Canımmm cook üzgünüm o duyguyu ne yazzıkkı bende biliorum.Kızlar sonuç negatif 1.2 yıkıldım resmen çok zor bi durum
Bnde cok korktum simdi ilk 4gun kasik agrim vardi simdi goguslerim cok sisti kollarim degdikce agriyor yanlari ozellikle Allahim ne olur tutunsunlar cok ihtiyacim var senden baska derdime care olcak kimsem yok sen bizlere sabir ver hayirli evlatlar ver bu mutlulugu bizede yasat
Hayırlı olsun canımm. Bnmde 28 mayıs da transferim yapıldı. Heycanla beklemedeis.Slm kzlar transferim yapildi benimde bugun 4. Gün
Belirtilerin varmı canımHayırlı olsun canımm. Bnmde 28 mayıs da transferim yapıldı. Heycanla beklemedeis.
Canlarim ben de çektirdim o filmi. Agrisiz hsg ceken bi yer vardi orada cektirdim. Boşuna eziyet etmeyin kendinize. Bi de filmden sonra yapisikliklar acildigindan vs normal gebelik sansi artiyomus. Hatta benim kozkardesim de o sekilde hamile kaldiValla canım benim devlette yapıldı 3 sene önce narkozsuz hayatımda böyle acı çekmedim ağlayarak çıktım yere düştüm eşim kaldırdı ben ağladım o ağladı. Suni sancı veriolar bi taraftan bi taraftan alttan iğne yaptılar öldüm öldüm dirildim. İyiki narkoz verecekler sana yoksa dayanılmaz yani. Sonrasında çok bişey hissetmedim belki de o çektiğim çok feci olduğu için sonraki ağrıları hissetmedim bile canım
Aynen benim de. Hic bi sey anlamadim bilebenim transferim 1 dk surdu :) hatta annem vardi yanimda anlayamadi bile nasi yani geri mi gonderdiler dedi :)
Keseleri :)evet ayni sekilde benim de su cumartesi keseleri bi gorseydim bi nebze rahatlicam yaa
Bendede bel agrisi var kasik agrisifa ara ara oluyor. Ben calistigim icin dinlenemiyom canm eger calismiyosamKızlarr bi kaç gündür hiç ağrım yoktu bugün felaket kasık ve bel ağrım var karnımdada ağrı değilde acı hissediyorum sanki çimcikler gibi 4+6 günlüğüz bugün korkuyorum normal mi bu ağrılar?
Allah mi soylettiii acaba :))Keseleri :)
Belirtim yok canım. Kendimi cok sükür iyi hissediorum ama ara ara adet olucakmısım gibi batmalar agrılar oluo okadar. İnsallah adet olmam olumlu spnuc alırız ya. Herkes kadar bende cok istiorum. Sende pekiBelirtilerin varmı canım
Eminim son kararım :))Eminmisin
Olabilir ama seninkiler banada ikiz gibi geliyor :)Allah mi soylettiii acaba :))
Evet canım çok düşük sonuç dedi dryaaakesin sonuc mu?
Amiin canım ne güzl dua yapmısın :)
Valla benimde ara ara adet olcakmısım gibi agrılarım var ara ara gecio. Cok korkuorum. Ya yine olumsuz olursa diye. İdrar testi yapmaya bile korkarım negatifi görmekten. Rabbim o muhtesem duyguyu bizede nasıp etsin.
Canım ya şimdi sana ne desek boşEvet canım çok düşük sonuç dedi dr
3ay önce negatif sonuçlandı simdi yine negatif çok koydu üst üste olması sonuç kağıdını alınca yere yigilcaktim çok zoruma gitti bu kez rabbim sen büyüksün diyorum kızlar ne diyimCanım ya şimdi sana ne desek boşnasip böyleymiş. İnşallah bir dahaki sefere herşey yolunda gider. İnan negatif haberlerini alınca çok üzülüyorum. Çünki bir önceki tüp bebek denememde bende yaşamıştım
Ben test günü estrojen i kullanmayı bırakmıştım bi sorun olmadı bende ama belki hormon düzeyine göredir yine de bırakma durumuSoralım kızlara bana niye kes dedi bende meraklandım. Kızlar gebelik değeriniz bini geçtikten sonra estrofemi kestimi doktorunuz. Daha kullanan yada kesen varmı
Bana kullanma demişti kizlarBen hala kullaniyorum sabah iki aksam iki.Ben de bi sorayim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?