2016 mayıs tüp bebek

Merhaba , zor bir dönemden geçmişsin bende yaşadım sıkıntılı günler umarım 16 sinde burdan mutlu haberini alırız... Bende tekrar başladım iğnelere cumartesi ultrason da bakacaklar inşallah bir sürü olurlar....Beklemek çok zor allahım herkese sabır versin...

Merhaba tatlım sana da evet sıkıntılı günleri geri de biraktk çok şükür şimdi dh iyiyiz. En. Azından ne olacağını ya da ne olmayacagini biliyoruz rabbim herkesin yolunu açık etsin ve gönlünün muradinii versin hayirlisiylaa

Kızlar bu arada ben dayanamadım Ben bu sabah idrar testi yaptım ama bisii çıkmadı az önce tekrar baktım silik bir çizgi var emin olamadimm ama çok tuhaf oldum goruncede hayırlısı olur inşallah

Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin. Benim emriyolar 1 ay sonra transfer edildi 1 ay dondurulmuştu canım

Kızlar bu arada ben dayanamadım Ben bu sabah idrar testi yaptım ama bisii çıkmadı az önce tekrar baktım silik bir çizgi var emin olamadimm ama çok tuhaf oldum goruncede hayırlısı olur inşallah
Canım bendede aynısı olmuştu ve bugün gebeliğim çıktı hayırlısi olur inşallah

Canım bendede aynısı olmuştu ve bugün gebeliğim çıktı hayırlısi olur inşallah
Gerçekten mi ama aynı idrar testi copten alıp tekrar baktım o kadar saat sonra çıkan sliklik ne kadar doğru olur bilwemedim bi de transfer sonrasi 6. Gün belli olur mu o kadar erken?

Akşam haberlerini izleyenler görmüştür 72 yaşında yumurta rezervi kalmamış 10 yıldır regl olmayan başka birinden alınmış yumoşla hamile kalan ilk çocuğunu bir ay önce dünyaya getirmiş bu kadar imkansız gibi görünürken anne olmuş Hintli bir anne izledim pes etmemiş Allah çocuk özlemi çeken herkese bu güzel duyguyu tatırsın

Günaydın kızlar. Bikaç gündür bakamadım 2 gün önce doğum günümdü ve kardeşime eşi şuan misafirim onun için birazcık yoğunum bu sabah saat 4 e doğru uyandım kalkıp mutfağa gittiğimde ezan okunuyordu normalde sabah namazına kalkamam ama bugün uyandım öyle bi anda. Ve cuma sabahı olduğu geldi aklıma. Hem de mübarek 3 aylardayız. Hemen abdest aldım namazımı kıldım ve gözümün önünden bizim forum sayfası geçti hepinize, hepimize dualar ettim öyle içten öyle istekle. Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar dilerim. Dualarda buluşalım

aminnn canımmm......

hadi insallah umudunu hic kaybetme
ben okadar forum okudum ettim icimde en ufak olumsuz dusunce yok bu yuzden hersey iyi gidecek inaniyorum bu arada gunaydin
Günaydın bende çok umutluyum
hadi insallah umudunu hic kaybetme
ben okadar forum okudum ettim icimde en ufak olumsuz dusunce yok bu yuzden hersey iyi gidecek inaniyorum bu arada gunaydin
Günaydın bende çok umutluyum

6.gunum 44.12 o gun cok yordum kendimi kahverengi akintilar gelmeye basladi 7.gun merkezim gel hemen bugunde test yapalim dedi 76 kusur cikti sukur ama hala devam ediyor korkuyorum igne yaptilar yarin tekrar bir test daha yapicam.

Amin amin

Biz de az önce doktordan geldik vee Çarşamba yumurtalarım toplanacakgelişmeler iyi dedi drum
o zamana kadar gonal-f ve cetrodite devam
Cetrodite ilk kez bu sabah vurdum biraz yaktı ama onda da sıkıntı yaşamadım zaten YouTube da açıklamalı videosu var kızlar beslenmeye dikkat etmeye devam

Çok duygulandım mesajını okurken canım benim Allah kabul olan dualardan eylesin dualarını amin amin amin. Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşınla beraber Allah evladına kavuştursun. Evlatların eşin ve sevdiklerinle Mutlu huzurlu sağlıklı ömrünüz olsun Esracım

6.gunum 44.12 o gun cok yordum kendimi kahverengi akintilar gelmeye basladi 7.gun merkezim gel hemen bugunde test yapalim dedi 76 kusur cikti sukur ama hala devam ediyor korkuyorum igne yaptilar yarin tekrar bir test daha yapicam.
Gözün aydın canım değerin yükseliyor demekki tutunuyor bebeğin maşallah böyle devam eder ve kucağına alırsın inşallah kendine dikkat et güzel şeyler düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…