2016 mayıs tüp bebek

Amiin canım ne güzl dua yapmısın :)
Valla benimde ara ara adet olcakmısım gibi agrılarım var ara ara gecio. Cok korkuorum. Ya yine olumsuz olursa diye. İdrar testi yapmaya bile korkarım negatifi görmekten. Rabbim o muhtesem duyguyu bizede nasıp etsin.

Kızlarr bi kaç gündür hiç ağrım yoktu bugün felaket kasık ve bel ağrım var karnımdada ağrı değilde acı hissediyorum sanki çimcikler gibi 4+6 günlüğüz bugün korkuyorum normal mi bu ağrılar?

Canlarim ben de çektirdim o filmi. Agrisiz hsg ceken bi yer vardi orada cektirdim. Boşuna eziyet etmeyin kendinize. Bi de filmden sonra yapisikliklar acildigindan vs normal gebelik sansi artiyomus. Hatta benim kozkardesim de o sekilde hamile kaldi

evet ya bencede çok zor değil kasılmayın fatiha süresini okumadan bitti sancı düşün narkoz bile almamıştım.

Bendede bel agrisi var kasik agrisifa ara ara oluyor. Ben calistigim icin dinlenemiyom canm eger calismiyosam
Bol bol istirahat et ben eve geldigimde yerimden kalkcak halm olmuyo

Canim canimmm Allah sabir versin bizlere ayni gun transver olduk bakalim sonuc ne olacak kacinci gun embriyosu kac hucreli bide ne zaman test yapcan canim cok mu soru sordum :)

3ay önce negatif sonuçlandı simdi yine negatif çok koydu üst üste olması sonuç kağıdını alınca yere yigilcaktim çok zoruma gitti bu kez rabbim sen büyüksün diyorum kızlar ne diyim

Soralım kızlara bana niye kes dedi bende meraklandım. Kızlar gebelik değeriniz bini geçtikten sonra estrofemi kestimi doktorunuz. Daha kullanan yada kesen varmı
Ben test günü estrojen i kullanmayı bırakmıştım bi sorun olmadı bende ama belki hormon düzeyine göredir yine de bırakma durumu
Bu arada sen şuan keseyi çok küçük de olsa görürsün ama dr hem kese hem kalp atışı için 10 gün sonra çağırmıştır endişe etme canım değerlerin hep çok iyi gitti artık rahatla biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…