2016 mayıs tüp bebek

Yok canim haklisin agri yapiyor zaten. Ben bu yil cektirdim. Agrisiz hsg filmi cekiyorlar. Şişli echomar da var bu teknoloji. Yoksa eski sistemle dayanamazsiniz. Bunda bile ben agri kesici aldim sonra. Ki onlar gerek yok demisti. Benim rahmim retrovert ondan biraz sikinti yasadim yoksa herkes rahatti. Imkani olan varsa bulsun, yoksa anestezi almak en mantiklisi

Canımmmm hayırlı olsun transferin. İnsallah hersey olumlu olır :))

Ben bunlara hiç takılmadım ya dr 3. gün embriyosu olacak dedi tamam dedim kaliteli dedi tamam dedim sınıfını felan bilmiyorum ama hep inandım Allah'a da kabul olacağına inanarak dua ettim çok şükür tutundu bence bunları boşver şuan hamilesin bunu düşün artık

Canımmmm hayırlı olsun transferin. İnsallah hersey olumlu olır :))
Çok teşekkür ederim canım. Geldiğimden beri bebişlerimle konuşuyorum. Rabbim bizi ayırmasın inşaallah diyorum. Rabbim kimseyi özlemini çektiği evlat hasretinden uzakta koymasın inşaallah. Test günlerimizde aynı canım seninle. İnşaallah hayırlı, sevinçli haberler vermek nasip olur...

İnsallah insallaaahh tutunmustur bebislerin canımm peki nasıl normal hayatına devam ediomusun canım. Valla ben korka korka temizlik yaptım dün tedirginim cok
Ben de yapmıştım transferimin 4. gününde tuvalet banyo ovdum baya ama yavaş yavaş sen de çok abartma usul usul yap işini uzanma ağır kaldırma sadece :)

Ne bileyim canım. Doktoruma Rabbimin izniyle güveniyorum. O da bu şekilde diye açıklayınca sormak istedim. Çok teşekkür ederim canım. Şimdi derdimizi, sevincimizi, ilaç isimlerini, bilmediklerimizi paylaşıyoruz İnşaallah sonraki aylarda ultrason resimlerini, aldığımız cici giysilerin fotoğraflarını paylaşırız.

İnsallaaah canımm cok sevinirim. Cok korkuorum ama ben bikere o olumsuz haberi alınca allahım nolursun emeklerimizi bos cıkarma. O ol derse olmicak hicbise yok. İnsallah hepbirlikte bayram yapıcaz

Okudum simdi canim ayrintili bisey yazmiyor hatta bi bayana folik asiti birak straht kullan demis doktoru . Doktor bunu bana zayif oldugum icin vermis 6gundur iciyorum coktan olan olmustur galiba cok gec Allah yardimcim olsun
Sonucta veren doktor bunu vardir bir bildigi.Boyun kac ve kac kilosun ?

İnşallah canım inşallah ya çok güzel geçsin inşallah şu 12 gün sonu da Mutlu son olsun yarabbim Amin :)
Ben de geçen hafta sonu ciğer yedim eşim yiyordu canım çekti ama çok az vay yemeseydin bi sürü şey söylediler ya neden insanın kalbini çürütüyorlar anlanıyorum diyeceğim o ki umut dolu ol takılma o sınıfmış kaliteymiş falan

Bizde tik yok :))) bi kere yasak dediler bir daha da birsey demediler biz de tirsiyoruz :))) bugun sorucam kontrolde.

Ben doktoruma soramadim
Utandimm :))) bende merak ediyorum ama cvbinii

Canm bnmde yest günm haftaya ve benmde 3 transferim oldu kendini nasıl hissediyorsn kaçncı gün emriyosydu senin

Hayirli olsun canim tutunurlR insallah. 6.gunumdeyim yorgun ve gogus agrim cok umutla bekliyorum sende var mi bi his agri filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…