Tesekkür ederim canım :)
18 canım.. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım :)bende işteyim merakla bekliyordum bir bakmışım kaç sayfa gitmiş. dua edin bizede bizimkilerde olumlu olsun her şey yolunda gitsin kaçıncı gün değerin bu canım.
canım ben gitim bana dedi yumurtan çok güzel bu ay normal deneyelim dedi işte olmassa ramazanda adet olursam ki inş olmam18 canım.. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım :)
18 canım.. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım :)[/QUOT
Yok 8. Günden itibaren yaptırıyorum hep.canım ben gitim bana dedi yumurtan çok güzel bu ay normal deneyelim dedi işte olmassa ramazanda adet olursam ki inş olmamsonra rahim içine bakılıp tedaviye başlayacak 18. gün ilk defamı yaptırdın peki
Hadi bakalım normal yolla kalırsın umarım. Bu zor süreci yaşamak zorunda kalmazsın hiç olmazsacanım ben gitim bana dedi yumurtan çok güzel bu ay normal deneyelim dedi işte olmassa ramazanda adet olursam ki inş olmamsonra rahim içine bakılıp tedaviye başlayacak 18. gün ilk defamı yaptırdın peki
Nasıl canım tam anlamadım ne sormak istediğinievet inş ama ayys sonuçta hayırlsı ile sonuçlu olsunda nasıl olursa olsun. canım sana bişey soracağım devlette yapılırsa olma olasılığı dahamı çok sence deneyim olarak
Cnim bende bi sorayim simdi ya aklima takildiNasıl canım tam anlamadım ne sormak istediğini
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım transferin kaçıncı gün oldu ben de önümüzde ki regl ile dondurulmuş transfer olacam sabırsızlanıyorum çokkkkArkadaşlar merhbalar herkese bende dondurulmş transferi oldm bugun 6. Günm merakten ölcem 8. Gün falan idrar yapsammı acaba die düşünüyorm
Sor canımCnim bende bi sorayim simdi ya aklima takildi
Böyle birşey bilmiyorum ben canım. Ama tüp bebek merkezleri neden detaylı bakmadan yapsınki. Sonuçta işleri bu ve bence titizlikle yapıyorlardır fikrimce. Başkent hastahanesine gidiyorum ben yarı özel bildiğim kadarıyla ve hastane olması daha mantıklı. Bir sürü tetkikler yapılıyor sonuçta. Özelde olsa ayrı bir masraf. Birde güvendiğin bir yer olması çok önemli. Ben doktorumu internetten buldum sonra görüşmeye gitti ve ilk görüşmede öyle bir güven verdiki sonuna kadar inandım hep doktoruma. Allah ne muradı varsa versin..ya diyorlar tüp bebek merkezleri devlet gibi iyi olmuyor yani detaylı bakmadan hemen embiriyoyu yerleştiriyorlar diyorlar .gerçi ben bunun nasip işi olduğuna inandımda hep.
Sordum canm cvp bekliyorum.. Gunler sonra bu soruyu sormak tuhaf oldu ama :)Sor canım
Amin inşallah canm 17. Gün oldu transferim inş sende hayrlı sonç alırsn bende cok heyecanlıyımmmhayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım transferin kaçıncı gün oldu ben de önümüzde ki regl ile dondurulmuş transfer olacam sabırsızlanıyorum çokkkk
Canm banada esttofemi birak dedi simdi sordum.. Soyledigin iyi oldu canim :)Sor canım
Canım çıktı mı sonucunHeycan dorukta 2saat nasıl geçecek bilmiyorum
Böyle birşey bilmiyorum ben canım. Ama tüp bebek merkezleri neden detaylı bakmadan yapsınki. Sonuçta işleri bu ve bence titizlikle yapıyorlardır fikrimce. Başkent hastahanesine gidiyorum ben yarı özel bildiğim kadarıyla ve hastane olması daha mantıklı. Bir sürü tetkikler yapılıyor sonuçta. Özelde olsa ayrı bir masraf. Birde güvendiğin bir yer olması çok önemli. Ben doktorumu internetten buldum sonra görüşmeye gitti ve ilk görüşmede öyle bir güven verdiki sonuna kadar inandım hep doktoruma. Allah ne muradı varsa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?