Yok canim haklisin agri yapiyor zaten. Ben bu yil cektirdim. Agrisiz hsg filmi cekiyorlar. Şişli echomar da var bu teknoloji. Yoksa eski sistemle dayanamazsiniz. Bunda bile ben agri kesici aldim sonra. Ki onlar gerek yok demisti. Benim rahmim retrovert ondan biraz sikinti yasadim yoksa herkes rahatti. Imkani olan varsa bulsun, yoksa anestezi almak en mantiklisiValla 3 sene önce çektirdim canım ben ama devlette narkoz vermiyorlar ve demek ki benim ağrı eşiğim düşük çünkü neler çektiğimi ben bilirim hatta kapıda eşim beni görünce eğer böyle sen acı çekeceksen ben çocuk falan istemiyorum bu şekilde dedi. Yani arkadaşlardan ayyy çok basit , çok kolay hiçte zor değildi falan yazanlar oldu ben sadece deneyimimi paylaştım 3 yıl geçti unutamadım hayatımın en kötü acısıydı.
Kızlaaar geldim!
2 bebişi aldım elhamdülillah. 2 tane daha kaldı. Onlar da donduruldu. 12 Haziran test günüm. Rabbim hayreylesin inşaallah.
Kızlar bir şey soracağım. 5. güne ulaşan ve transfer edilen embriyolardan biri 5AA, diğeri 4AA idi. Tutunma ihtimalleri ne kadar değişiklik gösterir? Bu AA, 5, 4 gibi skorlar ne kadar etken ki? Bilen var mı arkadaşlar?
Ben bunlara hiç takılmadım ya dr 3. gün embriyosu olacak dedi tamam dedim kaliteli dedi tamam dedim sınıfını felan bilmiyorum ama hep inandım Allah'a da kabul olacağına inanarak dua ettim çok şükür tutundu bence bunları boşver şuan hamilesin bunu düşün artıkKızlaaar geldim!
2 bebişi aldım elhamdülillah. 2 tane daha kaldı. Onlar da donduruldu. 12 Haziran test günüm. Rabbim hayreylesin inşaallah.
Kızlar bir şey soracağım. 5. güne ulaşan ve transfer edilen embriyolardan biri 5AA, diğeri 4AA idi. Tutunma ihtimalleri ne kadar değişiklik gösterir? Bu AA, 5, 4 gibi skorlar ne kadar etken ki? Bilen var mı arkadaşlar?
Çok teşekkür ederim canım. Geldiğimden beri bebişlerimle konuşuyorum. Rabbim bizi ayırmasın inşaallah diyorum. Rabbim kimseyi özlemini çektiği evlat hasretinden uzakta koymasın inşaallah. Test günlerimizde aynı canım seninle. İnşaallah hayırlı, sevinçli haberler vermek nasip olur...Canımmmm hayırlı olsun transferin. İnsallah hersey olumlu olır :))
İnşallah canımmm:)Masallah canim bizden ondesin sen keseyi gor kalp atislarini dinle bizde senin gectigin yoldan katkat artan degerlerle sana dogru gelelim insallah :)
Ben de yapmıştım transferimin 4. gününde tuvalet banyo ovdum baya ama yavaş yavaş sen de çok abartma usul usul yap işini uzanma ağır kaldırma sadece :)İnsallah insallaaahh tutunmustur bebislerin canımmpeki nasıl normal hayatına devam ediomusun canım. Valla ben korka korka temizlik yaptım dün tedirginim cok
Ne bileyim canım. Doktoruma Rabbimin izniyle güveniyorum. O da bu şekilde diye açıklayınca sormak istedim. Çok teşekkür ederim canım. Şimdi derdimizi, sevincimizi, ilaç isimlerini, bilmediklerimizi paylaşıyoruz İnşaallah sonraki aylarda ultrason resimlerini, aldığımız cici giysilerin fotoğraflarını paylaşırız.Ben bunlara hiç takılmadım ya dr 3. gün embriyosu olacak dedi tamam dedim kaliteli dedi tamam dedim sınıfını felan bilmiyorum ama hep inandım Allah'a da kabul olacağına inanarak dua ettim çok şükür tutundu bence bunları boşver şuan hamilesin bunu düşün artık
İnsallaaah canımm cok sevinirim. Cok korkuorum ama ben bikere o olumsuz haberi alınca allahım nolursun emeklerimizi bos cıkarma. O ol derse olmicak hicbise yok. İnsallah hepbirlikte bayram yapıcazÇok teşekkür ederim canım. Geldiğimden beri bebişlerimle konuşuyorum. Rabbim bizi ayırmasın inşaallah diyorum. Rabbim kimseyi özlemini çektiği evlat hasretinden uzakta koymasın inşaallah. Test günlerimizde aynı canım seninle. İnşaallah hayırlı, sevinçli haberler vermek nasip olur...
Sonucta veren doktor bunu vardir bir bildigi.Boyun kac ve kac kilosun ?Okudum simdi canim ayrintili bisey yazmiyor hatta bi bayana folik asiti birak straht kullan demis doktoru . Doktor bunu bana zayif oldugum icin vermis 6gundur iciyorum coktan olan olmustur galiba cok gec Allah yardimcim olsun
İnşallah canım inşallah ya çok güzel geçsin inşallah şu 12 gün sonu da Mutlu son olsun yarabbim Amin :)Ne bileyim canım. Doktoruma Rabbimin izniyle güveniyorum. O da bu şekilde diye açıklayınca sormak istedim. Çok teşekkür ederim canım. Şimdi derdimizi, sevincimizi, ilaç isimlerini, bilmediklerimizi paylaşıyoruz İnşaallah sonraki aylarda ultrason resimlerini, aldığımız cici giysilerin fotoğraflarını paylaşırız.
Canm bnmde yest günm haftaya ve benmde 3 transferim oldu kendini nasıl hissediyorsn kaçncı gün emriyosydu seninCanim Allah sabrini versin benimde haftaya test gunum banada 3 embriyo transver edildi.seninkiler kac hucreliydi canim
Bende çalışıyorum canım malesef o yüzden bende senin gibi akşamları eve gidince zaten yattığım yerde sızıp kalıyorum.
bide kızlar bişey daha sorucam eşlerinizle ilişki durumu nasıl? doktor bişey demedi ama hala yasak mı ?
Benim transfermin bugun 6. Günü ara ara batmalarm var bugun ama psikolojikmi bilmiyormKizlar size de igne gibi batmalar oluyor mu ?????
Ben doktoruma soramadimBende çalışıyorum canım malesef o yüzden bende senin gibi akşamları eve gidince zaten yattığım yerde sızıp kalıyorum.
bide kızlar bişey daha sorucam eşlerinizle ilişki durumu nasıl? doktor bişey demedi ama hala yasak mı ?
Ben doktoruma soramadim
Utandimm :))) bende merak ediyorum ama cvbinii
Benim transfermin bugun 6. Günü ara ara batmalarm var bugun ama psikolojikmi bilmiyorm
EvetttKizlar size de igne gibi batmalar oluyor mu ?????
Sonucta veren doktor bunu vardir bir bildigi.Boyun kac ve kac kilosun ?
Canm bnmde yest günm haftaya ve benmde 3 transferim oldu kendini nasıl hissediyorsn kaçncı gün emriyosydu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?