- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Canim idrarda ciktiyssa kandada cikar kan testi yaptr bn 8. Gunu kanda ogrenmistimKizlar idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti şoktayim10.gununde yapip boyle pozitif sonuc alan var mi kullandigimiz haplarin ya da jelin bir etkisi olabilir mi yardimmmmm
Ayy canım çok heyecanlandım bilmiyorum korku da var test günün cumartesi ama bugün esim istedi idrar testi yap bi bakalım diye bana kalsa yapmazdim ilaclarin etkisiyle çıkmamıştır dimi evham evhamCanim idrarda ciktiyssa kandada cikar kan testi yaptr bn 8. Gunu kanda ogrenmistim
Yok canm kullandgmz ilacla hcg salgilamiyor,kan testi yaptr sevincnizi yasayin hayirli olsunAyy canım çok heyecanlandım bilmiyorum korku da var test günün cumartesi ama bugün esim istedi idrar testi yap bi bakalım diye bana kalsa yapmazdim ilaclarin etkisiyle çıkmamıştır dimi evham evham
evet cok heyecanli canım insallah mutluluktan deli divane gezeriz Rabbim bu mutlulugu isteyen herkeze nasip etsin insallah.Amin.1gun
1gun Var canim aramida az kalmis amin ins canim benim oyle bir sey ki ya ogun.hayat duracak bir sureligine ya da o mutluluktan deli divane gezecegiz oyle bir an
Canım benim 7 gün bile silik de olsa çift çizgi görülmüştü 8. Gun yine aynı şekilde silik çizgi 9. Günde kanda 71 çıktıKizlar idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti şoktayim10.gununde yapip boyle pozitif sonuc alan var mi kullandigimiz haplarin ya da jelin bir etkisi olabilir mi yardimmmmm
evet canim bugun benim 5.günüm daha var benim hayirlisi bakalım insallah.:)Himmm senin 4.gunun mu ben de 8.sandim hayirlisi olsun hakkimizda
Canım çoook sevindim Tebrik ederim..Rabbim kucagina almakta nasip etsin inşallah..Kanda baktır hemen emin ol. :) :)Kizlar idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti şoktayim10.gununde yapip boyle pozitif sonuc alan var mi kullandigimiz haplarin ya da jelin bir etkisi olabilir mi yardimmmmm
Aynen kan yaptirmayinca su an sevinemiyorum bakqlimCanım çoook sevindim Tebrik ederim..Rabbim kucagina almakta nasip etsin inşallah..Kanda baktır hemen emin ol. :) :)
Hayirli olsun CanimKizlar idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti şoktayim10.gununde yapip boyle pozitif sonuc alan var mi kullandigimiz haplarin ya da jelin bir etkisi olabilir mi yardimmmmm
İlaçlardan olacağını sanmıyorum.hadi bakalım şimdiden tebrikler...Kizlar idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti şoktayim10.gununde yapip boyle pozitif sonuc alan var mi kullandigimiz haplarin ya da jelin bir etkisi olabilir mi yardimmmmm
Nilgunnnnnn nilgunnnnnnnnnnnnnnnnn ucuorummmmmm cokk şükür maşallah subhanallllahhhhhhAyy canım çok heyecanlandım bilmiyorum korku da var test günün cumartesi ama bugün esim istedi idrar testi yap bi bakalım diye bana kalsa yapmazdim ilaclarin etkisiyle çıkmamıştır dimi evham evham
Canimm. Kullandgmz ilaçlar yapmaz oyleeee ayyyy cokk sukurrrrKizlar idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti şoktayim10.gununde yapip boyle pozitif sonuc alan var mi kullandigimiz haplarin ya da jelin bir etkisi olabilir mi yardimmmmm
Aminn insallahh çok iyi gelecek bu haber bizlere Allahın izniyle anneciklerni birakmasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?