Kac gun?Canım yaa bana gün sonra gel dedi
Sen gittiginde direk kalp atislarini duyarsin canm muhtemelenOn gün sonra. Çok geç diilmi
On günKac gun?
Neden bu kadar geç dediki ben çatlarım meraktanSen gittiginde direk kalp atislarini duyarsin canm muhtemelen
bilmiyorumki canim gec olsun guc olmasin canm bana bir hafta sonra demisti ama benm degerim yuksekti ya belki o yuzdendirNeden bu kadar geç dediki ben çatlarım meraktan
Esrofemi kes dedi bana. Sanada dedimiB
bilmiyorumki canim gec olsun guc olmasin canm bana bir hafta sonra demisti ama benm degerim yuksekti ya belki o yuzdendir
Kaçıncı gündü cnm1669 çıktı canım:)
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah1669 çıktı canım:)
18.gün canımKaçıncı gündü cnm
Amin canım hepimizin inşallah :)Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah tamamına erdirsin...bu topik çoook uğurlu bence18.gün canım
Canım sağlıkla transferini olursun insallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar dua ediyorum sana Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın:)Kizlar bugun 12.30-13.00 gibi transferim var, Fetih suredi okudum. Bebeler, rahim duvarini fethetsin diye.Ve Meryem suresi okudum. Hz. Meryem'in (Ra.ha) dogum mucizesi gibi mucizevi bir sekilde yasamlari rahimde devam ettirsinler diye. Baska ne okumami tavsiye edersiniz?
Amin canım. Aynen çok uğurlu bir topik :)Allah tamamına erdirsin...bu tipik çoook uğurlu bence
Bana demedii canimm yaa aaaa kesmem mi gerekiyordu acaba? Bende ctesi gttigimde sorayim diyodumEsrofemi kes dedi bana. Sanada dedimi
Bilmiyorumki. Unuttumu acaba. Whatsaptan yaz istersen bi zararı olmasın sonra allah korusunBana demedii canimm yaa aaaa kesmem mi gerekiyordu acaba? Bende ctesi gttigimde sorayim diyodum
Ya yazsammiki ne dicem simdide sen ozellille mi soedun peki?Bilmiyorumki. Unuttumu acaba. Whatsaptan yaz istersen bi zararı olmasın sonra allah korusun
Yok canım sonucu gönderdim estrofemi kes diğer ilaçlara devam yazmış.Ya yazsammiki ne dicem simdide sen ozellille mi soedun peki?
Soralım kızlara bana niye kes dedi bende meraklandım. Kızlar gebelik değeriniz bini geçtikten sonra estrofemi kestimi doktorunuz. Daha kullanan yada kesen varmıYa yazsammiki ne dicem simdide sen ozellille mi soedun peki?
Tesekkür ederim canım :)ay ayss çok sevindim canım allah tamamına erdirsin bu topikteki herkes hamile kalacak his ediyorum.Allahım çok büyüksün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?