- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Ayy bak ben o gün müsaittim sana dua ettim dualarım kabul oluyo demekkiiiiiKızlaaar!
Hatırlarsanız cumartesi OPU olmuştum. 7 yumurta toplanmıştı. 7'si döllenip 7 embriyo olmuştu. Bugün embriyoloğum bir daha aradı. 7'si de sağlıklı şekilde devam ediyormuş. Perşembe transferim var. Çok heyecanlıyım, çoook!
Yine bir şey sormak istiyorum. 1 embriyonun dondurulması ortalama kaç liraya geliyor? Ona göre perşembeye kadar kaçını dorduracağımıza karar vereceğiz de!
Bir de hastaneler şöyle bir uygulama yapmıyor mu? Mesela şimdiki transfer gerçekleşti. Kalan embriyoları, test sonucunu öğrenene kadar ücretsiz dondursalar. Sonuç pozitifse muhafaza etmeseler negatifse karar verdiğimiz kadarını dondursalar. Bana böylesi çok mantıklı geliyor ama sanki böyle bir uygulama yok, değil mi? Kaçını dondurmak istediğimize transfer günü karar veriyoruz, öyle mi?
Teşekkürler benim bilgi ve umut yüklü dostlarım
Beni doktorum 9 haziranda çağırdı her ikisinide aynı gün öğreniriz inşallahCumartesi keseye gidicez canim iste kalp atisi icinde diger hafta cagirir diye dusunuyotum insallah bir sknti cikmaz.. Sen ne zaman gideceksin
Caniiiim cok tesekkur ederim, Rabbim razi olsun. Insaallah yarin 13.00de transferim olacak. Cok heyecanliyim. Ebriyo bebelerim ve ben, dualarinizi rica ediyoruz teyzeleri....Ayy bak ben o gün müsaittim sana dua ettim dualarım kabul oluyo demekkiiiiipersembe de musait gibiyim saatini soyle kuzummmm :)) içime guzel şeyler doğdu :)))
Olacak cnm sen yüreğini ferah tut ve asla ümitsizliğe kapılma. Rahat ol, kaçıncı denemen bilmiyorum ama transfer basit bi işlem zaten. :)Caniiiim cok tesekkur ederim, Rabbim razi olsun. Insaallah yarin 13.00de transferim olacak. Cok heyecanliyim. Ebriyo bebelerim ve ben, dualarinizi rica ediyoruz teyzeleri....
kızlar ben de sizinle aynıyım galiba. internet hesabına göre 4+5 olması lazım. hadi Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, herkesin yüzünü güldürsün inşallahBeni doktorum 9 haziranda çağırdı her ikisinide aynı gün öğreniriz inşallah
Amin canım inşallahkızlar ben de sizinle aynıyım galiba. internet hesabına göre 4+5 olması lazım. hadi Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Beni doktorum 9 haziranda çağırdı her ikisinide aynı gün öğreniriz inşallah
Evet canm sen gittihimde ikisinide ogrenirsin buyuk ihtimalleAmin canım inşallah
canım gittim dr a gayet iyi dedi birsürü yumurta vardı 6 7 tane gördüm ben ölçüm yaptı güzel büyüyorlar dozumuz iyi dedi cmt tekrar kontrole çağırdı cetroideye başlıcam bugun akşam 10 da vurucam 3 gün pzt büyük ihtimalle yumurts toplama olur dedi bakalımlistenin son hali 412. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
ay yarin ilk ultrason cok heyecanliyim :) yarin esim Amerikaya gidicek 4 gun yok. Hemsirelerle konustum sag olsunlar onlar igneyi yapicaklar. Normalde ben tum igneleri 5:30 da yapiyodum ama simdi gonal-f ve luveris 2:30 da yapilicak. Ama suprefacti hep ayni saatte yapin dediler onu da bir arkadastan rica ettim yakinda bize ona gidip yaptiricam.
sizler nasilsiniz kizlar? Haberler var mi?
@EsrRam canim senin transfer zamanin belli oldu mu?
B bsbirkin canim igneler nasil gidiyor seninle ultrason var yarin di mi?
Kızlarr 3,48 olan değerim 44,88 olmuş bugün 11. Gün :))) Dr cuma tekrarla gözünüz aydın Dedi. Erkenden yaptın testi zırladın bir sürü Dedi kızdı bi de üstüne :))) size tavsiyem ne olur erken davranmayın 3-4 gündür ne çektiğimi ben bilirim. Rabbim herkese güzel haberleri almayı nasip etsin.
Olacak cnm senin de emin ol. 3,48 ile bana hamile olduğumu söyleyen bu Adam ne dese çıkıyor.yaaaa ne guzelll gozun aydin cok cok sevindim senin adina darisi bana olsun
Dua edeceğim senin için :) bir gün karşılaşırız belki klinikte belki de aynı gün doğururuz :)yaaaa ne guzelll gozun aydin cok cok sevindim senin adina darisi bana olsun
İlk deneme sayılır aslında daha ama biraz karışık.transferim yapılmadan bir gün önce çok ciddi ateşlenmiştim.transfer iptal edilip.4 tane embiryo dondurulmuştu.2 ay bekledim iyileşmek için.sonra dondurulmuşlar için uzun protokol tedavi başlandı.6 haftadan uzun sürdü.yani çok fazla ilaç kullandım.ilk ay dinlen 2.ay başlayalım dedi.Senin ilk denemenmiydi acaba merak ettim genelde pes pese tercih ederler neden 2.adet?
Canım biz 4 adet embiryoyu 900 tl ye dondurttuk.1 yıllık ücret tabi bu.Kızlaaar!
Hatırlarsanız cumartesi OPU olmuştum. 7 yumurta toplanmıştı. 7'si döllenip 7 embriyo olmuştu. Bugün embriyoloğum bir daha aradı. 7'si de sağlıklı şekilde devam ediyormuş. Perşembe transferim var. Çok heyecanlıyım, çoook!
Yine bir şey sormak istiyorum. 1 embriyonun dondurulması ortalama kaç liraya geliyor? Ona göre perşembeye kadar kaçını dorduracağımıza karar vereceğiz de!
Bir de hastaneler şöyle bir uygulama yapmıyor mu? Mesela şimdiki transfer gerçekleşti. Kalan embriyoları, test sonucunu öğrenene kadar ücretsiz dondursalar. Sonuç pozitifse muhafaza etmeseler negatifse karar verdiğimiz kadarını dondursalar. Bana böylesi çok mantıklı geliyor ama sanki böyle bir uygulama yok, değil mi? Kaçını dondurmak istediğimize transfer günü karar veriyoruz, öyle mi?
Teşekkürler benim bilgi ve umut yüklü dostlarım
Kizlar bugün bebisimi gördüm nokta kadar haftaya tekrar gidicez
Nasil gordun yaw :)))) ben keseden baska bisey gormedim :))Kizlar bugün bebisimi gördüm nokta kadar haftaya tekrar gidicez
Cnm bu işin belirtisi yok bence hepsi adet olacakmışım gibi. İki kere yaptırdım ikisi de aynı hislerdi. Vücut ısısı artar deniyo mesela benim 36.1 di hep düşün. Ve karnım son bir haftadır indi iyice rahatladı. Sadece Ağrı'lar var. Göğüslerim hassas değil.Arkadaşlar bugün benim transferimin yedinci günü az önce doktorum aradı belirti var mı diye, sizlerde belirti oluyor muydu_? Ben de çok fazla yok gögüs hassasiyeti gibi biraz moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?