Canim canimmm Allah sabir versin bizlere ayni gun transver olduk bakalim sonuc ne olacak kacinci gun embriyosu kac hucreli bide ne zaman test yapcan canim cok mu soru sordum :)
Canim canimmm Allah sabir versin bizlere ayni gun transver olduk bakalim sonuc ne olacak kacinci gun embriyosu kac hucreli bide ne zaman test yapcan canim cok mu soru sordum :)
3ay önce negatif sonuçlandı simdi yine negatif çok koydu üst üste olması sonuç kağıdını alınca yere yigilcaktim çok zoruma gitti bu kez rabbim sen büyüksün diyorum kızlar ne diyim
İkinci dondurulmuşlarlamı olmuştu canım3ay önce negatif sonuçlandı simdi yine negatif çok koydu üst üste olması sonuç kağıdını alınca yere yigilcaktim çok zoruma gitti bu kez rabbim sen büyüksün diyorum kızlar ne diyim
Canımm benimki iki embriyo besinci gün transferi. Biri blasto baslangici digeri ise morula mıs. 13 hazıran test günüm. Ne yazıkkı almanyada hafta sonu kan veremiosun. Mecbur pazartesiye kaldım. Seninkiler nasıldı canım. Ayy varyaa insallah birlikte hamis kalırız. Aynı kaderleri paylasıoruz.
Valla 3 sene önce çektirdim canım ben ama devlette narkoz vermiyorlar ve demek ki benim ağrı eşiğim düşük çünkü neler çektiğimi ben bilirim hatta kapıda eşim beni görünce eğer böyle sen acı çekeceksen ben çocuk falan istemiyorum bu şekilde dedi. Yani arkadaşlardan ayyy çok basit , çok kolay hiçte zor değildi falan yazanlar oldu ben sadece deneyimimi paylaştım 3 yıl geçti unutamadım hayatımın en kötü acısıydı.Canlarim ben de çektirdim o filmi. Agrisiz hsg ceken bi yer vardi orada cektirdim. Boşuna eziyet etmeyin kendinize. Bi de filmden sonra yapisikliklar acildigindan vs normal gebelik sansi artiyomus. Hatta benim kozkardesim de o sekilde hamile kaldi
Banada oyle geliyorcanim ama hayirlisii insallahh :))Olabilir ama seninkiler banada ikiz gibi geliyor :)
Canim tup bebek dr nun sana zarari olacak seyi verecegini hic sanmiyorum. Ilac icerigini okumayi birak kafani rahatlat. Netten de bi seyler arastirip bosuna kendini strese sokma. Allah hayirlisini versin sana. Insallah sen de kavusacaksin bebegineOkudum simdi canim ayrintili bisey yazmiyor hatta bi bayana folik asiti birak straht kullan demis doktoru . Doktor bunu bana zayif oldugum icin vermis 6gundur iciyorum coktan olan olmustur galiba cok gec Allah yardimcim olsun
Ayy canım ya bi görsem rahatlıycam. Çok merak var heycan var. Ama tabi bi yerdende çok rahatım değerler hep iki katı gitti çok şükür bin şükürBen test günü estrojen i kullanmayı bırakmıştım bi sorun olmadı bende ama belki hormon düzeyine göredir yine de bırakma durumu
Bu arada sen şuan keseyi çok küçük de olsa görürsün ama dr hem kese hem kalp atışı için 10 gün sonra çağırmıştır endişe etme canım değerlerin hep çok iyi gitti artık rahatla biraz
Sen de bi incele cnmGercekten mii doktor niye verdi ozaman hemde sabah aksam iciyorum inanamiyorum ya biraksammi
Canim tup bebek dr nun sana zarari olacak seyi verecegini hic sanmiyorum. Ilac icerigini okumayi birak kafani rahatlat. Netten de bi seyler arastirip bosuna kendini strese sokma. Allah hayirlisini versin sana. Insallah sen de kavusacaksin bebegine
Bende çalışıyorum canım malesef o yüzden bende senin gibi akşamları eve gidince zaten yattığım yerde sızıp kalıyorum.Bendede bel agrisi var kasik agrisifa ara ara oluyor. Ben calistigim icin dinlenemiyom canm eger calismiyosam
Bol bol istirahat et ben eve geldigimde yerimden kalkcak halm olmuyo
İnsallah insallaaahh tutunmustur bebislerin canımmHayirli olsun meleklerin insallah icinde kipir kipir tutunmus olsunlar cok isterim ikimizde ayni anda hamile kalalim ayni gun dogum yapalim Rabbim buyuk olur insallah.benimde 3.gun ebriyosu 1tanes birinci kalite diger ikisi orta kalite 3 transver yapildi 1.kaliteden umutluyuz insallah tutunmuslardir insallahh
Ayy canım ya bi görsem rahatlıycam. Çok merak var heycan var. Ama tabi bi yerdende çok rahatım değerler hep iki katı gitti çok şükür bin şükür
bize yasak devam dedi sen de bi sor istersen sormadan hareket etme canım:)Bende çalışıyorum canım malesef o yüzden bende senin gibi akşamları eve gidince zaten yattığım yerde sızıp kalıyorum.
bide kızlar bişey daha sorucam eşlerinizle ilişki durumu nasıl? doktor bişey demedi ama hala yasak mı ?
İnsallah insallaaahh tutunmustur bebislerin canımmpeki nasıl normal hayatına devam ediomusun canım. Valla ben korka korka temizlik yaptım dün tedirginim cok
Esracığım, doktorum beni HSG'ye gönderirken demişti ki "Son teknolojiyle ağrısız çeken yerler var. 300 civarında. Bir de daha önceki makinalarla çeken yerler var. Onlar da ağrı oluyor ama fiyatları daha makul." Bence ağrın, senin ağrı eşiğinle değil, devlet hastanesinin makinasının teknoloji yetersizliği ile alakalı canım.Valla 3 sene önce çektirdim canım ben ama devlette narkoz vermiyorlar ve demek ki benim ağrı eşiğim düşük çünkü neler çektiğimi ben bilirim hatta kapıda eşim beni görünce eğer böyle sen acı çekeceksen ben çocuk falan istemiyorum bu şekilde dedi. Yani arkadaşlardan ayyy çok basit , çok kolay hiçte zor değildi falan yazanlar oldu ben sadece deneyimimi paylaştım 3 yıl geçti unutamadım hayatımın en kötü acısıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?