2016 mayıs tüp bebek

Merhaba arkadaşlar ayın 2 sinde transferim yapılmıştı bugün kan test yaptım 156.3 çıktı bhcg Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş. Allah hepimize bu duyguyu tattirsin hala inanamıyorum yarın artış devam ediyor mu diye yeniden bhcg baktircam

Bu foruma ne yazdıysam ne danıştıysam kimse bir cevap vermedi benimde sorunum sizlerle aynı ama beni burda anlayan yok herhalde neyse rabbim hepimizin dualarını nasip etsin inşallah

Bu foruma ne yazdıysam ne danıştıysam kimse bir cevap vermedi benimde sorunum sizlerle aynı ama beni burda anlayan yok herhalde neyse rabbim hepimizin dualarını nasip etsin inşallah
Canım inan bilsem ben cevaplardım. Çok tecrübeli değilim ilk tüp bebeğim. İlacın adını da ilk senden duydum. İnşallah cevabını bulursun canım. Allah yardımcın olsun.

maşallah canım ne güzel Bi haber Bu sayfanın ilk hamişisin galiba
inşallah bizler de peşinden geliriz. Sen de sağlıkla alırsın evladını kucağına canım Allah tamamına erdirsin.
Kaçıncı gün embriyosuydu erken mi yaptın testini merak ettim

Canım inan bilsem ben cevaplardım. Çok tecrübeli değilim ilk tüp bebeğim. İlacın adını da ilk senden duydum. İnşallah cevabını bulursun canım. Allah yardımcın olsun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok sağol

Allah kucağınıza boş bırakmasın öncesinde ki gebeliklerin kendiliğinden mi oluşmuştu bende bahçecide başladım apu lar dün toplandı 7 tane 3 tanesi kaliteli oluşmuş bakalım haziranda transfer yapılacak içimde tarifsiz bi heyecan bekliyoruz

Neden haziranı bekliyorsunuz bu ayki adetin geçtiği için mi Lale Kozan?

merhaba kizlar!
Hemsireyle randevumuzu yaptik. Igneleri gosterdi. Cumartesiden itibaren suprefact ile basliyorum, 27 mayisa kadar. O gun kan tahlilim var 28 mayistan itibaren gunde 3 igne yapacagim, gonal-f, luveris ve suprefact. Ay heyecanliyim baslayacagim icin. Suprefact kullanan oldu mu iciniz de? yumurtaliklarin baskilanmasi icinmis

Hadi hayırlısı canım sadece gonal f yi biliyorum ben seninki uzun protokoldü değil mi o yüzden galiba yumurta baskılayıcı

Hayırlısı olsun güzel haberini bekliyoruz

Merional bende kullandim canim ama o sekilde vurulmadim hic 75 lihini kullandim.. Yani banada cok normal gelmedi bu durum ama doktora guvenmekten baska caren yok kafana takma bence elbet vardir bir bildigi

Massallahh massallahhh hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin bizlerede nasip etsin insallah

Hadi hayırlısı canım sadece gonal f yi biliyorum ben seninki uzun protokoldü değil mi o yüzden galiba yumurta baskılayıcı
evet canim aynen dedigin gibi yumurta baskilayici olarak kullanicakmisim. uzun protokol benim ama basliyoruz ya buna da sukur. Cunku ben ta kasimdan beridir baslamayi bekliyodum cok sukur geldi zamanimiz :) Insallah hepimiz burda guzel haberlerimizi paylasacagiz :)

ay canim cok sevindim masallah :) insallah sagliklica bebegini kucagina alirsin. Bizlere de umut oluyorsun :) canim kacinci gun embriyosu transfer edilmisti ve kac tane transfer edilmisti sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…