Sen acilde niye para ödedin?Oyle canım oyle de ya artık soğuttular her seyden muayene parası verdigimle kaldım kesin tipime baktı ki tez savunmamdan geldigim icin giyimim de ozenliydi demistirki bu kadar istiyosa gitsin özelde baktirsın ama ıste doktor dedigin buna bakmamalı..bombostu da.desem ki adamın isi başından aşkın tamam olur belki ama bombos oturuyodu hemsireyle muhabbet ediyodu..devletin acili ya sonra da beklemesinler benden ulkem de ülkem dememi her sey bu kadar vatandas aleyhine mi olur..of ki ne of..hayatimda kimseye etmedigim bedduayı ettim insallah da tutar o doktorun oyle de bi tavrı vardı ki...hayır yani verginin vs.nin dibini ver sen sonra git bi tahlil yaptırama illa ozele gtcez dimi valla bu ulkede parası olmayan hasta olmasın...neyse bosver beni sen napcan simdi yrn mı gitcen ?
Ne desem boş canım cok cok uzuldum bugun zaten kotu bi gun oldu...uzulme demiyorum ama cokkk fazla uzulme yipratma kendini lutfenKizlar negatif
Çok çok Amin :))Allah orda yaşıyanlara sabır versın
Biliyorum canim rabbim baska büyük acilar vermesin ins gecen gün okuldan bir arkadaşımizin kizkardesi vefat etti onun taziyesine gittik mahvolduk halimize binkez şükürler olsunCok uzuldum canim( sende cok uzuleceksin biliyorum ama allah sabrini veriyor
Zor bir yerde yaşıyorsunuz doğu Görevindesiniz galibaBingöl de canım.
Oyle canım oyle de ya artık soğuttular her seyden muayene parası verdigimle kaldım kesin tipime baktı ki tez savunmamdan geldigim icin giyimim de ozenliydi demistirki bu kadar istiyosa gitsin özelde baktirsın ama ıste doktor dedigin buna bakmamalı..bombostu da.desem ki adamın isi başından aşkın tamam olur belki ama bombos oturuyodu hemsireyle muhabbet ediyodu..devletin acili ya sonra da beklemesinler benden ulkem de ülkem dememi her sey bu kadar vatandas aleyhine mi olur..of ki ne of..hayatimda kimseye etmedigim bedduayı ettim insallah da tutar o doktorun oyle de bi tavrı vardı ki...hayır yani verginin vs.nin dibini ver sen sonra git bi tahlil yaptırama illa ozele gtcez dimi valla bu ulkede parası olmayan hasta olmasın...neyse bosver beni sen napcan simdi yrn mı gitcen ?
Canım ordan giris yapıp kayıt olunca 12 lira mı ne ödeniyo ya onu diyorum yani devletin kestigi yanlıs mi biliyorum ?Sen acilde niye para ödedin?
Canım yaaa ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Rabbim normal yolla tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh üzülme diyemem insan kahroluyor. Kendini çok salamazsın ama sana ihtiyacı olan bir oğlun var kuzum . Rabbim onu sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahhhhhhhMerkeze gittik 0.100 degerim
Çok güçlüsün kuzum öyle de ol oğluşun için. Elbet bir de kızın olacak ama dediğin gibi nasip değilmiş şimdi demek ki en kısa zamanda olur inşallahhhhhhh mutluluğun katlanırİyiyim kizlar esim üzülme deyip sarilinca biraz agladim ama iyiyim simdi vakti zamani degilmis demekki ne yapalim ins sizin pozitif haberlerinizi okur sevinirim
Benimde Mayıs başında olacaktı canım e2 düşük çıktı diye ertelenmiştir dr um. Vücudun dinlenir. Geç olsun temiz olsun inşallahhhhhhhKızlar bnm opu günü ve daha öncesinde de progesteron yüksek çıkmış o nedenle taze transfer yapmayacgz dedi doktorum bir sonraki adetten sonra başlıcaz zaten 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı aramizda
Rabbimden.gelen herseye raziyim vardir bir bildiği cok şükür bana evlat duygusunu yasatti sizlerde en.kisa zamanda yasayin ins cifter cifterÇok güçlüsün kuzum öyle de ol oğluşun için. Elbet bir de kızın olacak ama dediğin gibi nasip değilmiş şimdi demek ki en kısa zamanda olur inşallahhhhhhh mutluluğun katlanır
Evet canım çoluk çocuğa karışmadan ikinci şarkı bitirelim dedik bitti çok şükür. İnşallahhhhhhh nasip olursa bir buçuk aya taşıncaz.Zor bir yerde yaşıyorsunuz doğu Görevindesiniz galiba
Canım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhhh tekrardan o muhteşem duyguyu. Eminim çok güzel bir annesin sen. Sana bir çocuk bence de az. Rabbim daha çok versin normal yolla versin inşallahhhhhhhRabbimden.gelen herseye raziyim vardir bir bildiği cok şükür bana evlat duygusunu yasatti sizlerde en.kisa zamanda yasayin ins cifter cifter
Rabbim bu saf duygularla birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin ins canim benim allah razi olsunCanım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhhh tekrardan o muhteşem duyguyu. Eminim çok güzel bir annesin sen. Sana bir çocuk bence de az. Rabbim daha çok versin normal yolla versin inşallahhhhhhh
Amin canım inşallahhhhhhh güzel anne. Oğluşuna sarıl , öp hatta benim yerime de öp minik kuşu. Allah'ıma emanet olun inşallahRabbim bu saf duygularla birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin ins canim benim allah razi olsun
evet iyi olmuş bitirmeniz yeni görev yeri neresiEvet canım çoluk çocuğa karışmadan ikinci şarkı bitirelim dedik bitti çok şükür. İnşallahhhhhhh nasip olursa bir buçuk aya taşıncaz.
Ewet aldgn iğneler yapmıştır dedi nasip artık inşallah Allahın izniyle vucudum en guzel haliyle bir an önce hazır olur .almam gereken ilaç yapmak gereken bir şey var mı diye sordum yok dediBenimde Mayıs başında olacaktı canım e2 düşük çıktı diye ertelenmiştir dr um. Vücudun dinlenir. Geç olsun temiz olsun inşallahhhhhhh
Ahh ahh emniyet bi açıklasa bilcez de canım malesef bu sene suyunu çıkardılar. Herkesin açıklandı bi biz beklioz. Bursa ilk tercihimiz sonrası aydın ve Çanakkale olarak devam edio hep güzel yerler bize göre tabii :))evet iyi olmuş bitirmeniz yeni görev yeri neresi
Yok canım bi kez yaptrmistm acilde bi tane doktor oluyo zaten bir de istek yapma hakkı yok degil prensip olarakmis kendi prensibi yani...özelde yaptırılan tedavilere devlette çalışan Dr lar niye antipatik yaklaşıyor anlamıyorum. Zoruna gidiyor sanırım. Sen de sıyrılsaydın o Zaman.. Ayrıca onun prensibi değildir o cnm istek yapma yetkisi yoktur. Kadın doğum istiyordur belki sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?