2016 mayıs tüp bebek

Bnde cok korktum simdi ilk 4gun kasik agrim vardi simdi goguslerim cok sisti kollarim degdikce agriyor yanlari ozellikle Allahim ne olur tutunsunlar cok ihtiyacim var senden baska derdime care olcak kimsem yok sen bizlere sabir ver hayirli evlatlar ver bu mutlulugu bizede yasat

duacicegi canim arastrdm biraz bu dediginin icinde adaçayı maydonoz fln var benim bildigim bunlar düşük sebebi diye hamileligin ilk aylarında bile yasak...niye verdi doktor acaba ya bi arastır istersen

Gercekten mii doktor niye verdi ozaman hemde sabah aksam iciyorum inanamiyorum ya biraksammi

Bildigim kadariyla adacayi hamilelikte cok riskli hatta yasakliyorlar.

Allahim kafayi yiycem bide guzel tarif ettiler size sorana kadar arastirmadim bile ne yapicam simdi esim doktor ne verse kullanmamdan yana

ZARARLI BiTKiLER NELER?

Biberiye, oğulotu, kediotu, melisa yaprağı, ginseng, lavanta, Aloe vera, fesleğen, keten tohumu, yabanmersini, adaçayı, sinameki, karakafes otu, tan otu, sarı çiğdem, ökse otu, ada soğanı, ak diken kabuğu, melek otunun hamilelikte zararlı olduğu belirlendi. Öte yandan hamilelikte kalsiyum dengesini sağlamak için bol süt içmelisiniz. Ayrıca, meyve suları (taze sıkılmış portakal suyu) ve günde 2.5 litre su içmek şart.

Okudum simdi canim ayrintili bisey yazmiyor hatta bi bayana folik asiti birak straht kullan demis doktoru . Doktor bunu bana zayif oldugum icin vermis 6gundur iciyorum coktan olan olmustur galiba cok gec Allah yardimcim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…