2016 mayıs tüp bebek

Ayy bak ben o gün müsaittim sana dua ettim dualarım kabul oluyo demekkiiiii persembe de musait gibiyim saatini soyle kuzummmm :)) içime guzel şeyler doğdu :)))

Ayy bak ben o gün müsaittim sana dua ettim dualarım kabul oluyo demekkiiiii persembe de musait gibiyim saatini soyle kuzummmm :)) içime guzel şeyler doğdu :)))
Caniiiim cok tesekkur ederim, Rabbim razi olsun. Insaallah yarin 13.00de transferim olacak. Cok heyecanliyim. Ebriyo bebelerim ve ben, dualarinizi rica ediyoruz teyzeleri....

Caniiiim cok tesekkur ederim, Rabbim razi olsun. Insaallah yarin 13.00de transferim olacak. Cok heyecanliyim. Ebriyo bebelerim ve ben, dualarinizi rica ediyoruz teyzeleri....
Olacak cnm sen yüreğini ferah tut ve asla ümitsizliğe kapılma. Rahat ol, kaçıncı denemen bilmiyorum ama transfer basit bi işlem zaten. :)

Beni doktorum 9 haziranda çağırdı her ikisinide aynı gün öğreniriz inşallah
kızlar ben de sizinle aynıyım galiba. internet hesabına göre 4+5 olması lazım. hadi Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, herkesin yüzünü güldürsün inşallah

canım gittim dr a gayet iyi dedi birsürü yumurta vardı 6 7 tane gördüm ben ölçüm yaptı güzel büyüyorlar dozumuz iyi dedi cmt tekrar kontrole çağırdı cetroideye başlıcam bugun akşam 10 da vurucam 3 gün pzt büyük ihtimalle yumurts toplama olur dedi bakalım

yaaaa ne guzelll gozun aydin cok cok sevindim senin adina darisi bana olsun

Senin ilk denemenmiydi acaba merak ettim genelde pes pese tercih ederler neden 2.adet?
İlk deneme sayılır aslında daha ama biraz karışık.transferim yapılmadan bir gün önce çok ciddi ateşlenmiştim.transfer iptal edilip.4 tane embiryo dondurulmuştu.2 ay bekledim iyileşmek için.sonra dondurulmuşlar için uzun protokol tedavi başlandı.6 haftadan uzun sürdü.yani çok fazla ilaç kullandım.ilk ay dinlen 2.ay başlayalım dedi.

Canım biz 4 adet embiryoyu 900 tl ye dondurttuk.1 yıllık ücret tabi bu.

Arkadaşlar bugün benim transferimin yedinci günü az önce doktorum aradı belirti var mı diye, sizlerde belirti oluyor muydu_? Ben de çok fazla yok gögüs hassasiyeti gibi biraz moralim bozuldu

Arkadaşlar bugün benim transferimin yedinci günü az önce doktorum aradı belirti var mı diye, sizlerde belirti oluyor muydu_? Ben de çok fazla yok gögüs hassasiyeti gibi biraz moralim bozuldu
Cnm bu işin belirtisi yok bence hepsi adet olacakmışım gibi. İki kere yaptırdım ikisi de aynı hislerdi. Vücut ısısı artar deniyo mesela benim 36.1 di hep düşün. Ve karnım son bir haftadır indi iyice rahatladı. Sadece Ağrı'lar var. Göğüslerim hassas değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…