2016 mayıs tüp bebek

Ayyy Allah iyiliğini versin

Merhaba arkadaşlar CMT günü test gunumdu 1311 cikti sonuc doktorumuz iyi buldu sonucu tekrarlamamizi istemedi iyi gidiyo diye düşünürken az önce lekegördüm bu normal midir ? Bugün transferden sonraki 18. Günüm

Merhaba arkadaşlar CMT günü test gunumdu 1311 cikti sonuc doktorumuz iyi buldu sonucu tekrarlamamizi istemedi iyi gidiyo diye düşünürken az önce lekegördüm bu normal midir ? Bugün transferden sonraki 18. Günüm
Normal oldugunu zannetmiyorum bence hemen msj at doktoruna ben oyle yapiyorum.Leke ne renk peki? onemsemick luksumuz yok hic cekinme.

dondurmak maliyetli olsa da en mantıklısı. Pozitif in nasıl ilerleyeceğini bilmiyorsun. Çözülme esnasında kayıplar olabilir. Bunları düşünürsen hepsini dondurmak lazım. Hem 1 tane olsa 2.cocugu düşünmeyecek misin? İster istemez çocuğun için bunu yapmak isteyeceksin. Çok istedim dondurulmuş embriyom olsun ama olmadı. Her defasında sil baştan tedavi. Zor oluyor. İnşallah yavrunu bu tedavinle kucağına alırsın. Ama olursa eğer dondur canım.

Teşekkür ederim canım. Bu şartlarda en mantıklısı gibi görünüyor.

Selam canlarim... Aldigim negatif sonuctan sonra bi sure zirladim. Kendime gelince beklemektense olumlu yada olumsuz bi sonuc almak bana iyi geldi. Nasip dedik ya elhamdulillah. Rabbim hic olmayanlara oncelikli nasip etsin biz gibi evlata doymayanlarida gorsun insallah. Tum iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Amelyatimi eylule erteledim ski bi diyet yapip kendime gelmeliyim ilaclar beni canavar gibi yapti. Hepinizi cok opuyorum arada katilicam iyi haberlerinizi takip edicem. Kendinize cok iyi bakin.

J jelibon3434 Kahverengi gibi rengi. Yarin arayip sorcam çok cnm skldi herşey iyi giderken neden oldu anlamadim. Temizlik bile yapmiyorum birsy olmasin diye
Jel mi kullaniyorsun peki o da yapabiliyor.Hic is guc yapma uzan dinlen bak bakalim tekrarlayacakmi? Benimde 8. Gunumde olmustu hemen kontrole cagirdi doktorum ve igne oldum.Ne olur ne olmaz jelde yapabilir ama biz onlemimizi alalim dedi.Seninkide umarim tekrarlamaz dinlen bol bol stres yapma kirmizi degilse korkmana gerek yok.

Caziicim unutma ama bizi.Cok iyi dusunmussun toparlan ver kilolarini tekrar denersin.Ne zaman ihtiyacin olursa biz burdayiz.

Canım, Rabbim gönlüne göre hayırlı şekilde nasip etsin. Hep duam şöyledir: Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eyle. Sen de dualarında bizleri unutma. Sevinçli haberlerinde görüşmek üzere...

Cnm lekeleri normal karsiliyo doktorlar. Bende de oldu kanama. İlki kahverengi sonraki kırmızıydi. Kan testi yaptrman gerek degerin azalmis mi kontrol icin. Ve de genelde progestanin ignesini yapiyolar. Bence endiselenme sakin ol. Sana bunlari diyorum ama aglaya zirlaya bi hal olmustum ben de

Yolun açık olsun cnm. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

Canım benim de oldu çok az kahverengi leke 16. günde.ultrasonda rahimde de kanama vardı az. progestan iğne verdi.Çok önemli görünmüyor dedi.Tedbiren bi gitsen iyi olur ama.Önemli bişey yoktur bence içini rahat tut ama tedbirli olmakta fayda var tabi

J jelibon3434 jel kullanmiyorum üç haftadan uzun suredir progestan iğne oluyorum hergun. Transferde yumurta toplama da hic kanama gibi bi durum yasamadigimdan kafama takildi haliyle. Yarin olmazsa güvenç beye giderim. Burada takip edemedim çok sizi ikiz mi sizinki ?

Benim ikinci kese minicik gelismez dedi dr bakalim persembe kalp atisimiz var.Hepimiz icin hayirlisi olsun.Sen doktoruna git mutlaka icin rahat etsin hic dgilse yoksa hegun kurarsin maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…