- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Canımmmmmm ikizzzz değil miiii ozamnnnnnnnKizlarrrrr bugun benim bayramim darisi sizlere degerim 511,52 Allahim.cok.sükürrrr
Guzel olacak inşallah canimmmKizlarr bilmiyorum bakalim test gunumde kac cikacak kendi dr ne dicek
Amin canım çok sagolllHepinize cok tesekkur ederim.dualarinizi esirgemediniz Allah insallah utandirmaz hayirlisi ile devam eder tamamlanir hamileligim esimle sarildik agladik yol ortasimda hastaneye giremedim ben almaya onu yollafim kendimze yeni geldik sizlerin.de duacinizim Allah bu mutlulugu yasatsin S Sece44 L lavantacicegi . Ve diger kizlar hepinize
Zaten idrarda görmeseydim çift çizgiyi zor giderdim kan testine bi guc verdi cnm o umutla inşallah herşey yolunda gider hakkımızda hayırlısı olsunCnm sabah aklımdan gectin valla.dedim ki kendi kendime bi test yapsa çıkar mutlaka die.
Kizlarrrrr bugun benim bayramim darisi sizlere degerim 511,52 Allahim.cok.sükürrrr
Teşekkürler Allaha şükür aOooo maşallahhhh harika bir değer. GöÜn aydınnnn
Onuncu günse hamişsin bence tatlımKizlar idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti şoktayim10.gununde yapip boyle pozitif sonuc alan var mi kullandigimiz haplarin ya da jelin bir etkisi olabilir mi yardimmmmm
Ooo süper bir degerr vee gözun aydın canım tebrikler hersey gonlunce olsunKizlarrrrr bugun benim bayramim darisi sizlere degerim 511,52 Allahim.cok.sükürrrr
Teşekkürler değere maşallah valla heyecandan gozum onu gormemis bileOoo süper bir degerr vee gözun aydın canım tebrikler hersey gonlunce olsun
Kac embiryo kondu Canim belki ikiz annesisindirOoo süper bir degerr vee gözun aydın canım tebrikler hersey gonlunce olsun
Oyy maşallah çok sevindim canım.inş sağlıkla kucağına almak nasip olur.Kizlarrrrr bugun benim bayramim darisi sizlere degerim 511,52 Allahim.cok.sükürrrr
Belki de cnm hayırlısı bakalım Allah büyükKac embiryo kondu Canim belki ikiz annesisindir
Tesekkur ederim inşallah aminOyy maşallah çok sevindim canım.inş sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Maşallah canım ikizler geliyor hayırlısi ileBelki de cnm hayırlısı bakalım Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?