2016 mayıs tüp bebek

Yani orasıda öyle aslnda ama cogul gebelik olunca hcg hızlı yükseliyormş ya belki dedim coğul olmşsa 2 -3
İnşallahhhhhhh olmuştur canım benim. Ama beklemek daha iyi zaten belli olsa dr da yaptırın derdi kanda belli olur ama idrarda sanmıyorum yanıltıcı yani.

Bugün 10. Günüm adet olacakmış gibi Ağrı'larım var idrarda silik çıktı ama 5 gün önce çatlatma iğnesi yapmıştım Off Off kafamda deli sorular bi rahat bekleyemiyorım şu 12. Günü ;(((

İnşallah. Çok içten ve samimi olarak hepiniz için dilerimki allah güzel haberleri almayı nasip etsin. Bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım inşallah canlarım
Amiiin çoookk çook Amin hemde darısı hepimize inşallahhhhhhh sizlerde rates zamanda keseyi görün,kalp atışlarını duyun , hepiniz şahane bi 9 ay geçirip mükemmel bi doğum deneyimi yaşayalım inşallah inşallah

Transfer aşaması ve sonrası dinlenirken derin nefes alıp vermeninve nefesine odaklanmanın faydası çok büyük..ben hep ayetel kürsü de okuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…