Can'ım yumurtlama Zaman'ı gıtmıssın boyle demesı normal degıl mı ? Sonuçta tedavılere genelde kısa protokolde regl başlayınca uzun protokolse de oncekı ay 20. Gun falan başlanıyor. Dr muayenede olgun folıkul gördüyse tedavıye başlayamaz yumurta gelıstırıcı ılac verdıgınde o folıkul fazla buyuyecegınden kıste donusebılır. Umarım bu senın sansın olur doğal yoldan hamile kalırsın Allah yardımcımız olsun hepımızın.
canım rahim fazla kalınlaştığı için büyük parçalar gelir korkma temizlensin vücut güzelce kendine gelsinKızlarrr ya adet oldum 1 saat öncee büyük parçlar geliyorrr tutmadığı için parçalarmı çıkıyor korktumda bir an
Benim de 10 mayıstı transferim ben keseyi geçen pazar gördüm kuzum sen de kesin görürsün bu haftaJ jelibon3434 benim de 13 mayista oldu transferim tam bir hafta var aramizda ctesi keseye gidicem ben diger haftada kalp atisina cagirir heralde :))
Erken yapmayın dedim dinletemedim :))) hadi hayırlı oldun canım Allah tamamına erdirsin üzülme artıkKızlarr 3,48 olan değerim 44,88 olmuş bugün 11. Gün :))) Dr cuma tekrarla gözünüz aydın Dedi. Erkenden yaptın testi zırladın bir sürü Dedi kızdı bi de üstüne :))) size tavsiyem ne olur erken davranmayın 3-4 gündür ne çektiğimi ben bilirim. Rabbim herkese güzel haberleri almayı nasip etsin.
Evet canimm bugun 4+5 olduk biz :)) buyuyoruzz insallahhh :)) iki gundur kendini hossettirmeye basladilar belim agriyo kokulara karsi hassaslastim fln...Benim de 10 mayıstı transferim ben keseyi geçen pazar gördüm kuzum sen de kesin görürsün bu hafta
öbür hafta da beraber kalp atışını duyarız inşallah J jelibon3434 lokomotif biz de peşinden
Insallah hersey yolunda gidecek :))) gelsin bebislerrr :))J jelibon3434 benim de 13 mayista oldu transferim tam bir hafta var aramizda ctesi keseye gidicem ben diger haftada kalp atisina cagirir heralde :))
Gozn aydin cok sevindim :))) test yapsakta yapmasak da stres maslesef var iste.Erken yapmayın dedim dinletemedim :))) hadi hayırlı oldun canım Allah tamamına erdirsin üzülme artık
Benim de 10 mayıstı transferim ben keseyi geçen pazar gördüm kuzum sen de kesin görürsün bu hafta
öbür hafta da beraber kalp atışını duyarız inşallah J jelibon3434 lokomotif biz de peşinden
Bu stresimiz hic bitmicek canim bencede.. Ama yinede guzel heyecanlar insallah sonuclarimizda guzel olur evlatlarimizi aliriz kucamiza:)Insallah hersey yolunda gidecek :))) gelsin bebislerrr :))
Aynıyız sanırım benimde 4+5 oldu bugün, keseyi ve kalp atışını ne zaman görüceksiniz canım ? bende hala hiçbir belirti yokBu stresimiz hic bitmicek canim bencede.. Ama yinede guzel heyecanlar insallah sonuclarimizda guzel olur evlatlarimizi aliriz kucamiza:)
süper canım gözünaydın, valla boşuna üzüldün o kadarKızlarr 3,48 olan değerim 44,88 olmuş bugün 11. Gün :))) Dr cuma tekrarla gözünüz aydın Dedi. Erkenden yaptın testi zırladın bir sürü Dedi kızdı bi de üstüne :))) size tavsiyem ne olur erken davranmayın 3-4 gündür ne çektiğimi ben bilirim. Rabbim herkese güzel haberleri almayı nasip etsin.
Maşallah ne güzel katlanmış :)Kızlarr 3,48 olan değerim 44,88 olmuş bugün 11. Gün :))) Dr cuma tekrarla gözünüz aydın Dedi. Erkenden yaptın testi zırladın bir sürü Dedi kızdı bi de üstüne :))) size tavsiyem ne olur erken davranmayın 3-4 gündür ne çektiğimi ben bilirim. Rabbim herkese güzel haberleri almayı nasip etsin.
Maşallah sağlıcakla ilerlesin büyüsün inşallah darısı bizlerin başına inşallahKızlarr 3,48 olan değerim 44,88 olmuş bugün 11. Gün :))) Dr cuma tekrarla gözünüz aydın Dedi. Erkenden yaptın testi zırladın bir sürü Dedi kızdı bi de üstüne :))) size tavsiyem ne olur erken davranmayın 3-4 gündür ne çektiğimi ben bilirim. Rabbim herkese güzel haberleri almayı nasip etsin.
Amin Can'ım. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi okuyacağız.Maşallah sağlıcakla ilerlesin büyüsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah
Cumartesi keseye gidicez canim iste kalp atisi icinde diger hafta cagirir diye dusunuyotum insallah bir sknti cikmaz.. Sen ne zaman gideceksinAynıyız sanırım benimde 4+5 oldu bugün, keseyi ve kalp atışını ne zaman görüceksiniz canım ? bende hala hiçbir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?