2016 mayıs tüp bebek

Sen acilde niye para ödedin?

Var böyle arızalar. Sen kendini üzme. Bugün bir garip gerçekten. Negatifi atın kızlar. Özelde bakın ne yapalım

Merkeze gittik 0.100 degerim
Canım yaaa ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Rabbim normal yolla tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh üzülme diyemem insan kahroluyor. Kendini çok salamazsın ama sana ihtiyacı olan bir oğlun var kuzum . Rabbim onu sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahhhhhhh

Kızlar bnm opu günü ve daha öncesinde de progesteron yüksek çıkmış o nedenle taze transfer yapmayacgz dedi doktorum bir sonraki adetten sonra başlıcaz zaten 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı aramizda

İyiyim kizlar esim üzülme deyip sarilinca biraz agladim ama iyiyim simdi vakti zamani degilmis demekki ne yapalim ins sizin pozitif haberlerinizi okur sevinirim
Çok güçlüsün kuzum öyle de ol oğluşun için. Elbet bir de kızın olacak ama dediğin gibi nasip değilmiş şimdi demek ki en kısa zamanda olur inşallahhhhhhh mutluluğun katlanır

Benimde Mayıs başında olacaktı canım e2 düşük çıktı diye ertelenmiştir dr um. Vücudun dinlenir. Geç olsun temiz olsun inşallahhhhhhh

Çok güçlüsün kuzum öyle de ol oğluşun için. Elbet bir de kızın olacak ama dediğin gibi nasip değilmiş şimdi demek ki en kısa zamanda olur inşallahhhhhhh mutluluğun katlanır
Rabbimden.gelen herseye raziyim vardir bir bildiği cok şükür bana evlat duygusunu yasatti sizlerde en.kisa zamanda yasayin ins cifter cifter

Rabbimden.gelen herseye raziyim vardir bir bildiği cok şükür bana evlat duygusunu yasatti sizlerde en.kisa zamanda yasayin ins cifter cifter
Canım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhhh tekrardan o muhteşem duyguyu. Eminim çok güzel bir annesin sen. Sana bir çocuk bence de az. Rabbim daha çok versin normal yolla versin inşallahhhhhhh

Canım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhhh tekrardan o muhteşem duyguyu. Eminim çok güzel bir annesin sen. Sana bir çocuk bence de az. Rabbim daha çok versin normal yolla versin inşallahhhhhhh
Rabbim bu saf duygularla birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin ins canim benim allah razi olsun

Benimde Mayıs başında olacaktı canım e2 düşük çıktı diye ertelenmiştir dr um. Vücudun dinlenir. Geç olsun temiz olsun inşallahhhhhhh
Ewet aldgn iğneler yapmıştır dedi nasip artık inşallah Allahın izniyle vucudum en guzel haliyle bir an önce hazır olur .almam gereken ilaç yapmak gereken bir şey var mı diye sordum yok dedi

evet iyi olmuş bitirmeniz yeni görev yeri neresi
Ahh ahh emniyet bi açıklasa bilcez de canım malesef bu sene suyunu çıkardılar. Herkesin açıklandı bi biz beklioz. Bursa ilk tercihimiz sonrası aydın ve Çanakkale olarak devam edio hep güzel yerler bize göre tabii :))

Yok canım bi kez yaptrmistm acilde bi tane doktor oluyo zaten bir de istek yapma hakkı yok degil prensip olarakmis kendi prensibi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…