2016 mayıs tüp bebek

Canim canimmm Allah sabir versin bizlere ayni gun transver olduk bakalim sonuc ne olacak kacinci gun embriyosu kac hucreli bide ne zaman test yapcan canim cok mu soru sordum :)
Canim canimmm Allah sabir versin bizlere ayni gun transver olduk bakalim sonuc ne olacak kacinci gun embriyosu kac hucreli bide ne zaman test yapcan canim cok mu soru sordum :)

Canımm benimki iki embriyo besinci gün transferi. Biri blasto baslangici digeri ise morula mıs. 13 hazıran test günüm. Ne yazıkkı almanyada hafta sonu kan veremiosun. Mecbur pazartesiye kaldım. Seninkiler nasıldı canım. Ayy varyaa insallah birlikte hamis kalırız. Aynı kaderleri paylasıoruz.

Negatif olan arkadaşlarım Sakın pes etmeyin tabiki üzülme demek olmaz hepimiz biliyoruz bu duyguyu maalesef ama kesinlikle toparlanıp tekrar devam

Son düzenleyen: Moderatör:
3ay önce negatif sonuçlandı simdi yine negatif çok koydu üst üste olması sonuç kağıdını alınca yere yigilcaktim çok zoruma gitti bu kez rabbim sen büyüksün diyorum kızlar ne diyim

Canim benimde ilk denememde 14.9 cikmisti ilk deger biri hamilesin derken biri supheli dedi durdu okadar cok istiyordumki sanki son sansimdi 3gun sonra deger dustude dustu Allahim dedim heralde dayanamam bu aciya dedim hersey bitti dedim vede imkanimizda yoktu hersey sondu 1 sene gecti aradan yani gecen ay esim bianda bidaha deneyelim kredi filan hallederim dedi asla dedim cunku bidaha olmazsa tamamen biterdi hersey esim zorla ikna etti neyse geldi catti gecen hafta transver oldum ve sabirla bekliyorum ne olcak bunu nasil atlatirim bilemiyorum tek tesellim BU DENEMEYİ YAPMAYA İMKAN VEREN ALLAHİMA SONSUZ SUKURLER OLSUN cunku bunu bile yaptiramayan imkani destegi olmayan insanlar var biliyorum.Sonuc ne olursa olsun bu bizim sinavimiz yiyecek ekmegi varsa bi sekilde Rabbim sebep verip nasip ediyor zaten.Cok uzun konustum toparlan bian once hayirlisi buymus ki suan biz bunlari konusuyoruz Allahim gonlune gore versin canim

3ay önce negatif sonuçlandı simdi yine negatif çok koydu üst üste olması sonuç kağıdını alınca yere yigilcaktim çok zoruma gitti bu kez rabbim sen büyüksün diyorum kızlar ne diyim
İkinci dondurulmuşlarlamı olmuştu canım

Hayirli olsun meleklerin insallah icinde kipir kipir tutunmus olsunlar cok isterim ikimizde ayni anda hamile kalalim ayni gun dogum yapalim Rabbim buyuk olur insallah.benimde 3.gun ebriyosu 1tanes birinci kalite diger ikisi orta kalite 3 transver yapildi 1.kaliteden umutluyuz insallah tutunmuslardir insallahh

Valla 3 sene önce çektirdim canım ben ama devlette narkoz vermiyorlar ve demek ki benim ağrı eşiğim düşük çünkü neler çektiğimi ben bilirim hatta kapıda eşim beni görünce eğer böyle sen acı çekeceksen ben çocuk falan istemiyorum bu şekilde dedi. Yani arkadaşlardan ayyy çok basit , çok kolay hiçte zor değildi falan yazanlar oldu ben sadece deneyimimi paylaştım 3 yıl geçti unutamadım hayatımın en kötü acısıydı.

Kızlar ne çok kaynatmışsınız böyle işten geldim yarım saattir okuyorum bi de herşey birbirine girdi yanlış kişiye alıntı yaptım galiba

Okudum simdi canim ayrintili bisey yazmiyor hatta bi bayana folik asiti birak straht kullan demis doktoru . Doktor bunu bana zayif oldugum icin vermis 6gundur iciyorum coktan olan olmustur galiba cok gec Allah yardimcim olsun
Canim tup bebek dr nun sana zarari olacak seyi verecegini hic sanmiyorum. Ilac icerigini okumayi birak kafani rahatlat. Netten de bi seyler arastirip bosuna kendini strese sokma. Allah hayirlisini versin sana. Insallah sen de kavusacaksin bebegine

Ayy canım ya bi görsem rahatlıycam. Çok merak var heycan var. Ama tabi bi yerdende çok rahatım değerler hep iki katı gitti çok şükür bin şükür

Canim tup bebek dr nun sana zarari olacak seyi verecegini hic sanmiyorum. Ilac icerigini okumayi birak kafani rahatlat. Netten de bi seyler arastirip bosuna kendini strese sokma. Allah hayirlisini versin sana. Insallah sen de kavusacaksin bebegine

Allah razi olsun canim benim hepimizin gonlune gore versin Rabbim saol icimi rahatlattin

Bendede bel agrisi var kasik agrisifa ara ara oluyor. Ben calistigim icin dinlenemiyom canm eger calismiyosam
Bol bol istirahat et ben eve geldigimde yerimden kalkcak halm olmuyo
Bende çalışıyorum canım malesef o yüzden bende senin gibi akşamları eve gidince zaten yattığım yerde sızıp kalıyorum.

bide kızlar bişey daha sorucam eşlerinizle ilişki durumu nasıl? doktor bişey demedi ama hala yasak mı ?

canım haklısın rabbim dayanma gücü veriyor. doğru söylüyor arkadaşlar tedavi olamayan bir sürü kadın var yada sen deneme hiç olmaz denenler var . çok şükür biz tevekkül ediyoz elimizden geleni yapıp .Rabbi hebli mines salihin. KÜN FE YEKÜN şu mübarek ay hürmetine .Allah sabır edenlerle beraberdir. hadi bakalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın o bize en büyük tesseli .hem zor olan şey kıymetli olur olacak inş

İnsallah insallaaahh tutunmustur bebislerin canımm peki nasıl normal hayatına devam ediomusun canım. Valla ben korka korka temizlik yaptım dün tedirginim cok

Kızlaaar geldim!
2 bebişi aldım elhamdülillah. 2 tane daha kaldı. Onlar da donduruldu. 12 Haziran test günüm. Rabbim hayreylesin inşaallah.
Kızlar bir şey soracağım. 5. güne ulaşan ve transfer edilen embriyolardan biri 5AA, diğeri 4AA idi. Tutunma ihtimalleri ne kadar değişiklik gösterir? Bu AA, 5, 4 gibi skorlar ne kadar etken ki? Bilen var mı arkadaşlar?

Ayy canım ya bi görsem rahatlıycam. Çok merak var heycan var. Ama tabi bi yerdende çok rahatım değerler hep iki katı gitti çok şükür bin şükür

Masallah canim bizden ondesin sen keseyi gor kalp atislarini dinle bizde senin gectigin yoldan katkat artan degerlerle sana dogru gelelim insallah :)

bize yasak devam dedi sen de bi sor istersen sormadan hareket etme canım:)

İnsallah insallaaahh tutunmustur bebislerin canımm peki nasıl normal hayatına devam ediomusun canım. Valla ben korka korka temizlik yaptım dün tedirginim cok

Kayinvalidemle oturuyoruz saolsun bi is yaptirmiyor yemek yemeye kalkiyorum cok yatmiyorum bide jelden sonra dolasiyorum sizlerde olmasaniz zaman gecmek bilmez herkese dua edip dua bekliyorum okadar haftaya carsamba test yapicaz Allahin izniyle nasip

Esracığım, doktorum beni HSG'ye gönderirken demişti ki "Son teknolojiyle ağrısız çeken yerler var. 300 civarında. Bir de daha önceki makinalarla çeken yerler var. Onlar da ağrı oluyor ama fiyatları daha makul." Bence ağrın, senin ağrı eşiğinle değil, devlet hastanesinin makinasının teknoloji yetersizliği ile alakalı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…