2016 mayıs tüp bebek

Canim idrarda ciktiyssa kandada cikar kan testi yaptr bn 8. Gunu kanda ogrenmistim
Ayy canım çok heyecanlandım bilmiyorum korku da var test günün cumartesi ama bugün esim istedi idrar testi yap bi bakalım diye bana kalsa yapmazdim ilaclarin etkisiyle çıkmamıştır dimi evham evham

Ayy canım çok heyecanlandım bilmiyorum korku da var test günün cumartesi ama bugün esim istedi idrar testi yap bi bakalım diye bana kalsa yapmazdim ilaclarin etkisiyle çıkmamıştır dimi evham evham
Yok canm kullandgmz ilacla hcg salgilamiyor,kan testi yaptr sevincnizi yasayin hayirli olsun

1gun

1gun Var canim aramida az kalmis amin ins canim benim oyle bir sey ki ya ogun.hayat duracak bir sureligine ya da o mutluluktan deli divane gezecegiz oyle bir an
evet cok heyecanli canım insallah mutluluktan deli divane gezeriz Rabbim bu mutlulugu isteyen herkeze nasip etsin insallah.Amin.

Kizlar idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti şoktayim 10.gununde yapip boyle pozitif sonuc alan var mi kullandigimiz haplarin ya da jelin bir etkisi olabilir mi yardimmmmm
Canım benim 7 gün bile silik de olsa çift çizgi görülmüştü 8. Gun yine aynı şekilde silik çizgi 9. Günde kanda 71 çıktı

Nilgunnnnnn nilgunnnnnnnnnnnnnnnnn ucuorummmmmm cokk şükür maşallah subhanallllahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…