Canım inan bilsem ben cevaplardım. Çok tecrübeli değilim ilk tüp bebeğim. İlacın adını da ilk senden duydum. İnşallah cevabını bulursun canım. Allah yardımcın olsun.Bu foruma ne yazdıysam ne danıştıysam kimse bir cevap vermedi benimde sorunum sizlerle aynı ama beni burda anlayan yok herhalde neyse rabbim hepimizin dualarını nasip etsin inşallah
maşallah canım ne güzel Bi haberMerhaba arkadaşlar ayın 2 sinde transferim yapılmıştı bugün kan test yaptım 156.3 çıktı bhcg Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş. Allah hepimize bu duyguyu tattirsin hala inanamıyorum yarın artış devam ediyor mu diye yenide bhcg baktircam
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok sağolCanım inan bilsem ben cevaplardım. Çok tecrübeli değilim ilk tüp bebeğim. İlacın adını da ilk senden duydum. İnşallah cevabını bulursun canım. Allah yardımcın olsun.
Allah kucağınıza boş bırakmasın öncesinde ki gebeliklerin kendiliğinden mi oluşmuştu bende bahçecide başladım apu lar dün toplandı 7 tane 3 tanesi kaliteli oluşmuş bakalım haziranda transfer yapılacak içimde tarifsiz bi heyecan bekliyoruzKimse ses vermiyor madem ben de icsel sesimi yukseltip kendimle sohbet edeyim. Ne dersin?
23 Mart tarihinde Bahceci Umut Tup Bebek'te tedavime baslamistim. Bu arada 12 ve 8 yasinda 2 oglusum var. Ama bendeki yavru sevgisi daglara taslara sigacak gibi degil. Rabbim imtihan etmesin, Kendi sevgisinin onune gecirmesin insaallah. Her neyse sol tupum kapali ve 3 yildir cocugumuz olmadigindan, yas da ilerlediginden oturu tup bebek tedavisine basladik. Labaratuari cok iyi oldugu, bizim de gorunurde ciddi bir probemimiz olmadigi icin Umutta basladik. Her sey yolunda giderken (doktorumdan almam gereken elektrik disinda) tam yumurta toplama isleminden 1 gece once yogun bir karin agrisiyla hastaneye yattim. Over torsiyon, yumurtalik donmesi denen olay 2 yumurtaligimda da yasandigi icin hastaneye yattik. Hala azimle tedaviden umudumu kesmeyip catlatma ignelerimi bile oldum o agrilarin esliginde. Bu arada donmenin nedeni ilaclarin yuksek dozda verilmesi ve vucudun gosterdigi hassasiyet. Fakat ertesi gun bu agrilarin tetiklemesiyle apandisitimde patlayinca Opu yerine ameliyata alindim ve yumurtaliklar duzeltildi, apandisit alindi... Bu arada bu surecte doktorumuzdan gereken destegi goremedigim icin son anda ellerimizin bosta kalmasiyla da cok zorlandim. Su anda iyilesmeye ve kendimi ruhen toparlamaya calisiyorum. Kafami dagitmak icin isime daha bir siki sarildim, yuksek lisansa basladim vb.
Ardindan Bilgi Hanima gittik ve insaallah 1 ay dinlenip mayis menstruasyonuyla beraber tekrar tedaviye baslayacagiz. Dua edin arkadaslar lutfen... Bir kez daha kucagimiz bos kalmasin. Rabbim her isteyene hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin...
AhhhTatlım bende aynı merkezde tedavi görüyorum, bugün opu oldu
Allah kucağınıza boş bırakmasın öncesinde ki gebeliklerin kendiliğinden mi oluşmuştu bende bahçecide başladım apu lar dün toplandı 7 tane 3 tanesi kaliteli oluşmuş bakalım haziranda transfer yapılacak içimde tarifsiz bi heyecan bekliyoruz
Ooo meslektssim merhaba sana da aramıza hoşgeldin sn de durum ne dirBen de öğretmenim kızlar:)
maşallah canım ne güzel Bi haberBu sayfanın ilk hamişisin galiba
inşallah bizler de peşinden geliriz. Sen de sağlıkla alırsın evladını kucağına canım Allah tamamına erdirsin.
Kaçıncı gün embriyosuydu erken mi yaptın testini merak ettim
Hadi hayırlısı canım sadece gonal f yi biliyorum ben seninki uzun protokoldü değil mi o yüzden galiba yumurta baskılayıcımerhaba kizlar!
Hemsireyle randevumuzu yaptik. Igneleri gosterdi. Cumartesiden itibaren suprefact ile basliyorum, 27 mayisa kadar. O gun kan tahlilim var 28 mayistan itibaren gunde 3 igne yapacagim, gonal-f, luveris ve suprefact. Ay heyecanliyim baslayacagim icin. Suprefact kullanan oldu mu iciniz de? yumurtaliklarin baskilanmasi icinmis
Yok benim üçüncü denemem doldurulmuş şansımızı artırır diye bekliyoruz bakalımNeden haziranı bekliyorsunuz bu ayki adetin geçtiği için mi Lale Kozan?
Merhaba arkadaşlar ayın 2 sinde transferim yapılmıştı bugün kan test yaptım 156.3 çıktı bhcg Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş. Allah hepimize bu duyguyu tattirsin hala inanamıyorum yarın artış devam ediyor mu diye yeniden bhcg baktircam[/QUOTE
Hadi gözün aydın canım Allah kucağa da almayı nasip etsin dua et peşinen dde biz de gelelim benimde öğrenmeme 3gunum var hadi hayırlısı olsun insallahhh
Hayırlısı olsun güzel haberini bekliyoruzmerhaba kizlar!
Hemsireyle randevumuzu yaptik. Igneleri gosterdi. Cumartesiden itibaren suprefact ile basliyorum, 27 mayisa kadar. O gun kan tahlilim var 28 mayistan itibaren gunde 3 igne yapacagim, gonal-f, luveris ve suprefact. Ay heyecanliyim baslayacagim icin. Suprefact kullanan oldu mu iciniz de? yumurtaliklarin baskilanmasi icinmis
Merional bende kullandim canim ama o sekilde vurulmadim hic 75 lihini kullandim.. Yani banada cok normal gelmedi bu durum ama doktora guvenmekten baska caren yok kafana takma bence elbet vardir bir bildigiBu foruma ne yazdıysam ne danıştıysam kimse bir cevap vermedi benimde sorunum sizlerle aynı ama beni burda anlayan yok herhalde neyse rabbim hepimizin dualarını nasip etsin inşallah
Massallahh massallahhh hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin bizlerede nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar ayın 2 sinde transferim yapılmıştı bugün kan test yaptım 156.3 çıktı bhcg Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş. Allah hepimize bu duyguyu tattirsin hala inanamıyorum yarın artış devam ediyor mu diye yeniden bhcg baktircam
evet canim aynen dedigin gibi yumurta baskilayici olarak kullanicakmisim. uzun protokol benim ama basliyoruz ya buna da sukur. Cunku ben ta kasimdan beridir baslamayi bekliyodum cok sukur geldi zamanimiz :) Insallah hepimiz burda guzel haberlerimizi paylasacagiz :)Hadi hayırlısı canım sadece gonal f yi biliyorum ben seninki uzun protokoldü değil mi o yüzden galiba yumurta baskılayıcı
Yok benim üçüncü denemem şansınızı artırır diye donduruldu bakalım artık inş bu defa anne olucam Allahım Emeklerimizin karşılığını versinNeden haziranı bekliyorsunuz bu ayki adetin geçtiği için mi Lale Kozan?
ay canim cok sevindim masallah :) insallah sagliklica bebegini kucagina alirsin. Bizlere de umut oluyorsun :) canim kacinci gun embriyosu transfer edilmisti ve kac tane transfer edilmisti sana?Merhaba arkadaşlar ayın 2 sinde transferim yapılmıştı bugün kan test yaptım 156.3 çıktı bhcg Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş. Allah hepimize bu duyguyu tattirsin hala inanamıyorum yarın artış devam ediyor mu diye yeniden bhcg baktircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?