Kizlar bugun 12.30-13.00 gibi transferim var, Fetih suredi okudum. Bebeler, rahim duvarini fethetsin diye.Ve Meryem suresi okudum. Hz. Meryem'in (Ra.ha) dogum mucizesi gibi mucizevi bir sekilde yasamlari rahimde devam ettirsinler diye. Baska ne okumami tavsiye edersiniz?
Su icmeyi cok abartma flaket rahatsizlik veriyor.Ben son transferimde az su ictim.Hayirlisi olsun guzel haberlerini alalim insallah.Kizlar bugun 12.30-13.00 gibi transferim var, Fetih suredi okudum. Bebeler, rahim duvarini fethetsin diye.Ve Meryem suresi okudum. Hz. Meryem'in (Ra.ha) dogum mucizesi gibi mucizevi bir sekilde yasamlari rahimde devam ettirsinler diye. Baska ne okumami tavsiye edersiniz?
Tesekkurler canim, ben de birazdan icmeye baslayacaktim. Bekleyeyim en iyisi...Su icmeyi cok abartma flaket rahatsizlik veriyor.Ben son transferimde az su ictim.Hayirlisi olsun guzel haberlerini alalim insallah.
Insaallah canim. Heyecan basti beni de. Insaallah once test gunu sonra dogum gununu saymaya baslayalim...Canimm hadi bebislerini al gel :) inşallah hersey cok güzl gecicek. birlikte gün saymaya devam
evet canım önceki değere göre katlandı doktorum toparlanmaya başladı dedi geç tutunma olabileceğini söylüodu salı günü tekrar gidicem inşallah böle devam ederiz :)
canım “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” duasını "ya halik, ya bari, ya musavvir" esmalarını bol bol çek. gönülden edilen her dua makbuldür. hakknıda hayırlısı olsun inşallah. bir de suyu hastenede içemeye başlasan yeterli 4-5 bardak iç tamam yoksa transferden hemen sonra ayağa kalkmak zorunda kalıyorsun ya da sürgü istiyorsun haberin olsunKizlar bugun 12.30-13.00 gibi transferim var, Fetih suredi okudum. Bebeler, rahim duvarini fethetsin diye.Ve Meryem suresi okudum. Hz. Meryem'in (Ra.ha) dogum mucizesi gibi mucizevi bir sekilde yasamlari rahimde devam ettirsinler diye. Baska ne okumami tavsiye edersiniz?
Tesekkurler canim, ben de birazdan icmeye baslayacaktim. Bekleyeyim en iyisi...
Bunlari okuyorum insaallah. Transfer sirasinda da okuyayim insaallah.canım “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” duasını "ya halik, ya bari, ya musavvir" esmalarını bol bol çek. gönülden edilen her dua makbuldür. hakknıda hayırlısı olsun inşallah. bir de suyu hastenede içemeye başlasan yeterli 4-5 bardak iç tamam yoksa transferden hemen sonra ayağa kalkmak zorunda kalıyorsun ya da sürgü istiyorsun haberin olsun
Insaallah canim, tesekkurler. Yanlis biliyorum ama simdiden en kisa surede gebeligi tespit eden idrar testi aramaya basladim internette.hayirli haberlerini bekliyoruz hilalcim su icmeye 1 saat once baslasan yetiyor
Ben de genelde fetih , meryem ve yasin sürelerini okudum canım herkese duş alayım Sana da okurum bugün inşallahKizlar bugun 12.30-13.00 gibi transferim var, Fetih suredi okudum. Bebeler, rahim duvarini fethetsin diye.Ve Meryem suresi okudum. Hz. Meryem'in (Ra.ha) dogum mucizesi gibi mucizevi bir sekilde yasamlari rahimde devam ettirsinler diye. Baska ne okumami tavsiye edersiniz?
Bence yapma canım henüz idrara yansımamış olabilir üzmesin seni boş yere tut kendini biliyorum çok zor ama az kalmışArkadaşlar merhbalar herkese bende dondurulmş transferi oldm bugun 6. Günm merakten ölcem 8. Gün falan idrar yapsammı acaba die düşünüyorm
İnşallah canım kesin demek istemem yani kesin artmıştır ama inşallah diyelim ki olsunKızlar bugün test günüm ama iş çıkısını bekliyorum test için. 7 gün test yapmıştım 40.55 dozuncu gün ysptım 122.60 tı bugun 12 .günüm artmıştır demi
Canım verdim kanı. Çıkar yarım saate bende çok merak ediyorum bu sonucuAyyysss canım ne yaptın kan vercektın bugun haberdar et benı merak edıyorum :)
Yani orasıda öyle aslnda ama cogul gebelik olunca hcg hızlı yükseliyormş ya belki dedim coğul olmşsa 2 -3Bence yapma canım henüz idrara yansımamış olabilir üzmesin seni boş yere tut kendini biliyorum çok zor ama az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?