2016 mayıs tüp bebek

amin amin canım diline sağlık.

Kızlarrr ya adet oldum 1 saat öncee büyük parçlar geliyorrr tutmadığı için parçalarmı çıkıyor korktumda bir an
canım rahim fazla kalınlaştığı için büyük parçalar gelir korkma temizlensin vücut güzelce kendine gelsin

J jelibon3434 benim de 13 mayista oldu transferim tam bir hafta var aramizda ctesi keseye gidicem ben diger haftada kalp atisina cagirir heralde :))
Benim de 10 mayıstı transferim ben keseyi geçen pazar gördüm kuzum sen de kesin görürsün bu hafta
öbür hafta da beraber kalp atışını duyarız inşallah J jelibon3434 lokomotif biz de peşinden

Kızlarr 3,48 olan değerim 44,88 olmuş bugün 11. Gün :))) Dr cuma tekrarla gözünüz aydın Dedi. Erkenden yaptın testi zırladın bir sürü Dedi kızdı bi de üstüne :))) size tavsiyem ne olur erken davranmayın 3-4 gündür ne çektiğimi ben bilirim. Rabbim herkese güzel haberleri almayı nasip etsin.

Erken yapmayın dedim dinletemedim :))) hadi hayırlı oldun canım Allah tamamına erdirsin üzülme artık

Evet canimm bugun 4+5 olduk biz :)) buyuyoruzz insallahhh :)) iki gundur kendini hossettirmeye basladilar belim agriyo kokulara karsi hassaslastim fln...

Bu stresimiz hic bitmicek canim bencede.. Ama yinede guzel heyecanlar insallah sonuclarimizda guzel olur evlatlarimizi aliriz kucamiza:)
Aynıyız sanırım benimde 4+5 oldu bugün, keseyi ve kalp atışını ne zaman görüceksiniz canım ? bende hala hiçbir belirti yok

süper canım gözünaydın, valla boşuna üzüldün o kadar

Maşallah ne güzel katlanmış :)

Maşallah sağlıcakla ilerlesin büyüsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah

Kizlar, her birimiz icimizde son teknolojiye sahip bir labaratuar barindiriyoruz; farkinda misiniz? Ben bu surecle daha iyi anladim. Embriyolarin dollenmesi, tutunmasi, rahimde buyumesi... Aslinda zaman zaman unutsak da bunlarin her biri ayri ayri mucize. Dusunsenize embriyolar dondurulmadan 5. gunde disarida yasayamiyorlar ama rahimde hem yasiyor hem de buyuyorlar. Yeni bir sey kesfetmisim gibi hayrete dustum, sukrettim. Ne komigim degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…