2016 mayıs tüp bebek

18 canım.. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım :)
canım ben gitim bana dedi yumurtan çok güzel bu ay normal deneyelim dedi işte olmassa ramazanda adet olursam ki inş olmam sonra rahim içine bakılıp tedaviye başlayacak 18. gün ilk defamı yaptırdın peki
18 canım.. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım :)[/QUOT

canım ben gitim bana dedi yumurtan çok güzel bu ay normal deneyelim dedi işte olmassa ramazanda adet olursam ki inş olmam sonra rahim içine bakılıp tedaviye başlayacak 18. gün ilk defamı yaptırdın peki
Yok 8. Günden itibaren yaptırıyorum hep.

Hadi bakalım normal yolla kalırsın umarım. Bu zor süreci yaşamak zorunda kalmazsın hiç olmazsa

evet inş ama ayys sonuçta hayırlsı ile sonuçlu olsunda nasıl olursa olsun. canım sana bişey soracağım devlette yapılırsa olma olasılığı dahamı çok sence deneyim olarak

ya diyorlar tüp bebek merkezleri devlet gibi iyi olmuyor yani detaylı bakmadan hemen embiriyoyu yerleştiriyorlar diyorlar .gerçi ben bunun nasip işi olduğuna inandımda hep.

ya diyorlar tüp bebek merkezleri devlet gibi iyi olmuyor yani detaylı bakmadan hemen embiriyoyu yerleştiriyorlar diyorlar .gerçi ben bunun nasip işi olduğuna inandımda hep.

Arkadaşlar merhbalar herkese bende dondurulmş transferi oldm bugun 6. Günm merakten ölcem 8. Gün falan idrar yapsammı acaba die düşünüyorm
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım transferin kaçıncı gün oldu ben de önümüzde ki regl ile dondurulmuş transfer olacam sabırsızlanıyorum çokkkk

Böyle birşey bilmiyorum ben canım. Ama tüp bebek merkezleri neden detaylı bakmadan yapsınki. Sonuçta işleri bu ve bence titizlikle yapıyorlardır fikrimce. Başkent hastahanesine gidiyorum ben yarı özel bildiğim kadarıyla ve hastane olması daha mantıklı. Bir sürü tetkikler yapılıyor sonuçta. Özelde olsa ayrı bir masraf. Birde güvendiğin bir yer olması çok önemli. Ben doktorumu internetten buldum sonra görüşmeye gitti ve ilk görüşmede öyle bir güven verdiki sonuna kadar inandım hep doktoruma. Allah ne muradı varsa versin..

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım transferin kaçıncı gün oldu ben de önümüzde ki regl ile dondurulmuş transfer olacam sabırsızlanıyorum çokkkk
Amin inşallah canm 17. Gün oldu transferim inş sende hayrlı sonç alırsn bende cok heyecanlıyımmm

sağol canım benim peki anlaşmalı yere gitmek için rapor falan gerekmiyor değilmi

gerçi ben özelde başladım her şey kısmet ya hayırlsı ile hepimize nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…