8. Gunde bnmde kanama ve lekelenmm oldu bir gun surdu.. Doktorum bunun herseye isaret olabilcni soyledi dis gebelik kimyasal yerlesme kanamasi onemli olan degern katlanarak ilerlemesi.. Gebeliginde cok sik lekelenme yasayanlarda oluyor. Sen kotusunu dusunme oncelikle yatn doktorunla gorus ilaclarn dozunda ayarlama yapar belki. Insallah bir sknti cikmaz icini ferah tutJ jelibon3434 jel kullanmiyorum üç haftadan uzun suredir progestan iğne oluyorum hergun. Transferde yumurta toplama da hic kanama gibi bi durum yasamadigimdan kafama takildi haliyle. Yarin olmazsa güvenç beye giderim. Burada takip edemedim çok sizi ikiz mi sizinki ?
Canım spora falan başla imkanın varsa spor salonuna yazıl stres at ,gez , toz güzelce dinlen ve nerde kalmıştık diyerek güzel bir başlangıç yap inşallah bu sürede doğal yollarla Rabbim bebiş nasip eder sana da aramıza normal hamiş olarak katılırsınSelam canlarim... Aldigim negatif sonuctan sonra bi sure zirladim. Kendime gelince beklemektense olumlu yada olumsuz bi sonuc almak bana iyi geldi. Nasip dedik ya elhamdulillah. Rabbim hic olmayanlara oncelikli nasip etsin biz gibi evlata doymayanlarida gorsun insallah. Tum iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Amelyatimi eylule erteledim ski bi diyet yapip kendime gelmeliyim ilaclar beni canavar gibi yapti. Hepinizi cok opuyorum arada katilicam iyi haberlerinizi takip edicem. Kendinize cok iyi bakin.
Insallah hepsi 5. Gune gider canim suanda guzwl gorunuyor gidisat yarin aradiklarinda kac hucreye bolunduklerini sor 5. Gune gidecek kadar hizli ve kaliteliler mi sor . 1. Gun 2, 2. Gun 4, 3. Gun 6 ve 8 hucre olmakilar normal degeeler bu 4 ve 5. Gunler ise 60 ve uzeri acikladim kususra bakma cunku sorduguna gore yenisim daha insallah son olur tecrube etmezsin ndaha fazlaDün toplandı bugün aradılar cnm transfer gününü sordum onun için tekrar arayacaklarmış yarın
J jelibon3434 canm siz kac haftalik oldunuz simdi kalp atislari kacinci haftada duyuluyor merk ediyorum :))
Benim hala var korkma :)))Kizlar benimde cumartesi transferim oldu, ara ara adet olucakmisim gibi agrilarim var kasiklarimda. Kafayi yicem en sonundaaaadet olmaktan korkuorum. Negatif sonuc almaktan korkuorum. Korkuorumda korkuorum...
Bendede aynı şeyler oldu. Hatta test yaptırmaya giderken o kadar umutsuzdumki kesin negatif diyordum o derece kendimi strese sokmuşum meğer. Ama sonuç çıkınca ben şok tabi :) bence içini rahat tut canım. Korkma.. Güzel sonuçlar alırsın umarım :)Kizlar benimde cumartesi transferim oldu, ara ara adet olucakmisim gibi agrilarim var kasiklarimda. Kafayi yicem en sonundaaaadet olmaktan korkuorum. Negatif sonuc almaktan korkuorum. Korkuorumda korkuorum...
Benim hala var korkma :)))
Can'ım yumurtlama Zaman'ı gıtmıssın boyle demesı normal degıl mı ? Sonuçta tedavılere genelde kısa protokolde regl başlayınca uzun protokolse de oncekı ay 20. Gun falan başlanıyor. Dr muayenede olgun folıkul gördüyse tedavıye başlayamaz yumurta gelıstırıcı ılac verdıgınde o folıkul fazla buyuyecegınden kıste donusebılır. Umarım bu senın sansın olur doğal yoldan hamile kalırsın Allah yardımcımız olsun hepımızın.kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben de doktora gittim çok güzel bir yumurtan var bu ay normal ilişki deneyelim ovulasyon zamanı dedi rahim ağzına bakılmadı sizinde başınıza geldimi bu bu ay bekleyelim dedi muane edince
Bendede aynı şeyler oldu. Hatta test yaptırmaya giderken o kadar umutsuzdumki kesin negatif diyordum o derece kendimi strese sokmuşum meğer. Ama sonuç çıkınca ben şok tabi :) bence içini rahat tut canım. Korkma.. Güzel sonuçlar alırsın umarım :)
Can'ım merkezlerın farklı uygulamaları oluyor. Ama hepsını dondur ıyı durumdalarsa. Çünkü Allah hayırlısını versın ama ben 4. Tup denememde olumlu sonucu aldım ancak düşük tfhlıkem var. Yanı olumlu sonucu alınca tamam demustık ama degılmıs korkular devam. Yanı hamıle kalsanda sonucu bellı olmadıgından gerıde can sımıdı olması ıyı.Ayyy kızlaaar, bugünün en güzel 2. haberi oldu benim için. Çoook teşekkür ederim. İşte insan bilmeyince uyduruyor kendince. Güzel uydurmuşum ama: Embriyo başına ücret
Çok sağol canım ya evet ilk denemem yeniyim doktor da fazla bilgi vermedi ben bunları bilmiyordum ki aradıklarında sorarım tabi sormam mı hiç inşallah senin dediğin gibidirler :)Insallah hepsi 5. Gune gider canim suanda guzwl gorunuyor gidisat yarin aradiklarinda kac hucreye bolunduklerini sor 5. Gune gidecek kadar hizli ve kaliteliler mi sor . 1. Gun 2, 2. Gun 4, 3. Gun 6 ve 8 hucre olmakilar normal degeeler bu 4 ve 5. Gunler ise 60 ve uzeri acikladim kususra bakma cunku sorduguna gore yenisim daha insallah son olur tecrube etmezsin ndaha fazla
canim denim zor bir durum ama sen elinden geleni yaptin nolur cok hirpalama kendini ustelik bak 5 tane dondurulmusun var masallah. 5 dondurulmus 5 tane umut demek. Insallah guzel haberlerini paylasirsin bizimle cok opuyorumArkadaşlar bu 2. Denemem olmadı tutmadıörnek olması açısından ( kötü örnek ) 9. Gün 18.1 11.gün 19.8. 13. Gün 27.3 dr la konuştum bugün ilaçları bırak dedi cuma günüde tekrar tahlil istedi muhtemel kontrol amaçlı tek tesellim dondurulmuş 5 embriyom var ramazan ayından sonra bakıcaz artık.... Herşey gönlünüzce olsun... edacik82 listeye eklemeyi unutma negatifi
Aynı gün cnm ve sonrasında hergünCanim kacinci gun embryolarin yani toplamadan kac gun sonra aradilar 3 mu 5 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?