Canım benim Allah sabır versin, Güçlü ol, seni seviyoruz....Kuzum aldım sonucu mu ama malesef rabbim nasip etmedi negatif çıktı allahım dileyen isteyen herkese güzel sağlıklı bebekler versin duaların seninle ama inşallah senden güzel haber bekloyorumm
Hic bozma moralini ben deli gibi adet sancisi cektim kivrandim resmen dedim eyvah yine olmadi ama simdilik pozitif :)Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah.. Benimde transferimin dördüncü günü. Aslında belirti aramıyorum ama sanki idrar yollarımı üşütmüşüm gibi kramplar giriyor her ay olurdu bu ona cok Can'ım sıkılıyor yaa. Dua ediyorum benimle kalmaları için hayırlısıyla..
Canım benim Allah sabır versin, Güçlü ol, seni seviyoruz....
Allah razı olsun cevabın için cok teşekkür ederim beklemeye devam bakalımHic bozma moralini ben deli gibi adet sancisi cektim kivrandim resmen dedim eyvah yine olmadi ama simdilik pozitif :)
iki deneme arası ne kadar aralık verdin.Benim bu 2. denemem olacak. İlki negatif olmuştu. 25. inde transfer olucam inşallah
Ayy bizee de nasip olsun o pozitiflerr insallahhhHic bozma moralini ben deli gibi adet sancisi cektim kivrandim resmen dedim eyvah yine olmadi ama simdilik pozitif :)
aynı günlerde transferimiz olucak nasipse benimde en erken 24 en geç 30u olur dedi doktorum rahimin durumuna göreBenim bu 2. denemem olacak. İlki negatif olmuştu. 25. inde transfer olucam inşallah
ayın kaçında adet olmuştum canım 25inde kaçıncı günün olacakBenim bu 2. denemem olacak. İlki negatif olmuştu. 25. inde transfer olucam inşallah
Ben 9 unda regl oldum. 12 sinde ilaca başladım. Kendim üstün körü hesapladım tarihi doktor bana bişey demedi. Sen ne zaman başladın ilacaayın kaçında adet olmuştum canım 25inde kaçıncı günün olacak
Canim ilk denememiydi senin? Sorun neydi? Allahin mucizesi ne zaman gelecegi belli olmaz belkide kendiliginden hamile kalirsin bu surecte hakkinda hayirlisii insallahhKızlar destekleiniz icin .Cook tesekkur ediyorumm dualarm sizinle inşallah güzel haberler alırım sizdenn
2 emriyo 5.gun bloktakistMerak etme psikolojik oluyor çoğu ağrı. İnşallah güzel haberler alırsın. Kaç embrio transfer edildi
Hayirli olsun canm hosgeldin aramiza benim transferde cuma oldu beklemedeyiz hayirlisi hakkimizdaaKızlar sizi takip ediyordum bende sonra üye oldum bende salı tranfer yaptiranlar danim zaman geçmek bilmiyo ve 2 gündür karın ağrım var vuruyor geciyor sizi takipteyim
Amin hepimiz için inşallah Rabbim nasip etsin kucağımiza almayiHayirli olsun canm hosgeldin aramiza benim transferde cuma oldu beklemedeyiz hayirlisi hakkimizdaa
Amin zaman geçmiyor sıkıldım birazda korku napican bilmiyorum sizin yazıları okudukça rahatliyorum bakıyorumHayirli olsun canm hosgeldin aramiza benim transferde cuma oldu beklemedeyiz hayirlisi hakkimizdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?