Ben de matematik öğretmeniyim bizim kulüpte ogrtmn cokkkevett doğru lavantaçiçeği de vardı.bir de matematik öğretmeniyim sayma özürlüyüm biraz.4 kişiyizohh ohh süper.
Ya canimm cumartesi gittgmde çok genç bir bayan vardı eşi ve annesiyle gelmişti beyaz tenl bir bayan onun sen oldgnu dusundum bugün nedense:)))Evet kızlar hepimiz peşpeşe.cifter çifter pozitif sonuçlar goruruz inş.mutlu olmayı bizde hakediyoruz.kizlar en çok böyle günlerde yokluğunu hissediyorum evlatsizligin.etrafimdaki herkes evladıyla beraber bayram geçiriyor.harcliklar alınıyor.hemen duraksayip dusunuyorum.ins en kısa zamanda buradaki tum arkadaşlarla bu güzel duyguları yaşarız.tek temennim bu..
Kizlar merhaba bulusuruz ya insallah guzel haberler alip moraller yuksek olursa birbirimizi aramak benzetmek yerine:))))Ya canimm cumartesi gittgmde çok genç bir bayan vardı eşi ve annesiyle gelmişti beyaz tenl bir bayan onun sen oldgnu dusundum bugün nedense:)))
Kesinliklee ben de cok isterimm cok iyi olur bizim icin.umarim her sey yolunda gider hepimiz icin aminnnKizlar merhaba bulusuruz ya insallah guzel haberler alip moraller yuksek olursa birbirimizi aramak benzetmek yerine:))))
Canım nasil gidiyor?
Valla ilk gunku belirtiler azaldi arada kasiklarima saplanma oluyor nolacak bakalim sen nasilsin tatlim me zamandi test gunun benim.safak 3:)Canım nasil gidiyor?
Aminnn canimmmmTedavileriniz hayirli olsun kizlar insallah hepiniz pozitifi gorursunuz iyi bayramlar
Canım çok az kalmış senin dede dusundukcee içimde tuhaf hisler oluyor bn nasilbekleyecegim diyeValla ilk gunku belirtiler azaldi arada kasiklarima saplanma oluyor nolacak bakalim sen nasilsin tatlim me zamandi test gunun benim.safak 3:)
Ilk gunlere nazaran hic bsey hissetmiyorum sadece heyecan artiyor tedirginlik dualarinizi esirgemeyin canlarimBiravucdua cnm az kalmış test gününe nasılsın.nasil geçiyor?
Evet canim ben.de bazen nasil olacak.diye sanki dizi izliyorum disaridan ben yasamiyorum gibiCanım çok az kalmış senin dede dusundukcee içimde tuhaf hisler oluyor bn nasilbekleyecegim diye
Dualarımız hep seninle ve diğer arkadaşlarımızlaIlk gunlere nazaran hic bsey hissetmiyorum sadece heyecan artiyor tedirginlik dualarinizi esirgemeyin canlarim
benim şafak 8 :) benim daha çook var..senin için çok heyecanlıyım inşallah bebişin tutunmuştur canım..Valla ilk gunku belirtiler azaldi arada kasiklarima saplanma oluyor nolacak bakalim sen nasilsin tatlim me zamandi test gunun benim.safak 3:)
1gun Var canim aramida az kalmis amin ins canim benim oyle bir sey ki ya ogun.hayat duracak bir sureligine ya da o mutluluktan deli divane gezecegiz oyle bir anbenim şafak 8 :) benim daha çook var..senin için çok heyecanlıyım inşallah bebişin tutunmuştur canım..
Himmm senin 4.gunun mu ben de 8.sandim hayirlisi olsun hakkimizdabenim şafak 8 :) benim daha çook var..senin için çok heyecanlıyım inşallah bebişin tutunmuştur canım..
Amin insallahbayrammm güzel haberler getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?