- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Alttan baktilar kalp atisi icin bu haftalarda vajinalden duyulurmus.Ayy baktirin gitsin :)) ekranda o kalbi goruyosunya pit pit bisey yanip sonuyo acayip heyecanli yerim ben onun kalbini :)))Bilmiyorum gidince gorcem bende canm hic bir fikrim yok... J jelibon3434 cqnm ustten mi bakyilar ultrasonda alttan m
11. Günde Can'ım. Üstelik 8. Günde 3.48 çıkmıştı. Günü beklemek çok önemli boşuna üç gün üzüldüm.Canimmm hayirli olsunn kacinci gunde 44 cikmisti
Bencexe aorun degil yaa gorelim de hayirlisiylaa insallahh :))Alttan baktilar kalp atisi icin bu haftalarda vajinalden duyulurmus.Ayy baktirin gitsin :)) ekranda o kalbi goruyosunya pit pit bisey yanip sonuyo acayip heyecanli yerim ben onun kalbini :)))
Sadece adet olacakmış gibi hissediyorum :) göğüslerim normal şu an hatta opu dan sonra azaldı ve bitti o Zaman'lar çok vardı. Bulantı yorgunluk filan hiç yok. Sadece kasıklarım acıyor hafif :)Hemencik belirtilerinide yazarmisin bizede umut olsun canim neler hissettin :)
Yapmadım hiç ben 11. Gün kan 44 çıktıKizlaaar bi sorum olucakti. Transferden kac gün sonra ilk idrar testini nezaman yaptiniz. Ben dayanamiorim ya bu belirsizlik beni mahf edio
Aynı şey banada olmuştu sağda solda batmalar bende senin gibi düşünmüştüm neden ortada batma olmuyorda sağda solda oluyor diye :) şimdi gebeyim ve daha fazla olmaya başladı vurmalar. Korkma bir problem yok canım
Tebriklerrrrrr güzel anne adayıKızlar sonucum 150 çıktı napcam şimdi hamilemiyim neyim ben ellerim titriyor ağlıyorum ya öyle stres olmuştum ki şuan sinirlerim boşaldı
Ayyyy yaaa hayali bile guzellllllAlttan baktilar kalp atisi icin bu haftalarda vajinalden duyulurmus.Ayy baktirin gitsin :)) ekranda o kalbi goruyosunya pit pit bisey yanip sonuyo acayip heyecanli yerim ben onun kalbini :)))
Büyüyolardır canım büyümez olurlar mı hiç sen rahat tut yüreğiniMerabalar kızlar igneleri kullanalı bugun 7.gunum aksam ustu kontrole gidiyorum insallah büyumuşlerdir cok hafif sızı dışında pek bisey hissetmedim buyumediler gibi geliyo dozum da düşuktu insallah büyüyolardır saglikla
Canım çok üzüldüm yaa aynı sonucu defalarca yaşamış biri olarak ne durumda olduğunu biliyorum. Keşke üzülmemen için bişeyler yapabilsek. Rabbim inşallahhhhhhh normal yolla en kısa zamanda gebelik nasip eder de bir daha bu stresi çekmezsin canım arkadaşım. Üzülme , ağlama diyemem kendimden biliyorum evde tek başıma bağıra çağıra ağlamak istiodum her test dönüşü. Rabbim tez vakitte nasip etsin sana canım.Herkese Selam benim deger negatif kismet degilmis sadece o kadar ilaci vucuduma yukledigim icin uzuluyorum simdilik bu kadar
Tebriklerrrrr bayılıyorum hamile haberlerineKızlar sonucum 150 çıktı napcam şimdi hamilemiyim neyim ben ellerim titriyor ağlıyorum ya öyle stres olmuştum ki şuan sinirlerim boşaldı
Tebrik ederim canım darısı hepimize inşallahhhhhhh en güzel sonuçları alalım yaaKızlar sonucum 150 çıktı napcam şimdi hamilemiyim neyim ben ellerim titriyor ağlıyorum ya öyle stres olmuştum ki şuan sinirlerim boşaldı
Offf canım yaa Rabbim tez zamanda sana da normal yolla gebelik nasip etsin tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh. Umarım bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim en güzel şeyleri nasip etsin.Kızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Buyuyorlardir tabii o kadar ilac aliyoruz bosuna mi :))Merabalar kızlar igneleri kullanalı bugun 7.gunum aksam ustu kontrole gidiyorum insallah büyumuşlerdir cok hafif sızı dışında pek bisey hissetmedim buyumediler gibi geliyo dozum da düşuktu insallah büyüyolardır saglikla
Kızlar bugun 7. Günm kasıklarmda ağrı var normalmi sizce ve ben biraz fazla ayakta kalnca başm dönüo kendimi cok yorgun hissediyorm siznde öylemi
Ayy Canım benim inşallah sonu güzel olur seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallahTebriklerrrrrr güzel anne adayı
Insallah canım benimmm insallah :))))Ayy Canım benim inşallah sonu güzel olur seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?