2016 mayıs tüp bebek

Canimm hadi bebislerini al gel :) inşallah hersey cok güzl gecicek. birlikte gün saymaya devam

Su icmeyi cok abartma flaket rahatsizlik veriyor.Ben son transferimde az su ictim.Hayirlisi olsun guzel haberlerini alalim insallah.

canım “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” duasını "ya halik, ya bari, ya musavvir" esmalarını bol bol çek. gönülden edilen her dua makbuldür. hakknıda hayırlısı olsun inşallah. bir de suyu hastenede içemeye başlasan yeterli 4-5 bardak iç tamam yoksa transferden hemen sonra ayağa kalkmak zorunda kalıyorsun ya da sürgü istiyorsun haberin olsun

Bunlari okuyorum insaallah. Transfer sirasinda da okuyayim insaallah.
Surgu benim fobim zaten. Amam amaaan!

hayirli haberlerini bekliyoruz hilalcim su icmeye 1 saat once baslasan yetiyor
Insaallah canim, tesekkurler. Yanlis biliyorum ama simdiden en kisa surede gebeligi tespit eden idrar testi aramaya basladim internette. Bazi bazi br bakiyorum sarki mirildaniyorum:Gel tezkere gel tezkere bitsin bu merak...
Nolceek benim bu sabirsizligim, tez canliligim, yerimde duramamam hic bilmem

Kızlar bugün test günüm ama iş çıkısını bekliyorum test için. 7 gün test yapmıştım 40.55 dozuncu gün ysptım 122.60 tı bugun 12 .günüm artmıştır demi

Arkadaşlar merhbalar herkese bende dondurulmş transferi oldm bugun 6. Günm merakten ölcem 8. Gün falan idrar yapsammı acaba die düşünüyorm

Ben de genelde fetih , meryem ve yasin sürelerini okudum canım herkese duş alayım Sana da okurum bugün inşallah

Arkadaşlar merhbalar herkese bende dondurulmş transferi oldm bugun 6. Günm merakten ölcem 8. Gün falan idrar yapsammı acaba die düşünüyorm
Bence yapma canım henüz idrara yansımamış olabilir üzmesin seni boş yere tut kendini biliyorum çok zor ama az kalmış

Kızlar bugün test günüm ama iş çıkısını bekliyorum test için. 7 gün test yapmıştım 40.55 dozuncu gün ysptım 122.60 tı bugun 12 .günüm artmıştır demi
İnşallah canım kesin demek istemem yani kesin artmıştır ama inşallah diyelim ki olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…