inş normal yoldan geliverirSelam arkadaslar test sonucumu aldim 2.56 malesef negatif dedi dr um ilaclari birakmami soledi. Nasip degilmis. Bu is inada bindi potif tup baby gorene kadar deniycem :)
Ben hic sormadim canim yaa cok merak ediyorum :) keske sorsaymisim hocaya en azindan bir algi olusurdu :))Bana tek dedi doktor :) aynı merak bendede var canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?