2016 mayıs tüp bebek

Canım gittin mi kontrole Nasıl geçti ?

Benim transfer dahil 7.günüm 3gun kaldı öğrenmeye çok heyecan yaptım şimdi:) pazartesi itibariyle başlıca ise okuldakilerin hberi yok dikkat çekmesini fazla

Benim transfer dahil 7.günüm 3gun kaldı öğrenmeye çok heyecan yaptım şimdi:) pazartesi itibariyle başlıca ise okuldakilerin hberi yok dikkat çekmesini fazla
Ay maşallah çoğu gitmiş azı kalmış inşallah güzel haberi paylaşırsın burda
Ben de okuldan yakın olan üç arkadaşıma söyledim insan birilerine anlatmak istiyor. Sen testi erken mi yaptıracaksın canım?

insallah canim hepimiz paylaşalım bebislerimizi doktor on gün sonra kan tahlili yaptırdım dedi onu bekliomiste valla bazen de diyom ki git bi baktir kanına meraktan olüyorum ya ..

insallah canim hepimiz paylaşalım bebislerimizi doktor on gün sonra kan tahlili yaptırdım dedi onu bekliomiste valla bazen de diyom ki git bi baktir kanına meraktan olüyorum ya ..
Sen bilirsin ama bence erken test yapma ya ben yapmam kesinlikle kaç günse onun tadını çıkarıcam inşallah sonuçlarımız da pozitif olur seninkiler 5. Gün embriyosu o Zaman bizim 3. Gün teyzesi

Sen bilirsin ama bence erken test yapma ya ben yapmam kesinlikle kaç günse onun tadını çıkarıcam inşallah sonuçlarımız da pozitif olur seninkiler 5. Gün embriyosu o Zaman bizim 3. Gün teyzesi
Valla gorcemmm seni de zaman geçtikçe nasıl da merak artıyor :)benim ki de 3. Gün embriyosu teyzesi riske atmak istedi doktor bekliomiste insallshhhh güzel haberler alirizzzz

Valla gorcemmm seni de zaman geçtikçe nasıl da merak artıyor :)benim ki de 3. Gün embriyosu teyzesi riske atmak istedi doktor bekliomiste insallshhhh güzel haberler alirizzzz
Ay amin canım inşsallah hepimiz alalım o güzel haberleri ya. Benim dr da 3. Gün oldun istedi anne rahminde daha iyi gelişir dedi. İnşallah da öyle olur. aslında doğru söylüyorsun benim daha çok erken bakalım sabredebilecek miyim 12. Güne kadar ?

Canım gittin mi kontrole Nasıl geçti ?
yok canim daha 3 saat daha var benim randevuya. Turkiyeyle 7 saat fark var aramizda ben hemsireye gittigim de siz de 8:30 olucak saat :) herhalde bunda sadece ilaclarimi ogrenicem ve nasil kullanacagimi. Ilk kan testimi ve ultrasonumu 27 mayista yapicaklar. sen nasilsin dinleniyorsun di mi :)

Fazlasıyla dinleniyorum sanırım ben canım yatsam olmuyor yatmasam içim rahat değil :) . Sen de sağlam emin adımlarla ilerle inşallah bakalım

Zor sabretmek ama bekleniyor işte sen nerde yaptirdinn canım transferini doktorun nasil

Zor sabretmek ama bekleniyor işte sen nerde yaptirdinn canım transferini doktorun nasil
Bursa acıbademde oldu tedavi dr um Şahin Bey. Ben memnun kaldım hem hastaneden hem dr dan. Anlayışlı sabırlı ne sorsam cevapladı sağolsun. Tabi gerisi nasip kısmet Allah nasip etsin hepimize.
Sen nerede tedavi oldun canım?

Sabretmek cok zor gercekten tam iki yil oluyor iki yildir neler yasadim evlat sahibi olma yolunda bu asamaya gelebildigime sukurler olsun az kaldi diyorum insallah guzel seyler var icimde umutluyum.. bu arada benimkilerde ucuncu gun embriyosu olacak uc bes farkeder mi ya anne karninda daha guzel gelisir sonucta dye dusunuyorum o yuzden 5. Gun embriyosu biraz uzak geliyo bana

canim senin dondurulmus var miydi? Ya burda dondurulmusta kaliteyi cok yuksek tutuyorlar. yani 5. gune gitse bile kesinlikle en iyi kalite degilse dondurmuyorlar. aman gerci ben o duruma bir geleyim de once :)

Canım ben de İstanbul Brüksel tüp bebekte oldum yücel kahramandı doktorumm sağolsun ekibi de kendi de çok titizler bu konuda senin din iki kere düşünüyorlar ma sonuç Allahın takdiri yine de kısmetse nasip etsin bize

canim senin dondurulmus var miydi? Ya burda dondurulmusta kaliteyi cok yuksek tutuyorlar. yani 5. gune gitse bile kesinlikle en iyi kalite degilse dondurmuyorlar. aman gerci ben o duruma bir geleyim de once :)
Evet canım bugün kalan embriyolarımın 5. Günüydü ve donduruldu burada da çok iyi değilse dondurmayı tavsiye etmiyorlar.

Merhabalar arkadaşlar kafama birşey takıldı lütfen cevaplarınızı bekliyorum merional 225 doz kullanıyorum bazen klinikte hemşire vuruyo bazen ben vuruyorum bugün klinikte 450 doz hazırladı yarısını vurdu yarısını yarın vurmamı istedi bişe olmaz dedi sizin bir bilginiz var mı doktorda bişe olmaz dedi ama merional prospektüsünde hemen kullanın yazıyor ? Lütfen bilginizi paylaşırmısınız

Tatlım bende aynı merkezde tedavi görüyorum, bugün opu oldu

Ben de öğretmenim kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…