Kızlar sonuç negatif 1.2 yıkıldım resmen çok zor bi durum
4. gün embriyosu canım5.gun embriyosuysa cikabilir :)
duacicegi canim arastrdm biraz bu dediginin icinde adaçayı maydonoz fln var benim bildigim bunlar düşük sebebi diye hamileligin ilk aylarında bile yasak...niye verdi doktor acaba ya bi arastır istersen
O zaman bekle :)4. gün embriyosu canım
Bildigim kadariyla adacayi hamilelikte cok riskli hatta yasakliyorlar.Gercekten mii doktor niye verdi ozaman hemde sabah aksam iciyorum inanamiyorum ya biraksammi
Kızlar sonuç negatif 1.2 yıkıldım resmen çok zor bi durum
Aynen iyiki söylemişim :) yoğunluktan unutmuş dEmekki söylemeyi.Canm banada esttofemi birak dedi simdi sordum.. Soyledigin iyi oldu canim :)
Bildigim kadariyla adacayi hamilelikte cok riskli hatta yasakliyorlar.
Bnde cok korktum simdi ilk 4gun kasik agrim vardi simdi goguslerim cok sisti kollarim degdikce agriyor yanlari ozellikle Allahim ne olur tutunsunlar cok ihtiyacim var senden baska derdime care olcak kimsem yok sen bizlere sabir ver hayirli evlatlar ver bu mutlulugu bizede yasat[/QUOTE
Insalllah olacak :) guzel seyler dusun ki oyle olsun ama di mi...
Yok gerekmiyor heralde.sağol canım benim peki anlaşmalı yere gitmek için rapor falan gerekmiyor değilmi
Bence ac internetten sende oku esine de copy pace yap...Allahim kafayi yiycem bide guzel tarif ettiler size sorana kadar arastirmadim bile ne yapicam simdi esim doktor ne verse kullanmamdan yana
Evet canim olabilir.. Sen baska progestan igneye de devam ediyorsun di mi canmAynen iyiki söylemişim :) yoğunluktan unutmuş dEmekki söylemeyi.
Amin canım çok tesekkür ederim hepimize nasip etsin inşAyyysss cok sevindim canim darisi kucağına almaya olsun ins rabbim bu mubarek gunlerde hepimize nasip etsin inss
Evet diğerleri devam aynı dozda. Hergün neupogen iki günde bir progestan akşamları hiborEvet canim olabilir.. Sen baska progestan igneye de devam ediyorsun di mi canm
Insanoglu uzulurken kader dermis ki senin icin daha iyisini planladim.Kızlar sonuç negatif 1.2 yıkıldım resmen çok zor bi durum
evet ayni sekilde benim de su cumartesi keseleri bi gorseydim bi nebze rahatlicam yaaEvet diğerleri devam aynı dozda. Hergün neupogen iki günde bir progestan akşamları hibor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?