2016 mayıs tüp bebek

Bilmiyorum gidince gorcem bende canm hic bir fikrim yok... J jelibon3434 cqnm ustten mi bakyilar ultrasonda alttan m
Alttan baktilar kalp atisi icin bu haftalarda vajinalden duyulurmus.Ayy baktirin gitsin :)) ekranda o kalbi goruyosunya pit pit bisey yanip sonuyo acayip heyecanli yerim ben onun kalbini :)))

Alttan baktilar kalp atisi icin bu haftalarda vajinalden duyulurmus.Ayy baktirin gitsin :)) ekranda o kalbi goruyosunya pit pit bisey yanip sonuyo acayip heyecanli yerim ben onun kalbini :)))
Bencexe aorun degil yaa gorelim de hayirlisiylaa insallahh :))

Hemencik belirtilerinide yazarmisin bizede umut olsun canim neler hissettin :)
Sadece adet olacakmış gibi hissediyorum :) göğüslerim normal şu an hatta opu dan sonra azaldı ve bitti o Zaman'lar çok vardı. Bulantı yorgunluk filan hiç yok. Sadece kasıklarım acıyor hafif :)

Ayy nasıl içimi rahatlattin anlatamam ne güzel sen hamilesin darısı bizim başımıza artık ne kadar oldu peki bebisin belirtilerin falan varmiydi başka

Büyüyolardır canım büyümez olurlar mı hiç sen rahat tut yüreğini

Herkese Selam benim deger negatif kismet degilmis sadece o kadar ilaci vucuduma yukledigim icin uzuluyorum simdilik bu kadar
Canım çok üzüldüm yaa aynı sonucu defalarca yaşamış biri olarak ne durumda olduğunu biliyorum. Keşke üzülmemen için bişeyler yapabilsek. Rabbim inşallahhhhhhh normal yolla en kısa zamanda gebelik nasip eder de bir daha bu stresi çekmezsin canım arkadaşım. Üzülme , ağlama diyemem kendimden biliyorum evde tek başıma bağıra çağıra ağlamak istiodum her test dönüşü. Rabbim tez vakitte nasip etsin sana canım.

Kızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Offf canım yaa Rabbim tez zamanda sana da normal yolla gebelik nasip etsin tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh. Umarım bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim en güzel şeyleri nasip etsin.

Negatif sonucundan ve İlaçları bıraktıktan sonra 4.gün adet oldum.bilgi olsun bekleyenlere.

Kızlar bugun 7. Günm kasıklarmda ağrı var normalmi sizce ve ben biraz fazla ayakta kalnca başm dönüo kendimi cok yorgun hissediyorm siznde öylemi

Kızlar bugun 7. Günm kasıklarmda ağrı var normalmi sizce ve ben biraz fazla ayakta kalnca başm dönüo kendimi cok yorgun hissediyorm siznde öylemi

Canim bende 7.gunumdeyim bende ayni seyleri yasiyorum normal galiba pozitif sonuc aliriz inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…