İnşallahhhhhhh olmuştur canım benim. Ama beklemek daha iyi zaten belli olsa dr da yaptırın derdi kanda belli olur ama idrarda sanmıyorum yanıltıcı yani.Yani orasıda öyle aslnda ama cogul gebelik olunca hcg hızlı yükseliyormş ya belki dedim coğul olmşsa 2 -3
1669 çıktı canım:)Ayyysss canım ne yaptın kan vercektın bugun haberdar et benı merak edıyorum :)
Canim, Rabbim razi olsun insaallah.Ben de genelde fetih , meryem ve yasin sürelerini okudum canım herkese duş alayım Sana da okurum bugün inşallah
Yapma Can'ım ben 8. Gün kan verdim. 3,48 çıktı mahvoldum. Ama 11. Gün 44 çıktı. Lütfen yapma...Arkadaşlar merhbalar herkese bende dondurulmş transferi oldm bugun 6. Günm merakten ölcem 8. Gün falan idrar yapsammı acaba die düşünüyorm
Oyyy maşallah darısı hepimize inşallahhhhhhh1669 çıktı canım:)
Amin canım hepimizden inşallahhhhhhhCanim, Rabbim razi olsun insaallah.
Masaallah barekallah. Rabbim tamamina erdirsin insaallah...1669 çıktı canım:)
İnşallah. Çok içten ve samimi olarak hepiniz için dilerimki allah güzel haberleri almayı nasip etsin. Bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım inşallah canlarımOyyy maşallah darısı hepimize inşallahhhhhhh
Superrr canımmm :))1669 çıktı canım:)
Aminn canım saolasınMasaallah barekallah. Rabbim tamamina erdirsin insaallah...
Aynen artık benide keseye çağırır ptesi giderim heraldeSuperrr canımmm :))
Yaa kanda bile öyle cıktysa yapmaym vazgeçtim su an saol canmYapma Can'ım ben 8. Gün kan verdim. 3,48 çıktı mahvoldum. Ama 11. Gün 44 çıktı. Lütfen yapma...
Amiiin çoookk çook Amin hemde darısı hepimize inşallahhhhhhh sizlerde rates zamanda keseyi görün,kalp atışlarını duyun , hepiniz şahane bi 9 ay geçirip mükemmel bi doğum deneyimi yaşayalım inşallah inşallahİnşallah. Çok içten ve samimi olarak hepiniz için dilerimki allah güzel haberleri almayı nasip etsin. Bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım inşallah canlarım
Evet canımm cok sevındıö vallahıı ımsallah hakkımızda hayırlısıı :))Aynen artık benide keseye çağırır ptesi giderim heralde
İnşallah hep beraber kavuşalım bebeklerimize canımMasaallah barekallah. Rabbim tamamina erdirsin insaallah...
Canım yaa bana gün sonra gel dediEvet canımm cok sevındıö vallahıı ımsallah hakkımızda hayırlısıı :))
On gün sonra. Çok geç diilmiEvet canımm cok sevındıö vallahıı ımsallah hakkımızda hayırlısıı :))
Kizlar bugun 12.30-13.00 gibi transferim var, Fetih suredi okudum. Bebeler, rahim duvarini fethetsin diye.Ve Meryem suresi okudum. Hz. Meryem'in (Ra.ha) dogum mucizesi gibi mucizevi bir sekilde yasamlari rahimde devam ettirsinler diye. Baska ne okumami tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?